Jump to content

@---->Οργανωση Lan Party εν ΑΘΗΝΑΙΣ<----@

greekfragma

Recommended Posts

Κανενα καλο γειτονα να εχεις fragma για να ρηξουμε μια μπαλαντεζα κ απο κει....αλλιως....!

Κ αυτο που ειπε ο Σπυρος για τη ζεστη σωστο...! Θα βρασουμε κ μεις κ τα pcια μας αν κανει ζεστη εκεινη τη μερα!:upside:

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από bourlas

πολυ καλη ιδεα αλλα μαλλον θα εχουμε προβλημα με ρευμα

φαντασου 24 pc με μεσο ορο 300-400 βατ και 100 για κα8ε μονιτορ

θα πεσει ο γενικος

Δεν υπαρχει προβλημα γιατρε μου. Το σπιτι του Smoke εχει κοινο ρευμα με το απο κατω που μενει η οικογενεια της θειας του (δλδ αλλο ενα ψυγειο-θερμοσιφωο-καιγωδεξερω τι αλλο "μηχανημα" δουλεψε το ΣουΚου) και δεν ειχαμε κανενα προβλημα.

Το μονο που ξερω, απο πειρα, ειναι οτι τα PCια πρεπει να τα αναβεις ενα-ενα με διαστημα τουλαχιστον 10-15" (υπολογισμος ασφαλειας) για να μη φυγει κανας κεντρικος πινακας απο το παραθυρο...

Οσο χαλια κι αν ειναι το κυκλωμα, θα πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης για να μη "παιξει". Εδω τον Αυγουστο στο σπιτι μου, που οταν ανοιγω θερμοσιφωνο+φουρνο πεφτει ο κεντρικος, και βγαλαμε 5ημερο λαν με 6 PC γομαρια...

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Ω ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!!

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ 3ΟΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΣΟ ΡΕΥΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΣΠΙΤΙΑ!!!!!

ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΕ:devil: :nuke: :devil: :D:p :P

ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ UΤ2Κ4:cool:

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ 24 ΑΤΟΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ UPS ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟΙ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΧΕΙ ΔΡΟΣΟΥΛΑ:p

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΛΟΣ Π-Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ:T:

ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΘΡΕΝΤΑΚΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΕΓΑΛΩΣΕ.

ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ 22-23 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Μεσα και ο Λυκος.Με το ρευμα δεν υπαρχει προβλημα αντεχει ακομα και μονοφασικο να ειναι.οσο για καλωδια φερνο μια κουλουρα utp και φτιαχνουμε οσα θελουμε.

ωραια ωραια...............................χαιρομαι που υπαρχει αμεση ανταποκριση παιδες.......

σκεφτομαι για 22-23 του μηνα δηλαδη το μεθεπομενο ΣουΚου.

Με την μεταφορα των υπολογιστων να δω τι θα κανουμε.Υπαρχουν μεχρι στιγμης 2 φορτηγακια που παιζουν,αλλα εαν υπαρχει μια πιο σιγουρη απαντηση θα ηταν προτιμωτερο.........Παιδια θελω να μου πειτε ποσοι μπορειτε για 22-23 του μηνα.........ξαναποσταρετε οσοι μπορειται να ξερουμε τι γινετε

Eγω ειμαι μεσα σιγουρα παντως! :D

Κλουβα μπορω να βρω κ εγω αν χρειαστει,απλα δε ξερω κ πολλες περιοχες της Αθηνας(οπωτε μη πει κανενας ελα Παγκρατι να με παρεις πχ...!)

Μέσα και εγώ, βεβαίως βεβαίως....;)

Θα πάρω το θεριό και τα watt μου και θα έρθω.... aircondition, ξύδια, καναπές/κρεββάτι αποτελούν προυπόθεση fragma....(δεν θα χρεωθείς, μην φοβάσαι.. αν έρθει και ο DjD τα ξύδια τα κερνάει το lab).

Αρχική απάντηση από RootX

Μέσα και εγώ, βεβαίως βεβαίως....;)

Θα πάρω το θεριό και τα watt μου και θα έρθω.... aircondition, ξύδια, καναπές/κρεββάτι αποτελούν προυπόθεση fragma....(δεν θα χρεωθείς, μην φοβάσαι.. αν έρθει και ο DjD τα ξύδια τα κερνάει το lab).

Aμα ειναι ετσι να κατεβουν και οι βορειοι.....

Ωχωχωχωχχ!!

Προβλεπετε τρελο πανηγυρι!! :jump::D:jump:

(ποσα ατομα ειπαμε χωρανε?!?!) :X:

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Aμα ειναι ετσι να κατεβουν και οι βορειοι.....

Χεχεχ ακουσες ξυδια κ αναψαν τα λαμπακια σου Βαγγ?!? :p

λοιπον

Ισογειο: εισοδος 30Ευρωπουλα

1ος οροφος: FPS games

2oς οροφος: Strategy games

3oς οροφος: Racing games

4ος οροφος: Mp3 & videos

5oς οροφος: ΤΣΟΝΤΕΣ (password required)

.....εγω θελω να ρωτησω το εξης....

Τις ντρογκες που θα τις εχουμε...? εννοω σε ποιο οροφο για να παω κατευθειαν εκει...!

Happy Baffing:flower:

και πορτα ο vag-alex000-kallileo ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ κανεις ασχετος...cops included:P

Αρχική απάντηση από Samael

Ωχωχωχωχχ!!

Προβλεπετε τρελο πανηγυρι!! :jump::D:jump:

(ποσα ατομα ειπαμε χωρανε?!?!) :X:

Χεχεχ ακουσες ξυδια κ αναψαν τα λαμπακια σου Βαγγ?!? :p

Bασικα απο την ωρα που κατεβηκα αθηνα καποιος μου κολλησε την κορωνιτιδα .....δεν πιστευα οτι μια μπυρα κρυβει τοσο εθισμο....χεχεχε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.