Jump to content

world of warcraft beta 2

zyx

Recommended Posts

• 4 months later...

ποιος ειναι beta tester ρε παιδια???????????????????:jump: :jump: :jump: :jump:

το παιχνιδι δεν εχει σχεση με το warcraft 3,MMORPG ειναι...οχι strategy

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Πως σου φάνηκε zyx το παιχνίδι;

Πως παίζεται;

Μοιάζει με το Warcraft 3;

η ατμοσφαιρα και τα τοπια που εχουν φτιαξει ειναι απιστευτα. ειχα παθει πλακα. ειδηκα undead και night elf ειναι απιστευτα. καθε φυλη ξεκιναει απο το δικο τις περιβαλον π.χ οι night elf ξεκιναν απο ενα τεραστιο δεντρο αλλα τεραστιο αλλο να το βλεπεις και αλλο να στο λεο τελεια χρωματα απιστευτα γραφικα. ειχα παθη πλακα. ειναι rpg ναι δεν εχει καμια σχεση σαν παιχνιδη αλλα εχει σχεση σαν υποθεση. ειναι τελιως στρατιγηκες οι θεσης που θα ξεκιναει το παιχνιδη την καθε φυλη. δεν μπορω να στο περιγραψω. ειναι τεραστιος ο περιβαλον χωρος. στους undead ειχαμε βρει μια πολυ κατεστραμενη που την ειχαν καταστρεψει αυτοι βεβεα. ηταν απιστετη. οσο κιαν εψαξα να την ξαναβρω δεν τα καταφερα. το κακο ηταν οτι το beta εως το 2 ηταν μονο για αμερικη οποτε μπαιναμε σε server που ειχαν σηκοσει καποιοι και καταλαβενης δεν υπηρχαν εχθρει μονο τα μερη και εμεις σαν παιχτες. υπηρχε ενας σερβερ με εχθρους αλλα επεφτε συνεχεια. τωρα πια με το βετα 3 εχουν κλειση ολοι οι σερβερ πλιν blizzard το εχω αλλα δεν μπορω να το δω.. αν θες κατι συγγεκριμενο ρωτα με. παντος ειναι απιστευτο το game. ειναι σχεδον ετοιμο παντος.

nos dio βετα τεστερ δεν ειμαι αλλα το εξηγησα παραπανο υπηρχαν σερβερ πλαστη. και στο 3 υπηρχαν και μαλιστα με εχθρους αλλα τα εκλεισε ολα. ειχε σελιδες που ελεγε ποιοι σερβερ ηταν συκομενη καθε στιγμη

edti ειναι τριτου προσοπου το παιχνιδη το δεντρο τον night elf αν πηδηξης κατω για να πας στον κοσμο που ειναι οι αλλοι πεφτης για πολυ ωρα. τα κλαδια ειναι τεραστια. τα ork ας πουμε ξεκιναν σε μερος σαν ερημο φαση αν θυμαμε καλα. οι ανθρωπη σε δασος με κανονικα τα σπιτια. τα σπιτια μοιαζουν με το war3 αλλα βεβεα πολυ καλυτερα. οι νανοι ξεκιναν σε παγους κ.ο.κ. αξιζη. εχω καποια screen shot απο undead αν θες αυριο μπορω να σηκοσο.

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

απο τα χριστουγεννα μαλλον θα το καψω...να σου πω ρε σ το πσ με 9800 προ μασαγε???

οχι καθολου αλλα δεν ειχαμε καθολου εχρους και οι παιχτες που ημαστα ηταν ελαχιστη οποτε δεν ξερω ακριβος τη απιτησεις θα εχει. μπορει και να κανω λαθος. αλλα δεν νομιζω η blizzard να κανει τετοιο λαθος και να εχει τρελες απαιτησεις. κατσε να βγη πρωτα. εχουμε σχεδον 1 χρονο καθυστερηση. ειχα γραφτη στο beta 3 αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση

ναι ρε γαμωτο και εγω τιποτα beta :(...αμα δεν ειχε εχθρους δεν εχει νοημα για να δουμε αμα θα αντεχει οταν γινεται της κακομοιρας..πιστευω δεν θα εχω προβλημα αλλιως σκαω φραγκα και παιρνω νεα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.