Jump to content

Με ποια γλώσσα ?????

gbdanis

Recommended Posts

ημουν!!! στα τεε (ηλεκτρονικός τεχνολογία υπολογιστών ) και έχω καλές σχέσεις με δυο καθηγητές και ότι θέλω περί προγραμματισμού και ιντρενετ μου το δίνουν!!!! χαχα !!

Εαν ξεκινας για πρωτη φορα καλο να ριξεις μια ματια σε κατι γενικο , οπως το βιβλιο του Κ.Μποζαμπαλιδη ,Γλωσσες-Μηχανες -αυτοματα εκδοσεις Ζητη.Θα σε ενταξει στο πνευμα μιας γλωσσας προγραμματισμου.Τωρα απο ενα σημειο και μετα καλη γλωσσα ειναι η C++ αλλα με αρκετα στριφνη συνταξει σε συγκριση με τις basic , fortran ( ιδιαιτερα απλη στην γραφη) , pascal.Τον τελευταιο καιρο βεβαια εχει μεγαλη περαση και η Java με την οποια δεν εχω ασχοληθει καθολου.

Ενδεικτικα μετα απο την ενασχοληση με τις γλωσσες ριξε και μια ματια σε βασεις δεδομενων , πολλες φορες θα χρειαστεις την βοηθεια τους.Οταν αποκτησεις μια σφαιρικη εικονα τοτε διαλεξε τι ειναι αυτο που σου αρεσει και ταιριαζει και focus εκει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.