Jump to content

Γνωμες για αναβαθμιση Η/Υ!

Deroon

Recommended Posts

Γεια σε ολους σας !!!

Ειμαι καινουργιος εδω,σημερα εμαθα για το φορουμ σας εδω και σημερα κιολας θα παω να αγορασω καινουργια καρτα γραφικων και καινουργιες καρτες ραμ για τον υπολογιστη μου και θελω την αποψη σας!:)

εχω

CPU Intel Core i3 530 (1156/2,93GHz/BOX)

VGA PCI-X Gigabyte GV-N250-1GI 1GB

MB Foxconn H55 MXV (S1156/H55/DDR3)

RAM 2GB DIMM DDR3 TRANSCEND 1333 Bulk

τον υπολογιστη τον θελω για σουπερ gaming!!! οσο πιο σουπερ θα μπορουσε δηλαδη να ητανε με λιγα λεφτα γιατι δεν ειμαι και πλουσιος:p κυριος εγω θα αλλαζα μονο καρτα γραφικων και ραμ!!!!! αυτα που θα επερνα ειναι τα εξης:

RAM

Corsair XMS3 2GB DDR3-1333 Ram Dimm (PC3-10666, 9-9-9-24, CMX2GX3M1A1333C9) x2

GRAPHIC CARD

TwinTech GTS 450 (PCI-Express, GDDR3, 1GB)

Δεν θελω να χαλασω πανω απο 200 ευρω για ραμ και καρτα!!!

Ακουω γνωμες ευχαριστω:D Αν ξεχασα κατι πειτε μου!!!:)

μια μνημουλα των 20Ε και μια 6850 στα 150Ε.

Τα ρεστα παγωτο ....

Αν ειναι να φτασεις στα 200Ε για 460...δωσε λιγα ακομα και παρε μια οποιαδηποτε 6950.

Ακομα και με 1gb (που λεει ο λογος..αλλα απο την 460 θα ειναι 2 κλασεις πανω)

αλλο το ενα ...δδρ3 στην μητρικη...και αλλο το ddr5 στην καρτα γραφικων.

Αν το ειπε για το δευτερο ..αγνοησε τον επιδεικτικα.

(αλλα μαλλον για μητρικη θα σου ελεγε)

τελικα δεν πηρα ουτε καρτα γραφικων ουτε ραμ γιατι απλος προβληματιστικα γιατι ελεγα αμα παω να παρω και δεν δω διαφορα....?Ελεγα κιωλας μηπως δεν φταιει η καρτα γραφικων που κολαω αλλα ο επεξεργαστης...?Ασε που θα επιχειρουσα να την βαλω και μονος μου και ελεγα μην κανω καμια βλακια!:)

θελω να μου πειτε και αν καποιος ειναι σιγουρος για αυτο που θα του πω...εγω θελω να παιζω AION, για οποιον γνωριζει το παιχνιδι και να μην κολαω στα siege και να μου κλεινει το client απο το LAG!

Παλι για οποιον δεν γνωριζει το παιχνιδι πιστευω οτι ειναι ενα απο τα ποιο "βαρια" παιχνιδια που υπαρχουν αυτη την στιγμη...!:p

αρα θελω να μου προτεινετε μια καλη καρτα για αυτο το παιχνιδι ! και αν γινετε να μην ειναι τσιμπιμενη η τιμη της!!! και σιγουρα να ειναι πολυ καλυτερη απο αυτην την καρτα που ηδη εχω...!!!

Το PC μου:

Intel Core i3 530 (1156, 2.93GHz, Cache 4MB, Box) - Επεξεργαστές - plaisio.gr

Premier Power Supply 550W w/120mm Fan Bulk - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Foxconn H55 MXV (s1156, DDR3, H55) - Mητρικές - plaisio.gr

Gigabyte GV-N250-1GI SVGA (PCI-Express, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

Transcend 2GB DDR3-1333 Ram Dimm (Bulk) - Μνήμες - plaisio.gr x2

Western Digital Caviar Blue WD5000AAKS 500GB HDD 3.5" (16MB Cache, 7200RPM, SATA 3Gb/s) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.gr

Οθονη:ΟΘΟΝΗ TFT SAMSUNG 21,5'' SM-B2230H (σορρυ αλλα δεν βρικα το λινκ...)

