Jump to content

6990 vs 590

hyperion

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εδω σχολια για τα 2 τερατα του 2011...2 πρωτα σωστα reviews...

GeForce GTX 590 review

GeForce GTX 590 SLI review

απο την μια εχουμε τους full optimized drivers by AMD + high clocks

απο την αλλη εχουμε μια αρκετα δροσεροτερη και πολυ πιο ησυχη καρτα by Nvidia...

σχεδον ισοπαλια...αλλα οχι ισοπαλια στα χρηματα, αλλα ουτε και στην απολαυση...;)

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

τα έπαιξαν στο guru 3d....

Cards like shown today are for the true elite gamers out there. You need that muscular PC, a monitor resolution that starts at 1920x1080/1200 or heck, even three monitors as remember, one GTX 5890 supports surround vision with up-to three monitors as well. :laughing::laughing::laughing:

στα σοβαρά τώρα νομίζω ότι το σκηνικό θα παιχτεί στους drivers...

^ :offtopic2:αυτη η gtx 5890 θα ναι καμια υβριδικη amd+nvidia...πολυ δυναμη..χα.!:magic::dance3:

Την ισοπαλία που την είδες!!!

Με drivers μην περιμενεις και πολλα... nf200 με fermi based πυρήνες ειναι!!!

BAD COMPANY 2

badcompany2h.jpg

Uploaded with ImageShack.us

590 GTX -> 79 FPS

6990 -> 91,8 FPS

METRO 2033

metro2033.jpg

590 GTX -> 37,4 FPS

6990 -> 44,5 FPS

STALKER DX11

stalkerdx11.jpg

590 GTX -> 48,8 FPS

6990 -> 71,7 FPS

CRYSIS WARHEAD

crysisg.jpg

590 GTX -> 56,7 FPS

6990 -> 65,7 FPS

Απλα νουμερα επιδοσεων...

τρελη φολα μια καρτα που καιει αποδεδειγμενα ελαχιστα λιγοτερο ρευμα, ειναι πιο δροσερη και πιο ησυχη...οκ...ο καθενας seb, οπως θελει κρινει τη φολα η μη...

κι εγω λεω φολα την 6990 που για λιγα fps παραπανω ακουγεται σαν ελικοπτερο και θερμαινει τον χειμωνα...μερικοι παιζουν και χωρις ηχο τα βραδια man ;)

τρελη φολα μια καρτα που καιει αποδεδειγμενα ελαχιστα λιγοτερο ρευμα, ειναι πιο δροσερη και πιο ησυχη...οκ...ο καθενας seb, οπως θελει κρινει τη φολα η μη...

κι εγω λεω φολα την 6990 που για λιγα fps παραπανω ακουγεται σαν ελικοπτερο και θερμαινει τον χειμωνα...μερικοι παιζουν και χωρις ηχο τα βραδια man ;)

Με τα παραπανω λεφτα που θελει η nvidia βαζεις νερακι ακομα και accelero στην 6990 εκει κολλάς!

πάρτε κανένα ακουστικό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! λολ :p

χωρίς πλάκα οι φετινές διπλές δεν αξίζουν τόσο όσο οι λύσεις με 2 κάρτες

Με τα παραπανω λεφτα που θελει η nvidia βαζεις νερακι ακομα και accelero στην 6990 εκει κολλάς!

σε αυτο συμφωνω...και κλοκαρει καλυτερα το nothern islands σε σχεση με fermi... :T:

πάρτε κανένα ακουστικό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! λολ :p

χωρίς πλάκα οι φετινές διπλές δεν αξίζουν τόσο όσο οι λύσεις με 2 κάρτες

ποτε δεν αξιζαν παραπανω οι διπλες καρτες απο 2 μονες... ;) απλα ειναι θεμα γουστων και χωρου... αλλοι εχουν 1-2-3 καρτες ηχου, τηλεορασης, δισκους, και δεν χωρανε πολλα... :p

Όσο διαβάζω reviews τόσο πιο πολύ πάω προς 2Χ6950...

Bασικα 2 είναι οι λύσεις: 1) 2x6950 2gb οr 2) 2x580gtx

Γενικά(για μένα τουλάχιστον) δεν αξίζουν οι διπλές.....

Χτυπάς μια 6950/570 και είσαι άρχοντας σε 1920*1200.

Και εχουμε και συνεχεια 590gtx vs 6990 830/1,25

F1 2010

69718836.jpg

FAR CRY 2

farcry2o.jpg

AVP 2

avph.jpg

Φαντασου και το mode 2 που εχει που ειναι 880mhz για την 6990 ena 5% πανω....

Βασικα η ΑΤΙ εχει την ταχυτερη καρτα στην αγορα.... με την καλύτερη τιμή

απο την μια εχουμε τους full optimized drivers by AMD + high clocks

απο την αλλη εχουμε μια αρκετα δροσεροτερη και πολυ πιο ησυχη καρτα by Nvidia...

Μπορείς να αναλύσεις αυτό που έχω σε bold? H amd δεν είναι μόνιμα αίσχος στους drivers? Πάντως η AMD πλέον στο tesselation χτυπάει στα ίσια τις nVidia. καλη φάση!

Τα συμπεράσματα βγήκαν για ακόμα μια φορά και μάλλον θα είναι αριστικά και για καιρό έτσι, αφού θα μείνουμε αρκετό διάστημα σε αυτή την λιθογραφία (nm) αρχιτεκτονική!!!

Πάνω από όλα σε απόδοση/τιμή και μετά κατανάλωση και overclocking οι υλοιποιήσεις της AMD δεν έχουν αντίπαλο.

Θεωρώ ταβάνι το κόστος για κάρτες γραφικών στα 600€ και πολλά είναι αν το σκεφτεί κανείς, οπότε :

Η ποιο έξυπνη αγορά είναι 2X6950 2GB σε CROSSFIRE που ο συνδιασμός κοστίζει πια 244€ χ2 = 488€ είτε φλασαρισμένες είτε μαμά είτε overclock.

Από εκεί και πέρα όποιος δεν τολμά σε crossfire και sli αλλά θέλει δυνατή κάρτα πάει σε 6990 που δεν έχει αντίπαλο στα μονά pcb στα 613€

Για αυτούς που θέλουν ντε και καλά NVIDIA αναγκαστικά πηγαίνουν σε μια καλή υλοποίηση της 580 στα 475€ για default με 540€ κλοκαρισμένη από το εργοστάσιο, οποία φαντάζει τελείως ασύμφορη αν φανταστεί κανείς το crossfire των 2x6950 2gb !!

Σε χαμηλότερες τιμές νομίζω πως η 6950 παίζει μπάλα μόνη της φλασαρισμένη σε 6970 στα 244€ !!

Καλές αγορές σε όλους.

Εγώ πάντως έχω τσιμπήσει μια 6950 2gb εδώ και καιρό !!!:)

Οσοι γλυκοκοιτάζουν την 6990 καλό θα είναι να βιαστούν γιατί βλέπω να αυξάνεται η τιμή της μέρα με την ημέρα μετά από αυτά τα αποτελέσματα!

Μπορείς να αναλύσεις αυτό που έχω σε bold? H amd δεν είναι μόνιμα αίσχος στους drivers?

Έτσι είναι... Η ΑΤΙ έχει χάλια drivers και για αυτό πάνε σε nVidia οι περισσότεροι, αλλά όταν η δεύτερη χάνει στις μετρήσεις οι drivers της πρώτης είναι optimized... :hang3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.