ea6gka Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2004 Εχω στειλει εδω και μια εβδομαδα μια Αοπεν ΑΚ89 ΜΑΧ για ΡΜΑ και απο οσα εχουν γινει μεχρι σημερα βλεπω να πηγαινει κανα μηνα και η υποθεση. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι ανθρωποι στα μαγαζια και στις αντιπροσωπειες θελουνε να σου σπασουνε τα @@δια πρωτα και μετα να γινει η δουλεια σου. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η μεθοδος του Γκαντι ειναι η κυριαρχουσα στην ελλαδα γαμω το. τους λεω μεχρι και τι να κανουνε και αυτοι συνεχιζουν να το ξυνουν δηλαδη πρεπει να περασει ενας μηνας πρωτα και μετα να ασχοληθουνε μαζι σου.?Ιντερσετ λεγετε η αντιπροσωπεια του κωλου με την οποια εχω μπλεξει. Λεω σε μια κυρια εκει , βαλε το παλιο της ΒΙΟΣ και θα δουλεψει , απαντηση οκ θα σε παρω σε 5 λεπτα να σου πω αν ολα ειναι ενταξει. περνανε 2 μερες και τιποτα , παιρνω και η απαντηση ηταν μην αγχωνεσαι θα σε ειδοποιησουμε ΟΤΑΝ εμεις εχουμε νεα ή λογο να το κανουμε.μετα μου λενε οτι κοιτα ναδεις μπορει και να παει ολλανδια οποτε μη τρελενεσαι μπορει να τραβηξει και ΠΑΝΩ απο μηνα η ολη διαδικασια. Εγω το θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και δεν προκειτε να περιμενω σα ******* ποτε αυτοι θα αποφασισουν να ασχοληθουνε με το πελατη , επισης ειναι απαραδεκτο το μαγαζι που τη πηρα να μου λεει οτι κοιτα ναδεις παρε εσυ τηλεφωνο εκει...αν ειναι δυνατον ελεος! Απευθυνομαι σε εσας που εχετε καλυτερες γνωσεις, ποια ειναι τα δικαιωματα μου και τι μπορω να κανω ωστε να εξυπηρετηθω? νομιζω οτι πανω απο καποιες μερες δικαιουμε τα λεφτα μου πισω οπως οριζει ο νομος, εσεις τι ξερετε ? βοηθατε παιδες γιατι θα το τραβηξω στα ακρα αυτη τη φορα δεν περιμενω σαν ηλιθιος.Τελος , εχει κανενας ΑΚ89 ΜΑΧ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάϊος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 ΙΝΚΑ μεγάλε...Κατα τα άλλα εγω πριν παρω κατι παντα ρωταω τι παιζει με το RMA γιατι εφω φαει @@ ... Διστυχως μαλλον επεσες σε ασχημη αντιπροσωπία και θα σε σώσουν οι ψευτο απειλες . Μπορει ετσι να ξυπνησουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 INKA 4ever man. Ο εκβιασμος παντα βοηθαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Μάϊος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Α καλά στην Ελλάδα ζούμε τι περιμένεις ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.