gbdanis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2004 Με ποια γλώσσα να ασχοληθώ το καλοκαίρι ?????Λέω να πάρω και ένα βιβλίο , ποιο (πάντα ελληνικό ) ????
Nedi46 Μάϊος 11, 2004 #2 Μάϊος 11, 2004 εγω λεω για basic!!! για βιβλιο εχω απο το σχολειο!!!!χαχαχαχα!!!
Nedi46 Μάϊος 11, 2004 #5 Μάϊος 11, 2004 ημουν!!! στα τεε (ηλεκτρονικός τεχνολογία υπολογιστών ) και έχω καλές σχέσεις με δυο καθηγητές και ότι θέλω περί προγραμματισμού και ιντρενετ μου το δίνουν!!!! χαχα !!
Vagouridis Μάϊος 11, 2004 #6 Μάϊος 11, 2004 Εαν ξεκινας για πρωτη φορα καλο να ριξεις μια ματια σε κατι γενικο , οπως το βιβλιο του Κ.Μποζαμπαλιδη ,Γλωσσες-Μηχανες -αυτοματα εκδοσεις Ζητη.Θα σε ενταξει στο πνευμα μιας γλωσσας προγραμματισμου.Τωρα απο ενα σημειο και μετα καλη γλωσσα ειναι η C++ αλλα με αρκετα στριφνη συνταξει σε συγκριση με τις basic , fortran ( ιδιαιτερα απλη στην γραφη) , pascal.Τον τελευταιο καιρο βεβαια εχει μεγαλη περαση και η Java με την οποια δεν εχω ασχοληθει καθολου.Ενδεικτικα μετα απο την ενασχοληση με τις γλωσσες ριξε και μια ματια σε βασεις δεδομενων , πολλες φορες θα χρειαστεις την βοηθεια τους.Οταν αποκτησεις μια σφαιρικη εικονα τοτε διαλεξε τι ειναι αυτο που σου αρεσει και ταιριαζει και focus εκει.
LordOfRings Μάϊος 11, 2004 #7 Μάϊος 11, 2004 μμμμμμ Εχω κανει gwbasic , pascal, logo , visual basic. Aλλα δεν θυμαμαι τπτ..!!!!
gbdanis Μάϊος 11, 2004 Author #8 Μάϊος 11, 2004 Σχολείο κάναμε Pascal & HTML Θέλω κάποια χρήσιμή γλώσσα
gbdanis Μάϊος 11, 2004 Author #9 Μάϊος 11, 2004 Λέω να αρχίσω με την java 2 είδα ένα βιβλίο στον κλειδάριθμο JAVA 2 με εικόνες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.