Shidokanjohn Μάϊος 13, 2004 #61 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Kαι εγω μεσα...Root ηρθε η ωρα να δοκιμασουμε το πορτμπαγκαζ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 13, 2004 #62 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 15:05] λοιπον Ισογειο: εισοδος 30Ευρωπουλα 1ος οροφος: FPS games 2oς οροφος: Strategy games 3oς οροφος: Racing games 4ος οροφος: Mp3 & videos 5oς οροφος: ΤΣΟΝΤΕΣ (password required) .....εγω θελω να ρωτησω το εξης.... Τις ντρογκες που θα τις εχουμε...? εννοω σε ποιο οροφο για να παω κατευθειαν εκει...! Happy Baffing:flower: και πορτα ο vag-alex000-kallileo ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ κανεις ασχετος...cops included:P Βλεπω john εβγαλες προγραμμα κανονικα ......ψημενος και γω μεσα ,,,,,μπορω να φερω και ενα pc μονο για Dedicated Game Server;) .......της π@@@νας θα γινει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 14, 2004 Author #63 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2004 Λοιπον παιδακια καταρχην να πω οτι χαιρομαι παρα πολυ που υπαρχει τετοια ανταποκριση απο τη μερια σας.Πιστευω οτι θα περασουμε ενα τρομεροτατο ΣουΚου. Ελπιζω να μην βγαινουμε πανω απο 24ατομα γιατι θα χαλασουν καρδιες.....βλεπετε μονο 24αρι ειναι το Hub. Θα ανοιξω νεο θρεντακι αποκλειστικα και μονο για να δηλωσετε ποιοι μπορειτε 22........ποιοι 23 ωστε να γινει την ημερα που θα μπορουν οι περισσοτεροι......βεβαια δεν θα με χαλαγε να γινει και 2ημερο το παρτακι :devil: @ Samael:ωραιος με την κλουβα...... @ RootX:Φανη κλιματιστικο θα βαλω ολοκαινουριο 12αρι την Δευτερα-Τριτη.Καναπεδες αν και δεν υπαρχουνε πολλοι καπου θα βρω(βλεπε γιαγια στο ισογειο).Ξυδια αφηνω το θεμα επανω σας που ειστε και Κορονεριστες Level200(εγω ειμαι ακομα στο 50)......... @Vagoyridis:Νονε εισαι καλοδεχουμενος και το ξερεις.Τσιμπα λεωφορειο και κατεβα αγκαλια με το πισι σου και την οθονη πληκτρ ποντ(αντεχεις εσυ μεγαλε μου)χεεχχεχεεχε :flower: @Nedi46:Καλοδεχουμενος φιλε μου και συ ακομα και ως θεατης(που θα παει θα σε πεισουμε να κατσεις να παιξεις στη θεση κανενος αλλου) @Zarras:Και λιγα λες για εισοδο:devil: ................Η πολυκατοικια ειναι 3οροφη.Εαν θελετε να την κανετε 5οροφη κανενα προβλημα(προσφορες για δωρεαν ανεγερση δεκτες:whistling )............αλλο φοβαμαι......μην μου λετε για 5οροφη και στο τελος ολοι οι οροφοι γινουν ισογειο κοινως κατεδαφιζουμε τα παντα :devil: @Mortisboy:Καλοδεχουμενος και συ φιλε μου με τον Σερβερακο σου...χιχιχιχι Παιδακια ανοιγω καινουριο θρεντακι για τις συμμετοχες εντος ολιγου......... To link για τις συμμετοχες σας http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=3574 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedi46 Μάϊος 14, 2004 #64 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2004 :flower: :T: :T: :jump: :bigsmile: greekfragma YOU ARE THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 2, 2004 #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Παιδια αν και καινουργιος στο lab αν τελικα κανονιστει μεσα ως θεατης! Δυστηχως το πψ μου ακομα ειναι υπο κατασκευη( μονο το κουτι ,καρτα ηχου, ηχεια και τροφοδοτικο εχω παρει) αν και ακομα και να ηταν ετοιμο δυσκολο να το μεταφερω....20 κιλα το κουτι και αλλα 20 η 19 eizo θα ηθελα μεταφορικη!!Παντως πολυ καλη κινηση....