HotPeanut Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2011 Γνωρίζει κανείς ποια είναι η παρακάτω γραμματοσειρά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάρτιος 23, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 DS GREECE Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 23, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 Με ελληνικούς χαρακτήρες ξέρεις που θα βρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάρτιος 23, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 Με ελληνικούς χαρακτήρες ξέρεις που θα βρω;kill meάμα σου πω πως έχω να γράψω κάτι στα ελληνικά κάπου στα 5 χρονια και δεν έχω ελληνικές γραμματοσειρές καθόλου πια.btw άμα είναι να βγάλεις αυτό το λόγο σε vector, πιο εύκολο είναι να το ξανασχεδιασεις από πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 23, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 kill meάμα σου πω πως έχω να γράψω κάτι στα ελληνικά κάπου στα 5 χρονια και δεν έχω ελληνικές γραμματοσειρές καθόλου πια.btw άμα είναι να βγάλεις αυτό το λόγο σε vector, πιο εύκολο είναι να το ξανασχεδιασεις από πάνωΔεν σε πιάνω. Σε word θέλω να γράψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάρτιος 24, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 Δεν σε πιάνω. Σε word θέλω να γράψω.νόμιζα πως το θέλεις διανυσματικό για κάποια χρήση Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 24, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 Μιας και δεν βλέπω να βρίσκω χρησιμοποίησα το παραπάνω ss.Ας είναι καλά το scanner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάρτιος 24, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 βασικά, καλύτερα πες τι θέλεις να κανεις?να γράψεις ολόκληρο κείμενο με τέτοια γραμματοσειρά? τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 24, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 Βασικά θέλω να γράψω μια επικεφαλίδα τεσσάρων λέξεων με αυτη τη γραμματοσειρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.