::TNT:: Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2011 Καλησπέρα... :hi: Επειδή είδα ότι όλοι εδώ ασχολείστε αρκετά εώς πολύ με το θέμα case modding θα ηθέλα να ζητήσω τη γνώμη σας σχετικά με μια μετατροπή που θέλω να κάνω. Λοιπόν... έχω ένα NZXT tempest και λόγω του ότι το εσωτερικό του είναι ασημί χρωματάκι και έχει ένα αρκετά μεγάλο πλαινό παράθυρο (εν ολίγοις χτυπάει στο μάτι η αντίθεση με το γενικότερο μαύρο του εξωτερικού μέρους) σκεφτόμουν να το βάψω κι αυτό μαύρο. Αλλά, δεν έχω ξανασχοληθεί με κάτι σχετικό και δεδομένου ότι δεν θέλω να κάνω καμιά βλακεία, θα ήθελα να μου προτείνετε κάνα δυο τρόπους κι αν γίνεται να μου πείτε τα υπερ και κατά.
ProPitsiriko$ Μάρτιος 28, 2011 #2 Μάρτιος 28, 2011 Καλημερα..!Η ποιο οικονομικη λυση ειναι το spray!Μετα πας σε ηλεκτροστατικη Βγαζεις οτι εχει επανω το κουτι και κρατας μονο τον σκελετο..! Αγοραζεις ντουκοχαρτα 1000 / 2000 / 3000 και ξεκινας το τριψιμο. Μετα παιρνεις Ασταρι και περνας 2 χερια με το spray!Επειτα αγοραζεις το μαυρο της επιλογης σου ( εγω εβαλα μαυρο mat ) και περνας οσα χερια χρειαστουν μεχρι να εισαι εσυ ικανοποιημενος..!Ετσι βγηκε το δικο μου.Τωρα τα υπερ και τα κατα δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν..! αμα κανεις καλη δουλεια δεν θα εχεις προβλημα ακομα και με βαφη με spray. απλα να προσεχεις πως βιδωνεις τις βιδες π.χ στα hdd bay για να μην ξεφλουδισει το χρωμα.
::TNT:: Μάρτιος 28, 2011 Author #3 Μάρτιος 28, 2011 WOW!!! Πολύ ωραία δουλειά!!! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση , αν και τελικά αποφάσισα να αλλάξω εντελώς case αυτό που 'χω τώρα θα το κρατήσω για να πειραματιστώ πάνω του και να μάθω 10 πράγματα σιγά σιγά (είμαι λιγάκι άσχετη με το όλο θέμα). Οπότε η συμβουλή σου θα φανεί πολύ χρήσιμη. Α!! Να σε ρωτήσω.... στο τελείωμα χρειάζεται και βερνίκι?? Κάπου νομίζω ότι είδα κάτι τέτοιο...???? Anyway... Thanks again
ProPitsiriko$ Μάρτιος 28, 2011 #4 Μάρτιος 28, 2011 ::TNT:: έγραψε: WOW!!!Πολύ ωραία δουλειά!!! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση , αν και τελικά αποφάσισα να αλλάξω εντελώς case αυτό που 'χω τώρα θα το κρατήσω για να πειραματιστώ πάνω του και να μάθω 10 πράγματα σιγά σιγά (είμαι λιγάκι άσχετη με το όλο θέμα). Οπότε η συμβουλή σου θα φανεί πολύ χρήσιμη. Α!! Να σε ρωτήσω.... στο τελείωμα χρειάζεται και βερνίκι?? Κάπου νομίζω ότι είδα κάτι τέτοιο...???? Anyway... Thanks again Εαν ειναι να παρεις τοτε καινιουργιο tower παρε με ετοιμο βαμμενο εσωτερικο! Ολοι ασχετοι ειμαστε και με τα πειραματα και με βοηθεια απο αλλους μαθαινουμε..! Στο τελειωμα μπορεις να βαλεις βερνικι αλλα θα ειναι γυαλιστερο εαν δεν κανω λαθος..! εγω δεν εβαλα..ηθελα mat και βγηκε το αποτελεσμα που βλεπεις..!:fun:
evolution Μάρτιος 29, 2011 #5 Μάρτιος 29, 2011 ::TNT:: έγραψε: WOW!!!Πολύ ωραία δουλειά!!! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση , αν και τελικά αποφάσισα να αλλάξω εντελώς case αυτό που 'χω τώρα θα το κρατήσω για να πειραματιστώ πάνω του και να μάθω 10 πράγματα σιγά σιγά (είμαι λιγάκι άσχετη με το όλο θέμα). Οπότε η συμβουλή σου θα φανεί πολύ χρήσιμη. Α!! Να σε ρωτήσω.... στο τελείωμα χρειάζεται και βερνίκι?? Κάπου νομίζω ότι είδα κάτι τέτοιο...???? Anyway... Thanks again επεισης αν αποφασισεις να το βαψεις το ασταρι παρτο σε μαυρο χρωμα ωστε και καπου να το ψιλο γρατζουνισεις να μην φενετε
Vasilis 07 Απρίλιος 1, 2011 #6 Απρίλιος 1, 2011 H ηλεκτροστατική περίπου πόσο πάει ? Επίσης που μπορεί κάποιος να το κάνει αυτό ? Ειδικά για Ελλάδα δεν είναι σύνηθες να πηγαίνει κάποιος να βάψει το κουτί του
spH3RiCal Απρίλιος 1, 2011 #7 Απρίλιος 1, 2011 Χθες πηγα και ρωτησα.. Ο ανθρωπος μου ειπε 60 παει μονο το χρωμα, συν φουρνοι, εργατικα, προετοιμασια κτλ κτλ αρκετα βγαινει.. Βεβαια εγω θελω σε αλουμινιο που απο οτι μου ειπε χρειαζεται προεργασια. Παντως αν ξερει κανεις κανα καλο μαγαζι ας προτεινει, μπας γλιτωσουμε τιποτα
Vasilis 07 Απρίλιος 2, 2011 #8 Απρίλιος 2, 2011 spH3RiCal έγραψε: Χθες πηγα και ρωτησα.. Ο ανθρωπος μου ειπε 60 παει μονο το χρωμα, συν φουρνοι, εργατικα, προετοιμασια κτλ κτλ αρκετα βγαινει.. Βεβαια εγω θελω σε αλουμινιο που απο οτι μου ειπε χρειαζεται προεργασια.Δηλ. τα 100 τα ξεπερνάμε :wassat: Αν είναι έτσι δεν δίνω άλλα 85 να πάρω το HAF-X:hmm:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.