αντε γιατι εχω ξεπαραδιαστει στα bits and bytes.Ασχετο αλλα παιζει απο δω κανεις το παλιο αλλα καλο Age of empires 2?Ψαχνω λαο για δικτυακα αλλα ολοι στο war 3 λιωνουν.Υ.Γ. Πολυ καλο το site Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούλιος 2, 2004 #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Φίλε το πάρτι αυτό έγινε.Ορίστε και οι αποδείξεις:http://www.thelab.gr/Various/LanParty/lanparty.htmlΑλλά μην ανυσηχείς, υπάρχει στα σκαριά άλλο ένα για σύντομα. Οπότε stay tuned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 2, 2004 Author #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 παιδες το λαν παρτυ νο2 εαν γινει θα ειναι το σου κου της επομενης εβδομαδας(9-10-11)..........υπαρχει προβλημα με το προγραμμα μου ακομα.....θα ξερω σιγουρα να σας πω την δευτερα....σας φτανουνε 5μερες ετοιμασιες?εαν τελικα δεν γινει σε 7 μερες τοτε παιδες μολις γυρισω απο διακοπες.........τελη αυτγουστου δηλαδη......χμ........σορυ παιδες....ξερω οτι σας ειχα υποσχεθει αλλο ενα μετα την εξεταστικη μου αλλα υπαρχει προβλημα μεχρι στιγμης......θα ενημερωσω παντως την δευτερα για το τι θα γινει τελικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 2, 2004 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Cherry φιλε το ξερω ...αν και αργοπορημενα ειδα μετα την ημερομηνια.Παντως απο τισ φωτο πρεπει να εγινε κολαση.Μπραβο στο greekfarma και ελπιζω στο επομενο να δω και την φατσα μου στις φωτο εστω και σαν θεατής.Greek σε αυτο το thread θα κανεις την ανκοινωση....αν ναι οκ ...αν οχι στειλε pm να με ενημερωσεις αν δεν σου κανει κόπό.Φιλικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 4, 2004 Author #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από ison [Χθες, στις 01:41] Cherry φιλε το ξερω ...αν και αργοπορημενα ειδα μετα την ημερομηνια. Παντως απο τισ φωτο πρεπει να εγινε κολαση. Μπραβο στο greekfarma και ελπιζω στο επομενο να δω και την φατσα μου στις φωτο εστω και σαν θεατής. Greek σε αυτο το thread θα κανεις την ανκοινωση....αν ναι οκ ...αν οχι στειλε pm να με ενημερωσεις αν δεν σου κανει κόπό. Φιλικα... ΙSON φιλε δυστυχως εισαι B-A-N-N-E-D απο το Λαν Παρτυ..........ετσι για να προσεχεις αλλη φορα να προφερεις σωστα το νικ μου......ακου εκει φαρμας.......... ελα χαλαρωσε πλακα κανω η ανακοινωση θα γινει σε αυτο το θρεντ..........αν και οσο προχωρανε οι μερες ολο και πιο χλωμο το βλεπω....κριμα ρε γμτ.......τεσπα...θα ξερω στανρ δευτερα το πολυ τριτη για το αν θα γινει τελικα το επομενο σουκου........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 6, 2004 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2004 OUPS!!!ΛΟΛ συγγνωμη GREEKFRAGMA αλλα καμια φορα επειδη πληκτρολογω λιγο γρηγορα μου ξεφευγουν.Περιμενουμε ανακοινωσεις ολοι πιστευω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούλιος 21, 2004 #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Ελπίζω αυτήν την φορά να κατορθώσω και εγώ να έρθω...Περιμένω με ανυπομονησία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 21, 2004 Author #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 το λαν παρτυ θα κανονιστει για μετα τις 18αυγουστου που γυρναω αθηνα........ειμαι σε νετ καφε παιδες και δεν μπαινω πολυ συχνα οποτε σορρυ για τυχον αργοπορια.θα ξαναποσταρω αργοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.