Jump to content

@---->Οργανωση Lan Party εν ΑΘΗΝΑΙΣ<----@

greekfragma

Recommended Posts

Γεια χαρα λαμπορατορες και λαμπορατορισες!!!!!

Μετα απο την αναγνωση του Τ-Ρ-Ο-Μ-ΕΡ-Ο-Τ-Α-Τ-Ο-Υ θρεντ απο τον CHOSEN σχετικα με ενα Δικτυακο παρτυ που διοργανωθηκε στην Σαλονικα σκεφτηκα να καθιερωσουμε και κατι αντιστοιχο και στην ΑΘΗΝΑ!!!!!

:shifty:

Το σπιτι μου ειναι αρκετα ευρυχωρο(υπαρχει και μετρο διπλα οποτε ειμαστε ολοι κοντα!!!!!).Καμια 20αρια πισια στο σαλονι χωρανε ανετοτατα!!!!!

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Υπαρχει επισης και ο βασικος εξοπλισμος για το επιτευγμα:

1 ολοκαινουριο 24αρι HUB 3COM και μπολικο καλωδιομανι:jump:

ΤΙ ΛΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????

ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ utp?

:devil:

:nuke:

Ακουω ποιος εχει κεφιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα:T:

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Eγω ειμαι μεσα!! :T:

Διαθετω κ καλωδια αν χρειαστουν εξτρα κ καπου εχω κ ενα πλαιο HUB...!

(αρκει να μη κανονιστει για αυτο το ΠΣΚ γιατι θα φυγω κ θα γυρισω απο δευτερα...)

σιγουρα θα περασει καμια βδομαδα ωστε να κανονισουμε το ποτε.λογικα σε κανα 2 αντε 3 βδομαδες απο σημερα λεω να κανονισουμε.ας περιμενουμε ομως και αλλες γνωμες..........Απο βασικο εξοπλισμο ειμαστε κυριλε παντως.και 24αρι χαμπακι υπαρχει και αφθονα καλωδια.για να δουμε τι θα δουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Αντε αντε!!

Να μαζευομαστε τοτε!!!!

Κ το αλλο ΣΚ αμα μαζευτουμε εχεις προβλημα εσυ?Εννοω με το χωρο σου(γονεις κτλ) ή με τη σχολη?

Αντε γιατι με αναψες τωρα!! :jump:

...και γω ψηνομαι ρε παιδια αλλα αυτο τον καιρο ειμαι λιγο στο τρεξιμο.......αλλα φανταζομαι για μετα απο 2 βδομαδες θα ειναι οκ ...οποτε ....για να μαζευομαστε!!!:D

ΡΕ παιδιαααααααααααααααααααα!!!!!

Δεν θα κανουμε μια φορα το χρονο!!!!!

Μεσα στο καλοκαιρακι επειδη θα κατσω αθηνα λογω υποχρεωσεων θα στηθει οσες φορες θελετε!!!!

Γενικοτερα απο δω και μπρος οποτε γουσταρετεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

ψήνομαι αλλά δε παίζω κανένα FPS τώρα... Δεν έχω δει καν demo του UT2004 και το UT2003 έχω να το παίξω μήνες.... Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.... Πως θα κουβαληθούν οι οθόνες??? δεν είναι και λίγο να κουβαλάς ολοκληρωμένο PC....

ολοι θα βοηθησουμε.........το πολυ πολυ καποιος θα εχει κονε με κανα φορτηγο να τα παμε ολα μαζι.........δρομολογια με τη νταλικα για οποιον δεν εχει μετρο......ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:devil:

Εσυ τουλαχιστον εχεις παιξει και το 2003.......ενω εγω που ειμαι ακομα στο Unreal II......αχαχαχα:tomato:

Μην αγχωνεστεεεεεεεεεεεεεεεε:flower:

ολα θα τα κανονισουμε :shifty:

γεια σου ρε κωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!ξερεις να δινεις λυσεις!!!!!

ΠΑΙΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!και μεταφορικο μεσο βρηκαμε αρα ολα κυριλε!!!!!

εξοπλισμο εχουμε χωρο εχουμε μεταφορα εχουμε......αρχοντεεεεεεεεεςςς!!!!!

αντε να μαζευομαστε τωρα!!!!!

Όπως πως είπε ο Tefra και ο aristos87

Και εγώ μέσα είμαι αλλά μετά τις πανελλήνιες!

Πάντως θα μαζευτεί πολύς κόσμος φρόντισε να αρχίσεις να κρατάς σειρά προτεραιότητας! Σίγουρα θα μαζευτούν πάνω από 20 και θα πρέπει να τους χωρίσεις σε πολλά γκρουπ για να χωρέσουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.