Jump to content

LG 22'' M2280DF-PZ LED TV

george7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας συμφορουμιτες , θελω να αγορασω μια οθονη που να ειναι tv monitor , led, και να εχει θυρα hdmi και δυστυχως πανω απο 250euro δεν μπορω να δωσω .Μου εχει κανει εντυπωση αυτη LG 22'' M2280DF-PZ LED LCD TV - - E-SHOP.GR . Το προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα καποιο σχολιο γι'αυτη την οθονη :hmm: σαν να μην υπαρχει.

Μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε την αποψη σας για τη οθονη και ισως να μου προτεινατε και καποια αλλη ?:)

Με τις προϋποθέσεις που θέτεις δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές!

Ίσως έκανα χαζομάρα αλλά την παρήγγειλα. επειδή έχω αρχίσει όμως να έχω φοβερές αμφιβολίες να θέσω διαφορετικά το ερώτημα. Αν συγκρίνουμε την LG 22'' M2280DF-PZ LED TV με οποιαδήποτε άλλη οθόνη ανεξάρτητα αν δεν είναι tv monitor στα ίδια " κυβικά " εννοείται, θεωρείται οτι έχει να ζηλέψει κάτι??? Δώστε μου τα φώτα σας ρε παίδες για να πάω την δεύτερα αν είναι να αλλάξω την παραγγελία.:hm:

Κοίτα,με τους περιορισμούς που μας έθεσες δεν είχες και πολλές επιλογές!Αλλά αν ας πούμε το άφηνες πιο γενικό περί οθόνης,τότε σίγουρα η πλειοψηφία θα σου πρότεινε την dell την 23άρα με κανα tv tuner όπως είπες.

Έχω το επόμενο μοντέλλο με ακριβώς τα ιδια χαρακτηριστικά αλλά 23'. Έχω μείνει ικανοποιημένος. Πάρα πολυ καλή και ως οθόνη και ως tv.

τελικά πήρα αυτή Samsung SM-XL2370 LED Monitor 23'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr . κουράστηκα να ψάχνω για την ιδανική οθόνη :hm: και πήγα μια βόλτα από το πλαίσιο και βρήκα αυτή.μου την άφησαν και 50 ευρώ φθηνότερα από την κανονική της αξία γιατί ήταν εκθεσιακό κομμάτι και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. έχω και το tv tuner για να βλέπω τηλεόραση. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά :thank_you2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.