greekfragma Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2004 Γεια χαρα λαμπορατορες και λαμπορατορισες!!!!! Μετα απο την αναγνωση του Τ-Ρ-Ο-Μ-ΕΡ-Ο-Τ-Α-Τ-Ο-Υ θρεντ απο τον CHOSEN σχετικα με ενα Δικτυακο παρτυ που διοργανωθηκε στην Σαλονικα σκεφτηκα να καθιερωσουμε και κατι αντιστοιχο και στην ΑΘΗΝΑ!!!!! Το σπιτι μου ειναι αρκετα ευρυχωρο(υπαρχει και μετρο διπλα οποτε ειμαστε ολοι κοντα!!!!!).Καμια 20αρια πισια στο σαλονι χωρανε ανετοτατα!!!!! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Υπαρχει επισης και ο βασικος εξοπλισμος για το επιτευγμα: 1 ολοκαινουριο 24αρι HUB 3COM και μπολικο καλωδιομανι ΤΙ ΛΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????? ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ utp? :devil: :nuke: Ακουω ποιος εχει κεφιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Eγω ειμαι μεσα!! Διαθετω κ καλωδια αν χρειαστουν εξτρα κ καπου εχω κ ενα πλαιο HUB...! (αρκει να μη κανονιστει για αυτο το ΠΣΚ γιατι θα φυγω κ θα γυρισω απο δευτερα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 12, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 σιγουρα θα περασει καμια βδομαδα ωστε να κανονισουμε το ποτε.λογικα σε κανα 2 αντε 3 βδομαδες απο σημερα λεω να κανονισουμε.ας περιμενουμε ομως και αλλες γνωμες..........Απο βασικο εξοπλισμο ειμαστε κυριλε παντως.και 24αρι χαμπακι υπαρχει και αφθονα καλωδια.για να δουμε τι θα δουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Αντε αντε!! Να μαζευομαστε τοτε!!!! Κ το αλλο ΣΚ αμα μαζευτουμε εχεις προβλημα εσυ?Εννοω με το χωρο σου(γονεις κτλ) ή με τη σχολη? Αντε γιατι με αναψες τωρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 12, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 ρε φοιτητης ειμαι και ειναι ιδιοκτητο το σπιτι!!!!!χαχαχαχαχαχαχκαμια 40τετραγωνικα σαλονι μαζι με κουζινα σε ενα χωρο λες να μην φτανουν?????ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 12, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Ωραιαιαιαιοοοοοοςςς! ----------ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ!! ------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Μάϊος 12, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Mεσα.....Κατσε να κανω προπονηση στο UT 2k4.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 ...και γω ψηνομαι ρε παιδια αλλα αυτο τον καιρο ειμαι λιγο στο τρεξιμο.......αλλα φανταζομαι για μετα απο 2 βδομαδες θα ειναι οκ ...οποτε ....για να μαζευομαστε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra Μάϊος 12, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 oxi τωρα με τις πανελληνιες ρε παιδια αφηστε να τελειωσει το σχολειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Αρχική απάντηση από tefra oxi τωρα με τις πανελληνιες ρε παιδια αφηστε να τελειωσει το σχολειο Eεε ξανακανουμε μεχρι τοτε ρε συ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 12, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Αρχική απάντηση από tefra oxi τωρα με τις πανελληνιες ρε παιδια αφηστε να τελειωσει το σχολειο Συμφωνώ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 12, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 ΡΕ παιδιαααααααααααααααααααα!!!!!Δεν θα κανουμε μια φορα το χρονο!!!!!Μεσα στο καλοκαιρακι επειδη θα κατσω αθηνα λογω υποχρεωσεων θα στηθει οσες φορες θελετε!!!!Γενικοτερα απο δω και μπρος οποτε γουσταρετεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάϊος 12, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 ψήνομαι αλλά δε παίζω κανένα FPS τώρα... Δεν έχω δει καν demo του UT2004 και το UT2003 έχω να το παίξω μήνες.... Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.... Πως θα κουβαληθούν οι οθόνες??? δεν είναι και λίγο να κουβαλάς ολοκληρωμένο PC.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 12, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 ολοι θα βοηθησουμε.........το πολυ πολυ καποιος θα εχει κονε με κανα φορτηγο να τα παμε ολα μαζι.........δρομολογια με τη νταλικα για οποιον δεν εχει μετρο......ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:devil: Εσυ τουλαχιστον εχεις παιξει και το 2003.......ενω εγω που ειμαι ακομα στο Unreal II......αχαχαχα Μην αγχωνεστεεεεεεεεεεεεεεεε:flower: ολα θα τα κανονισουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 12, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Κανένας με Vanάκι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 12, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 NAI AME! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 12, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 γεια σου ρε κωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!ξερεις να δινεις λυσεις!!!!!ΠΑΙΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!και μεταφορικο μεσο βρηκαμε αρα ολα κυριλε!!!!!εξοπλισμο εχουμε χωρο εχουμε μεταφορα εχουμε......αρχοντεεεεεεεεεςςς!!!!!αντε να μαζευομαστε τωρα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 12, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Όπως πως είπε ο Tefra και ο aristos87Και εγώ μέσα είμαι αλλά μετά τις πανελλήνιες!Πάντως θα μαζευτεί πολύς κόσμος φρόντισε να αρχίσεις να κρατάς σειρά προτεραιότητας! Σίγουρα θα μαζευτούν πάνω από 20 και θα πρέπει να τους χωρίσεις σε πολλά γκρουπ για να χωρέσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 12, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Κ εγω μεσα αμα χωραω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Μάϊος 12, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Μόνο unreal 2004 θα παίξεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.