Jump to content

απο midi σε full tower

stelios_beta

Recommended Posts

εχω cpu i7 2600k 3.4ghz,μητρικη της intel dp67bgb3,ram 2x2gb (4gb) στα 1333mhz ενω τα cl της ram μου λενε 7 το pc μου διαβαζει 9,μπορω να το αλλαξω?

η καρτα γραφικων asus 5770 ειναι προσορινη αλλα ειναι καλη?συμβατιζει με τα υπολοιπα η εκανα μ@@@@@@ που πηρα αυτην??

γενικα οποια διποτε συμβουλη ειναι δεκτη

INTEL BOXDP67BGB3 RETAIL - - E-SHOP.GR -----motherboard

INTEL CORE I7-2600K 3.40 GHZ LGA1155 - BOX - - CPU - E-SHOP.GR -----cpu

KINGSTON KHX1333C7D3K2/4GX DDR3 4GB (2X2GB) PC10666 1333MHZ HYPERX GENESIS DUAL CHANNEL KIT - RAM - E-SHOP.GR -----ram

ASUS EAH5770 CUCORE/2DI/1GD5 1GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR -----graphics card

Γιατι πηρες μια καρτα γραφικων 2ετιας ειδικα οταν πηρες ΤΕΤΟΙΟΝ επεξεργαστη..

Οχι οτι δεν ειναι καλη αναλογα για το τι την θες..προσωπικα δεν την παω μια.. τοσοι την αγοραζουν γιατι θεωρειτε καλη απο τοσους..ενας θεος ξερει γιατι.. και μετα απο 2 μηνες κλαιγονται..οτι δεν πεζει καποιο game στο full που ειναι λογικο αφου ειναι δευτερευον πραγμα..

Και εγω πηρα κατι παρομοιο αλλα σηκωσα GTX 580.. Τωρα αν δεν εχεις πολλα λεφτα θα ελεγα να πας για GTX 560 Ti ή καποια ΑΤΙ 6850 ή 6870 ή αλλιως πας σε GTX 570 και ATI 6950, 6970..

Ειναι χαζο να εχεις τετοιο επεξεργαστη και να βαλεις τετοια καρτα..Αποψη μου παντα.

Η 5770 καλή κάρτα είναι, αξιοποιείται και με i7 δεν πάει χαμένη, για 1-2 χρόνια τον βγάζει άνετα.

Για τα timings μνημών είναι καθαρά θέμα motherboard. Δες στο CPUz τι πληροφορίες βγάζει.

αν δεν εισαι τοσο των παιχνιδιων και θελεις μια καρτα με αυτα τα χρηματα,για μενα πουλα την 5770 κανα 80αρι και βαλε αλλα 40-60 για να παρεις μια 5850.αρκετα δυνατη+δροσερη+d11

Μπορείς πολύ απλά να βάλεις μια 2η 5770, Κάρτες Γραφικών - 5770 | Skroutz.gr

και να κερδίσεις ταχύτητα, χωρίς να δώσεις πολλά.

Μπορείς επίσης να βάλεις αγγελία ζήτησης στα μεταχειρισμένα για 5770.

ρε παιδια εχω ενα προβλημα..οταν αναβω το pc ξεκινα αλλα δεν κανει τιποτα,λες και δεν εχει καρτα γραφικων επανω.οταν το σβησω και το αωοιξω 2-3 φορες του περναει και ξεκιναει κανονικα χωρις κανενα προβλημα..ααα και κατι αλλο.οταν το στρεσαρω λιγο κανει ενα θορυβο παραξενο απο το τροφοδοτικο.. καμια ιδεα για του τι συμβαινη???:wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.