Samael Μάϊος 12, 2004 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Κανενα καλο γειτονα να εχεις fragma για να ρηξουμε μια μπαλαντεζα κ απο κει....αλλιως....! Κ αυτο που ειπε ο Σπυρος για τη ζεστη σωστο...! Θα βρασουμε κ μεις κ τα pcια μας αν κανει ζεστη εκεινη τη μερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 12, 2004 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Αρχική απάντηση από bourlas πολυ καλη ιδεα αλλα μαλλον θα εχουμε προβλημα με ρευμαφαντασου 24 pc με μεσο ορο 300-400 βατ και 100 για κα8ε μονιτορθα πεσει ο γενικος Δεν υπαρχει προβλημα γιατρε μου. Το σπιτι του Smoke εχει κοινο ρευμα με το απο κατω που μενει η οικογενεια της θειας του (δλδ αλλο ενα ψυγειο-θερμοσιφωο-καιγωδεξερω τι αλλο "μηχανημα" δουλεψε το ΣουΚου) και δεν ειχαμε κανενα προβλημα.Το μονο που ξερω, απο πειρα, ειναι οτι τα PCια πρεπει να τα αναβεις ενα-ενα με διαστημα τουλαχιστον 10-15" (υπολογισμος ασφαλειας) για να μη φυγει κανας κεντρικος πινακας απο το παραθυρο...Οσο χαλια κι αν ειναι το κυκλωμα, θα πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης για να μη "παιξει". Εδω τον Αυγουστο στο σπιτι μου, που οταν ανοιγω θερμοσιφωνο+φουρνο πεφτει ο κεντρικος, και βγαλαμε 5ημερο λαν με 6 PC γομαρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 12, 2004 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Σκεψου ομως αν καλοκαιριασει λιγο ακομα και αρχισουν τα "αρκουδιζιον" να δουλευουν...Εκει ισως να παιζει προβλημα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάϊος 12, 2004 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Αν βολεύει η ημερομηνία count me in, αλλά με φορητό και only nfs... και πολύ mp3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 12, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 :blink: :blink: :blink: :blink: Ω ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!! Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ 3ΟΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ!!!!! ΟΠΟΤΕ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΣΟ ΡΕΥΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΣΠΙΤΙΑ!!!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΕ:devil: :nuke: :devil: :P ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ UΤ2Κ4:cool: ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ 24 ΑΤΟΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ UPS ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΧΕΙ ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΛΟΣ Π-Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΘΡΕΝΤΑΚΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΕΓΑΛΩΣΕ. ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ 22-23 ΤΟΥ ΜΗΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 12, 2004 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Αν κατεβω για 2κ4 τοτε λεω να φερω και τον SNP να κανουμε το διδυμο της αθηνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Μάϊος 12, 2004 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Μεσα και ο Λυκος.Με το ρευμα δεν υπαρχει προβλημα αντεχει ακομα και μονοφασικο να ειναι.οσο για καλωδια φερνο μια κουλουρα utp και φτιαχνουμε οσα θελουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 12, 2004 Author #48 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 ωραια ωραια...............................χαιρομαι που υπαρχει αμεση ανταποκριση παιδες.......σκεφτομαι για 22-23 του μηνα δηλαδη το μεθεπομενο ΣουΚου.Με την μεταφορα των υπολογιστων να δω τι θα κανουμε.Υπαρχουν μεχρι στιγμης 2 φορτηγακια που παιζουν,αλλα εαν υπαρχει μια πιο σιγουρη απαντηση θα ηταν προτιμωτερο.........Παιδια θελω να μου πειτε ποσοι μπορειτε για 22-23 του μηνα.........ξαναποσταρετε οσοι μπορειται να ξερουμε τι γινετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 12, 2004 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Eγω ειμαι μεσα σιγουρα παντως! Κλουβα μπορω να βρω κ εγω αν χρειαστει,απλα δε ξερω κ πολλες περιοχες της Αθηνας(οπωτε μη πει κανενας ελα Παγκρατι να με παρεις πχ...!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάϊος 13, 2004 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 13, 2004 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Μέσα και εγώ, βεβαίως βεβαίως.... Θα πάρω το θεριό και τα watt μου και θα έρθω.... aircondition, ξύδια, καναπές/κρεββάτι αποτελούν προυπόθεση fragma....(δεν θα χρεωθείς, μην φοβάσαι.. αν έρθει και ο DjD τα ξύδια τα κερνάει το lab). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 13, 2004 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Μέσα και εγώ, βεβαίως βεβαίως.... Θα πάρω το θεριό και τα watt μου και θα έρθω.... aircondition, ξύδια, καναπές/κρεββάτι αποτελούν προυπόθεση fragma....(δεν θα χρεωθείς, μην φοβάσαι.. αν έρθει και ο DjD τα ξύδια τα κερνάει το lab). Aμα ειναι ετσι να κατεβουν και οι βορειοι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 13, 2004 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Θα έχουμε σπόνσορα την Corona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 13, 2004 #54 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Ωχωχωχωχχ!! Προβλεπετε τρελο πανηγυρι!! (ποσα ατομα ειπαμε χωρανε?!?!) :X: Αρχική απάντηση από Vagouridis Aμα ειναι ετσι να κατεβουν και οι βορειοι..... Χεχεχ ακουσες ξυδια κ αναψαν τα λαμπακια σου Βαγγ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 13, 2004 #55 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 λοιπονΙσογειο: εισοδος 30Ευρωπουλα1ος οροφος: FPS games2oς οροφος: Strategy games3oς οροφος: Racing games4ος οροφος: Mp3 & videos5oς οροφος: ΤΣΟΝΤΕΣ (password required).....εγω θελω να ρωτησω το εξης....Τις ντρογκες που θα τις εχουμε...? εννοω σε ποιο οροφο για να παω κατευθειαν εκει...!Happy Baffing:flower:και πορτα ο vag-alex000-kallileo ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ κανεις ασχετος...cops included:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedi46 Μάϊος 13, 2004 #56 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 παιδια εγω αν ειναι μια βολτα θα ερθω!!!οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedi46 Μάϊος 13, 2004 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 που ειναι το σπιτι???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 13, 2004 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 H πιο μεγαλη πιθανοτητα ειναι οτι θα ερθω και εγω απο πατρα για το γλεντι αγκαλια με την τιμονιερα αν ειναι για κανενα cmr η κανε να nfs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Μάϊος 13, 2004 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Εγώ στον 2ο θα πάω στον 5ο θα δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 13, 2004 #60 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Ωχωχωχωχχ!! Προβλεπετε τρελο πανηγυρι!! (ποσα ατομα ειπαμε χωρανε?!?!) :X: Χεχεχ ακουσες ξυδια κ αναψαν τα λαμπακια σου Βαγγ?!? Bασικα απο την ωρα που κατεβηκα αθηνα καποιος μου κολλησε την κορωνιτιδα .....δεν πιστευα οτι μια μπυρα κρυβει τοσο εθισμο....χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.