Το PC το εχω περιπου 6 μηνες και εχει λογισμικο Windows 7 x32-bit!

Aυτα πλεασε βρειτε μου μια καλη λυση για να δω ασπρη μερα:D δηλαδη οχι οτι εχω παραπονο μια χαρα ειναι η καρτα και μια χαρα παιζω games γιατι ανοιγω και 5 παραθυρα L2 και δεν εχω Lag αλλα απλος στα siege στο AION αρκετες φορες κλεινει το client δηλαδη βγαζει οτι το προγραμμα σταματισε να λειτουργει!και αυτο σημβαινει οταν μαζευονται πολυς κοσμος(περιπου 500 ατομα) και παιζουμε ξυλο και με τους αντιπαλους μονο τοτε δηλαδη γινετε αυτο...!

1η επιλογή)Πάρε 6950 1gb

2η επιλογή)Πάρε 6850

3η επιλογή)Πάρε και βάλε windows 7 64bit!!!

+1

επισης υπαρχει μια καλη προσφορα σε καρτα γραφικων εδω Point of View GeForce GTX 275 - Κάρτα γραφικών - 896 MB DDR3 | Multirama

αν σε ενδιαφερει!!

το AION δεν το ξερω., αλλα με τετοια Requirements

Aion recommended Specifications

*

Microsoft Windows XP SP2 / Vista

*

Dual Core CPU 2.0GHz or equivalent

*

2GB RAM

*

ATI x800 or / NVIDIA 6800 with 256MB RAM or higher

*

15GB hard disk space

*

DVD-ROM drive

*

Direct X 9.0c (6/2008 update)

*

Sound device

*

Broadband Internet connection

ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι απο τα πιο βαρια παιχνιδια σημερα. εχεις δοκιμασει GTA, mass effect...? (gia Crysis 2 δεν μιλαω...!!)

δεν θα επρεπε να τον ενδιαφερει η 275...

Ναι μεν ειναι φθηνοτερη,,,αλλα δεν αξιζει σαν αγορα.

Αν υποθεσουμε οτι φταει το μηχανημα για το οτι σε πεταει..τοτε βαλε με 20Ε μια μνημη ακομα..να πας τα 4gb ..βαλε win7 64bit ..και βαλε την 6850 στα 150Ε.

2 μνημες ραμ εχω 2χ2gb

καλα τωρα μην λεμε βλακιες τα recommended Specifications που λεει οτι θελει ειναι ισα ισα για να κανεις LOG IN ....αφου οταν ειχα παρει το pc τους ειπα ποιο παιχνιδι θελω να παιζω και μου εδωσαν αυτην την καρτα γραφικων που εχω τωρα και μου λενε ειναι 10χ φορες καλυτερη απο αυτη που ζηταει...! σκεφτειτε...!

για δοκιμασε να πας σε siege με 256ΜΒ ραμ να δεις....ουτε καν σε group δεν θα προλαβουν να σε βαλουν xD...

Πάντως αυτού του είδους τα παιχνίδια όπως lineage 2 και Aion πολύ συμαντικό ρόλο παίζει και ο δίσκος. Ένας ssd και 64bit θα ήταν η καλύτερη αναβάθμιση.

Από την άλλη ένα 4πύρινο cpu θα ήταν καλύερο αλλά δεν είναι λόγος για αλλαγή.

Εγώ όταν είχα ξεκινήσει έπαιζα με E5200, 4890 και 2GB μνήμη και RAID 0 και ήμουν αρκετά καλά θα έλεγα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.