Jump to content

@---->Οργανωση Lan Party εν ΑΘΗΝΑΙΣ<----@

greekfragma

Recommended Posts

A ρε γαμώτο να μένω Λαμία!!! Έχω τις πανελλήνιες!!!! ( 22 Μάιου στην Λαμία ( Φραντζή) έχει γιορτή κερασιού!!! Οποίος έχει όρεξη για εκδρομή έρχεται!!!!!

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από aristos87

Και κανα CMR 4 Ε??? :D

K NFS κ οτι τραβαει η ορεξη μας...!!

(δεν νομιζω να θεσεις κανενα κανονα για το τι θα παιχτει fragma,εε?!? )

Αρχική απάντηση από bourlas

πολυ καλη ιδεα αλλα μαλλον θα εχουμε προβλημα με ρευμα

φαντασου 24 pc με μεσο ορο 300-400 βατ και 100 για κα8ε μονιτορ

θα πεσει ο γενικος

Σαν να έχει δίκιο ο φίλος μας....

Αλήθεια, οι Lanάδες, πως λύνετε τέτοιου τύπου προβλήματα?

Αρχική απάντηση από bourlas

πολυ καλη ιδεα αλλα μαλλον θα εχουμε προβλημα με ρευμα

φαντασου 24 pc με μεσο ορο 300-400 βατ και 100 για κα8ε μονιτορ

θα πεσει ο γενικος

Μπορεί τα τροφοδοτικά μας να γράφουν 400+ Watt αλλά δε σημαίνει ότι τα PC καταναλώνουν τόσα

Αλλιώς το σπίτι που φιλοξένησε το Lan party στη Θεσσαλονίκη θα είχε πάρει φωτιά

Ο μέσος όρος 350W μαζί με οθονη που ανέφερα στο θέμα του LAN στη Θεσσαλονίκη ήταν λογικότερος

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.U n00blordz @ LAN0rz! Θελετε και lan party :p Εγω δεν ερχομαι αν παιξετε ut γιατι θα φυγετε ολοι...(ο μετριοφρων).Εγω λαν παντως θα κανω καποια στιγμη μεσα στον ιουνη αλλα δεν σας προτεινω να ερθετε γιατι θα ειναι ολη η elite του αθηναικου ut2004 και θα γινει σφαγη οπως παντα :p

PS @ φανης: Εγω παιρνω και το ups μαζι στα LAN ρε! LOLita

Οποιος θελει για λαν παντως πλακα εκανα ειναι ευπροσδεκτος...

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

Να ρωτησω

εγω με 2 τροφοδοτικα(465+550) προμιε +πελτιερ κτλ μπαινω σε κανενα σπιτι για λαν παρτυ η στην εξοδο θα πληρωσω ??:innocent:

Εσύ θα φέρεις 8xScania μπαταρίες, πλήρως φορτισμένες... αλλιώς, μόνο σε φώτος ότι αρπάξεις.....:p

Αρχική απάντηση από icy20

PS @ φανης: Εγω παιρνω και το ups μαζι στα LAN ρε! LOLita

Βρε χαμένο κορμί(:)) σε peak τραβάει 550W το τροφό, καλά που πήρα tft αλλιώς έκλανε το ups...

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 10:11]

ψήνομαι αλλά δε παίζω κανένα FPS τώρα... Δεν έχω δει καν demo του UT2004 και το UT2003 έχω να το παίξω μήνες.... ..

....μην ανυσηχεις και γω μια απο τα ιδια;) ....πιο πολυ παιζω cmr04 ,farcry, ,nfs DesertCombat (το κολλημα μου σε lan!) .....αλλα δεν τρεχει μια χαρα θα περασουμε ευκαιρια να μαθουμε και μερικα αλλα παιχνιδια.....ολα θα γινουν!!!

Και τριτο βανακι εδω:D ....σαν πολλα δεν μαζευτικανε :p :P

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:33]

Εσύ θα φέρεις 8xScania μπαταρίες, πλήρως φορτισμένες... αλλιώς, μόνο σε φώτος ότι αρπάξεις.....:p

Οι μπαταρίες απλού μολύβδου που φοράνε τα αυτοκίνητα δεν αντέχουν εκφορτιση πέραν του 50%. Για βαθιές εκφορτίσεις ενδείκνυνται οι σωληνωτές που είναι δύβολτες, και έχεις την ευχέρεια των μεσαίων λήψεων που θα χρειασθείς για μνήμες κλπ. Με 120Χ6=720 καθάρισες για 550Ah.

Σε αυτήν την περίπτωση πάντως προτιμώνται οι γεννήτριες.

Έχει προσφορά η ΟΝΑΝ μια κλειστή, εντελώς αθόρυβη 6KW μονοφασική 10000.

Kαι εγώ μέσα...α να έχουμε και ένα ακόμα βαν για κανένα UPS εργοστασιακό...να μη χρειαστεί να τον πιούμε αν κοπεί κανά ρεύμα...

και φυσικά air-condition γιατί με τόσο Overclock θα είναι σάουνα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.