stoum Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2004 Ξέρει κανείς αν μπορώ να ενεργοποιήσω στο 2ο pc μου XP Home ελληνικά που όμως τα έχω ήδη ενεργοποιήσει τηλεφωνικώς στην εγκατάσταση του πρώτου μου pc? H Microsoft μου το αρνήθηκε λέγοντάς μου τα κλασσικά... όσοι υπολογιστές τόσα λειτουργικά. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Γεια χαρά, αρκετές φορές έχω ενεργοποιήσει το ίδιο αντίτυπο σε διαφορετικούς υπολογιστές, τηλεφωνικά.Δεν θα πεις ότι ήδη έχεις κάνει ενεργοποίηση, απλά θα αναφέρεις ότι θες να ενεργοποιήσεις το νέο σου λογισμικό, στο νέο σου pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Γιατι ειπε οτι εχεις αλλο pc??...Αν δεν μπορέσεις πάρε ενα αντιγραφή..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoum Μάϊος 12, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Γεια χαρά, αρκετές φορές έχω ενεργοποιήσει το ίδιο αντίτυπο σε διαφορετικούς υπολογιστές, τηλεφωνικά.Δεν θα πεις ότι ήδη έχεις κάνει ενεργοποίηση, απλά θα αναφέρεις ότι θες να ενεργοποιήσεις το νέο σου λογισμικό, στο νέο σου pc. Σίγουρα δεν κρατάνε τηλέφωνο ή κωδικό ενεργοποιήσης που έχει δωθεί ήδη? Μήπως κάποιο κολπάκι ενεργοποιήσης τύπου Norton internet security 2004 υπάρχει, να γλυτώσω την ένταση του τηλεφωνήματος γιατί μα το Θεό αν μου πούνε τίποτα θα τους τα χώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ούτε σε windows ούτε σε office ενεργοποίηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoum Μάϊος 12, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ούτε σε windows ούτε σε office ενεργοποίηση.. Με ηλεκτρονικό εξυπηρετητή ή με υπάλληλο μίλησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 12, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Υπάλληλο, όλες τις φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoum Μάϊος 12, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Υπάλληλο, όλες τις φορές. ΟΚ. Θα δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 12, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Και αν γινουν κ πολλοι περιεργοι...."Ειχα υιο και εξανα φορματ.Aπλα..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoum Μάϊος 13, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Τελικά όλα καλά όπως ακριβώς μου είπατε, χωρίς ερωτήσεις και άμεση εξυπηρέτηση. Τελικά δεν μετάνοιωσα που πήρα τα ΧΡ γνήσια. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 13, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Ερώτηση κρίσεως.....γιατί Home και οχι Professional; Αφου θελεις να κανεις δίκτυο , καλύτερα θα ηταν με τα Prof. Tα Home ειναι γνωστό οτι εχουν αρκετα bugs όσον αφορα τις ρυθμίσεις δικτύων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.