ManolisX Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2011 Καλησπερα. Θελω ακουστικα μεχρι 50-60 ευρω,για ολες τις χρησεις,κυριως gaming και mixing Απ οτι καταστημα και να ναι Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάρτιος 23, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/akoustika-gia-gaming-47588.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάρτιος 23, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 Τα θελω και για djinγκ και δεν ξερω αμα κανουν δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 23, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 H μάνα σου το ξέρει ότι ψάχνεις στο ίντερνετ για ακουστικά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάρτιος 26, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2011 Ναι αγορι μου για ονομα Κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάρτιος 26, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2011 Κoss sb45, δεν ξερω αν κανουν για μειξη και ουτε με ενδιαφερει, αντε πηγαινε παρτα γιατι μας τα ζαλισες Αν δεν σε ενδιαφερει το boom mic παρε τα JVC HA-RX 700 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 26, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2011 Εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα τα roccat kave μιας και τα έχω και έχω μείνει άφωνος!Εντάξει,κοστίζουνλίγο παραπάνω αλλά τ ξίζουν πραγματικά αλλά και το μαγαζί τα έχει σε super τιμή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 26, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2011 ωραιο φενεται το roccat kaveμονο ενα πραγμα με προβληματιζει.....καθε φορα που θελω να συνδεσω τα ακουστικα πρεπει να ξεσυνδεω τα ηχεια?αν ναι τοτε δεν λεει @all......γιατι κ τα ηχεια μου με 3 βησματα των 3.5μμ τα εχω στην καρτα ηχου και δεν ψηνομαι να τα συνδεσω με αλλον τροπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 26, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2011 Όχι βρε συ!Είναι ένας λόγως για τον οποίο τα αγόρασα!Απλά αγοράζεις και κανα τέτοιο ή τέτοιο και είσαι κομπλέ! Με το μαραφέτι που έχουν τα roccat πάνω μπορείς και να τα ανοίγεις ή κλείνεις κατά βούληση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.