Jump to content

βοηθεια για επιλογη καρτας γραφικων

george syr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια εχςω αποφασιασει εδω κι καιρο ν αγορασω μια καινουργια καρτα γραφικων ειμαι αναμεσα στην

Sapphire 6950 (PCI-Express, GDDR5, 2GB)

και σε 2 HD 5770 CROSSFIRE .Αυτο που 8ελω να μου πειτε ειναι ποια απο τις 2 επιλογες ειναι οι καλυτερη για resolution 1920x1080 ki ακομα επειδη εχω την ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK P55DE3 ΑΝ υποστιρηζει τις 5770 για crossfire

ευχαριστω εκ των προτερων

6950 με κλειστα τα μάτια. Οι 5770 πάλιωσαν. Συν τοις άλλοις, η μητρική σου υποστηρίζει crossfire, αλλά σε 16χ/4χ οπότε δεν αξίζει.

Να προσεξεις μονο για το χρωμα της πλακετας να ειναι μαυρο αν ενδιαφερεσαι για overclock..μπορεις επισης για να μην εχεις τετοιο προβλημα να παρεις την ιδια απο xfx που μπορεις σιγουρα να την κανεις overclock.

Δεν είναι θέμα overclock αλλά θέμα ξεκλειδώματος των shaders!!!

Thanks for the notation,,:T:..

@venom7 ακομα τα περιμενω τα πραγματα μεχρι να ερθουν μαλλον θα χρειαστει να ξανακανω αναβαθμιση,,Στην σελιδα ελεγε παραδοση εντος 3 ημερων:triniti:.Εχουν περασει σχεδον 2 εβδομαδες.

αν υποστηριζει λέει;;

σου ειπαν και τα παιδια , προχωρα κανονικα

σε 1920 ειναι κομπλε για full αναλυσεις:T:

ok guys ty για ολα και κατι τελευτεο με 420 watt den 8α το πηγαινει εε 8ελει 500ρικο

κι παλι ευχαριστω για ολη την help

@Mrdalakan

Πάρ'τους τηλ!

@george syr

Κοίτα να ξεκλειδώνει κιόλας ακόμα καλύτερα!

• 2 weeks later...

παιδια επειδη κατι προεκυψε 8ελω να σας ρωτισω κατι ακομα η 6950 1gb 8 συκωνει τ παιχνιδια σε resolution 1920x1080 ευχαριστω εκ των προταιρων (sorry για την ορθογραφια δεν εχω σηνη8ισει σε ελληνικο πληκτρολογιο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.