Jump to content

Αλλαγη καρτας απο 5970 λογω RMA

omiros1

Recommended Posts

Θα ηθελα την Βοη8εια σας.

Η 5970 που ειχα Βγηκε RMA εντος εγγυησης...

Ξαναπερνω 5970? 6850 2GB σε crossfire η δινω αλλα 120 ευρω και περνω την 6990??

Η μηπως να παω ΝVIDIA 3d surround...

Παρεπιπτωντως η αναληση που δουλευω και παιζω ειναι 5760*1080...

Εμένα η πρότασή μου είναι Gainward GTX 580 "Phantom" με 3GB μνήμη αν θέλεις μια κάρτα, και για sli 2 GTX 560 ti. Πάντως η τελευταίες κάρτες που είχα ήταν 4890/5770/5870 και games δεν ευχαριστήθηκα. Όλη την ώρα drivers και ρυθμίσεις ενώ με την 560 την έχω καταβρεί.

Αυτη η καραμελα με τους drivers εχει γινει βαρετη πλεον...4870 εδω και ποτε δεν ειχε θεμα με drivers και παιζω και ολα τα τελευταια games μια χαρα.και ουτε με καμια απο τις προηγουμενες ατι.

στο θεμα μας,βαλε αλλα 120Ε και παρε την 6990 εφοσον παιζεις σε τετοια αναλυση.

και όμως Dant3 πολλοί κάτοχοι ATI και εγώ μεσα σε αυτούς,έχουμε πρόβλημα με τους 11.2/11.4 ίσως και πιο παλιές εκδόσεις ( όχι με την 10.xx ) με το αστείο bug του 99% load σε idle φάσεις

το έχεις ψάξει αν είτε από ati overdrive ή από gpu-z και το δικό σου load είναι τόσο ; θέλει παρακολούθηση για το πότε θα στο κάνει οπότε καλό είναι να κρατάς log,για δες το !

προσωπικά είχα φάει 2 μέρες για να βρώ από που προέρχεται αυτό αλλά τζίφος δεν μου το έκανε στις 2 μέρες και μου το έκανε σε ανυποψίαστη στιγμή την 3η μέρα

λένε πώς όταν κάνεις install ati drivers και δεν βάλεις avivo, amd transcoder, VC-1 playback τότε εξαφανίζεται το πρόβλημα

το έκανα και αυτό αλλά τα ίδια

@ περιμένω τους 11.3 αν βγούν ποτέ αλλιώς καιρός να ξεφορτωθώ την 5850 :getlost:

11.Χ δεν εχω βαλει αλλα σχεδον με ολους τους 10.Χ δεν ειχα ποτε θεμα...τωρα αν ξερετε οτι εχει καποιος driver θεμα ε μην τον βαζετε.και οταν ειχα nvidia ποτε δεν εβαζα τους τελευταιους αμεσως,περιμενα τους υπολοιπους να τους δοκιμασουν ;)

τωρα δεν θελω να την πω στον stink αλλα σε καθε θεμα που τον εχω δει θαβει την ατι.και ενω πιστευω(και ετσι φαινεται τουλαχιστον) οτι μια 6990 θα ειναι η ισα με 590 η θα εχουν ελαχιστες διαφορες, με καθε τροπο πρεπει να παει σε nvidia οποιος ρωταει.δεν θελω να ξεκινησω flame αλλα οτι βλεπω αναφερω.

και μπορει να εχει ενα θεμα μαι εκδοση αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο προβληματικη ωστε να μην μπορεις καν να παιξεις ενω η με την nvidia ως δια μαγειας,τα προβληματα τελος.

Αυτη η καραμελα με τους drivers εχει γινει βαρετη πλεον...4870 εδω και ποτε δεν ειχε θεμα με drivers και παιζω και ολα τα τελευταια games μια χαρα.και ουτε με καμια απο τις προηγουμενες ατι.

στο θεμα μας,βαλε αλλα 120Ε και παρε την 6990 εφοσον παιζεις σε τετοια αναλυση.

Κοίτα φίλε μου αν είχες δώσει τα χρήματα που έδωσα εγώ θα απαιτούσες κι εσύ να δουλεύουν τέλεια.

Αυτό που είπα δεν είναι "καραμέλα", αλλά προσωπική διαπίστωση μετά από πολλές προσπάθειες και αρκετά χρήματα, τα οποία δεν μου περισσεύουν.

Με την 5870 το BFBC2 δεν έπαιξε τέλεια με κανένα driver και ποτέ. Και για να προλάβω μερικούς πριν βάλω καινούριους drivers ακολουθούσα τις οδηγίες του αντίστοιχου thread που δεν έχει τελειωμό. Ακόμα και format έκανα.

Άλλο ένα παράδειγμα είναι το harware acceleration που δουλεύει και στην παλαιότερη nvidia και πολύ πριν τον ανταγωνισμό.

Τώρα αν το θέμα είναι τα benchmarks και όχι η real word χρήση ok.

Οντως μπορει να μην εχεις την καλυτερη εμπειρια αλλα δεν χρειαζεται να χαντακωνεις την ατι.και μενα μπορει να μου βγει σκαρτη πχ η seagate επειδη τα φτυσαν 2 σκληροι αλλα δεν θα βγαινω να λεω οτι ειναι και αχρηστη.ναι δεν εχω την καλυτερη εμπειρια το αναφερω,δεν το κανω απολυτο...σε αυτο μονο διαφωνω.

Μα δεν είπα ότι είναι χάλια η ATI απλά ότι πληρώνεις παίρνεις. Δηλαδή τις υψηλότερες τιμές τις nvidia, εγώ τις δικαιολογώ. Όπως επίσης και την αστοχία δικαιολογώ γιατί είναι κάτι που γίνεται σε όλα τα προϊόντα. Αλλά όταν τα χρήματα είναι πολλά, την δυσλειτουργία και το κακό support δεν το δικαιολογώ.

Κοιτα ειτε 500Ε πληρωσεις για ατι ειτε 100Ε,εφοσον ειναι στην ιδια γενια οι δυο καρτες,πιστευω τα ιδια θεματα θα εχουν.και το αντιστοιχο για την nvidia...οποτε δεν πολυστεκει το ποσο δινεις.

δεν υπάρχει κάτι στην αγορά που να κοντράρει το 6950 cf (λόγω απόδωσης και μνήμης)

τίποτα λιγότερο από 2χ 580 και αυτό κοστίζει 1000 ευρώ έναντι κάτω από 500 για τις 2 6950.

Οι ΑΤΙ δεν έχουν περισσότερα προβλήματα με οδηγούς από ότι η nvidia, η 295 μου έκανε 3 μήνες να παίξει κανονικά.....

και άλλα πολλά....

Εγω παντως που χαζευα λιγο τα καινουργια benches με την 590,η 6990 ειναι ελαχιστα μπροστα.και ειναι και 100Ε τουλαχιστον φθηνοτερη.

γενικα και εγω 2Χ6950 θα προτεινα.ουτε οι 2Χ570 δεν τα πιανουν αν τα ξεκλειδωσεις απλα,ουτε καν να τα κλοκαρεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.