Jump to content

Γίνετε αλλαγή κάρτας γραφικών στο φορητό

george syr

Recommended Posts

Σε ορισμενα alienware (καλα βρηκα και εγω μηχανημα των 2000ευρω!) μπορεις να την αλλαξεις και μονος σου! (βλεπε alienware-area51 m15x)

Αλλα στην πλειοψηφια, δεν μπορεις να αλλαξεις καρτα.

το δικο μου ειναι ενα παλιο pavilion zd 8000 me x600 radeon ki pentium 4 ο οποιος 8α γινει intel due core αλλα το 8εμα ειναι για την καρτα το λαπτοπακι ειναι γαματο αλλα η καρτα χανει λιγο κι ελεγα ν την αλαξω

Βρές το service manual του και δες τα parts. Αν δεν περιλαμβάνεται ξεχωριστό ανταλλακτικό για κάρτα γραφικών ή στην περιγραφή του ανταλλακτικού μητρικής δίνεται και λεπτομέρεια για ενσωματωμένη κάρτα γραφικών , τότε δεν παίζει να την αλλάξεις...

EDIT : Από ότι βλέπω εδώ, είναι onboard....Δες και στο review αυτό, στο σημείο που δείχνει την ψύκτρα της, φαίνεται ότι δεν είναι add-on...Με τον κωδικό του spare part για την μητρική βρίσκεις ανταλλακτικό που έχει και φωτογραφία εδώ, όπου το soldered gpu Χ600 είναι στα δεξιά του Northbridge και ακριβώς πίσω από τα USB...

το δικο μου ειναι ενα παλιο pavilion zd 8000 me x600 radeon ki pentium 4 ο οποιος 8α γινει intel due core αλλα το 8εμα ειναι για την καρτα το λαπτοπακι ειναι γαματο αλλα η καρτα χανει λιγο κι ελεγα ν την αλαξω

έχω το ίδιο laptop.

ούτε κάρτα γραφικών μπορείς να αλλάξεις, διότι είναι ενσωματωμένη στη μητρική,

ούτε να του βάλεις pentium d ή core 2 duo, διότι το chipset του είναι τo p915 το οποίο υποστηρίζει

μόνο μέχρι pentium 4 σειρά 6xx.:hm:

όπως λένε και τα παιδιά από πάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.