Jump to content

Προβλημα με καρτα ηχου?

ippokampos

Recommended Posts

Καλημερα σας... Αγορασα προσφατα μια pci καρτα ηχου της speedlink SPEEDLINK SL-8871-SRD7.1 - Κάρτα ήχου | Multirama . Το προβλημα μου ειναι οτι μονο κατα την ηχογραφηση παρατηρω στην κυματομορφη και ακουω επειτα απο τα ηχεια εναν θορυβο σαν παρεμβολες , έχω δεν εχω βαλει το μικροφωνο πανω στην καρτα... Τυχαια δε παρατηρησα οτι οταν δεν βιδωσω τη βιδα που σταθεροποιειται πανω στο σασι η καρτα ο θορυβος μειωνεται ελαχιστα ... Απομακρυνα κινητα - ακινητα - καλωδια ρευματος απο πισω αλλα και παλι το εξωγηινο παρασιτο εκει μπαστακας :hmm::hmm:... Ειχα και καρτα τηλεορασης πανω συνδεδεμενη με την κεραια , την εβγαλα και αυτην αλλα και παλι τπτ ... Καμια ιδεα απο που τραβάει αυτον τον θορυβο μονο στην ηχογραφηση ( στην αναπαραγωγη και τερμα να βαλω την ενταση δεν υπαρχει θεμα με τα παρασιτα ) ??? Τροφοδοτικό ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.