kuza Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2011 Γεια παιδια.Εχω ενα προβλημα.Λοιπον εγορασα το παραπανω ρουτερ και το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν εντοπιζει το ρουτερ το δυκτιο του οτε(DSL).Εχω και ISDN.Αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει προβλημα με το splitter.Τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 To 2640r είναι modem-router άρα συνδέεται απ' ευθείας πάνω στο δίκτυο της γραμμής. Επιπλέον είναι Annex-A οπότε ελπίζω να το δοκιμάζεις σε PSTN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Απρίλιος 21, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 isdn εχω φιλε.Που θα συνδεθει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 Αν εχεις μοντεμ για PSTN, δεν θα δουλεψει με την ISDN σου. Ισως να υπαρχει ομωσ καποιο firmware που να το καθιστα ικανο κ να παιζει. Ψαχτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Απρίλιος 21, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 μα το χαρτι μεσα λεει και για ISDN..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 22, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 Λεει οτι δουλευει και στα 2 συστηματα ;;; 'η Απλα σου δειχνει την συνδεσμολογια και για τις δυο περιπτωσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Απρίλιος 22, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 το δευτερο.Αλλα για να δειχνει και για ISDN δεν θα δουλευει και για ISDN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 22, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 Οχι ! Δες μηπως υπαρχει firmware η αλλιως χρειαζεσαι συμβατο μοντεμ.ΥΓ: πολλα μοντεμ στις οδηγιες εχουν κ τις 2 περιπτωσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Απρίλιος 22, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 ik thanxs και καλο πασχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 23, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2011 Επισης φιλε μου. Καλη Ανασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.