Lakisss Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2011 Τα έχω πάρει κρανίο σήμεραααα!!!!:rant:Προσπαθώ εδώ και μέρες να βρώ HD5770 κάρτα reference υλοποίηση όμως οπωσδήποτε!Βρίσκω σε ένα μαγαζί στο Ναύπλιο, τους βάζω να ανοίξουν το κουτί για να βεβαιωθώ και μου λένε είναι αυτή!Χαλάλι λέω τα +20euros και την έχω παραγγείλει απο Τετάρτη.'Ερχεται σήμερα το πακέτο, σκάω τα λεφτά αλλά το ανοίγω αργότερα γιατί έχω δουλειά.Τί να δώ....όχι η reference!Αρχίσαν τα τηλ. στο Ναυπλιο και να μήν μπορώ να βρώ άκρη!Ήθελε να την στείλω πίσω, και να μου βάλει τα λεφτά σε λογαριασμό μέχρι τέλος εβδομάδας!Ευτυχώς μου άνοιξε τα μάτια ένας τυπάς στην στην τοπική ACS και μόλις πήρα τα λεφτά μου πίσω!:dance3:Το θέμα τώρα είναι άντε πάλι να βρείς reference και πού? (καθυστερεί και το νέο project...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάρτιος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 τι ακριβως ειναι το reference? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 21, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Τα έχω πάρει κρανίο σήμεραααα!!!!:rant:Προσπαθώ εδώ και μέρες να βρώ HD5770 κάρτα reference υλοποίηση όμως οπωσδήποτε! Βρίσκω σε ένα μαγαζί στο Ναύπλιο, τους βάζω να ανοίξουν το κουτί για να βεβαιωθώ και μου λένε είναι αυτή! Χαλάλι λέω τα +20euros και την έχω παραγγείλει απο Τετάρτη. 'Ερχεται σήμερα το πακέτο, σκάω τα λεφτά αλλά το ανοίγω αργότερα γιατί έχω δουλειά. Τί να δώ....όχι η reference! Αρχίσαν τα τηλ. στο Ναυπλιο και να μήν μπορώ να βρώ άκρη! Ήθελε να την στείλω πίσω, και να μου βάλει τα λεφτά σε λογαριασμό μέχρι τέλος εβδομάδας! Ευτυχώς μου άνοιξε τα μάτια ένας τυπάς στην στην τοπική ACS και μόλις πήρα τα λεφτά μου πίσω!:dance3: Το θέμα τώρα είναι άντε πάλι να βρείς reference και πού? (καθυστερεί και το νέο project...) Lakisss αυτή είναι reference? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάρτιος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Δεν ειναι αυτη reference... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάρτιος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Η πρωτη reference hd 5770 ειχε εξαφανιστει σχεδον αμεσως, περιεργο που την βρηκες διαθεσιμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 21, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Η υπόθεση σηκώνει κάρτα όπως το πάμε, αλλά κάτι τέτοιο ψάχνω ανεξαρτήτου μάρκας ATI Radeon HD 5770: Reviews Available - 3D Tech News, Pixel Hacking, Data Visualization and 3D Programming - Geeks3D.comΤο σταματάμε εδώ, και άν βρεί κανείς σας αντίστοιχη ρίξτε μου pm. γιατί επείγει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 21, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Άει σιχτίρ πιά με τα τρελο-project μου....!!! Τελικά έκλεισα αυτήν MSI Global ? Graphics Card - R5770 Hawk και θα πέσουν μόντες πάλι... Πολύ ανεκτικός ο Astrolabos τελευταία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάρτιος 21, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 σορρυ αλλα τι ειναι η reference vga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Μάρτιος 21, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 σορρυ αλλα τι ειναι η reference vga?έτσι λέγονται οι κάρτες που ακολουθούν τον αρχικό σχεδιασμό της AMD/nVidiaκαι δεν έχουν "πειραχτεί" σχεδιαστικά από τις εταιρίες που τις διαθέτουν (MSI, Sapphire κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάρτιος 21, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 πχ oc και τετοια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Μάρτιος 21, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 πχ oc και τετοια?Αρκεί να μην έχουν πειράξει το σχεδιασμό της πλακέτας και να έχουν αλλάξει σύστημα ψύξης (αυτά συνήθως πάνε μαζί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Μάρτιος 21, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Για την φουλ ψυκτρα που λες στην αρχη...ετσι ηταν ολες οι 5770 αλλα μετα το αλλαξανε.http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-5770-SVGA-PCI-Express-1GB-11163-02-20R.htmlαυτη ειναι η reference με την ψυκτρα V2 αν θες πες το...δε θα βρεις με την full cover που βγαζει τον αερα εξω σε 5770 πλεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 21, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Βρήκα την full cover που βγάζει τον αέρα έξω, αλλα ετοιμοπαράδοτη δέν είχε κανείς.Θα την παραγγείλουν και παράδοση σε 3-4 ημέρες.Δέν το ξαναρισκάρω να κάνω παραγγελία, γιατί τελικά οι εικόνες που βάζουν στα eshops δέν έχουν πολλές φορές καμία σχέση με το προιόν.Σκέφτομαι να κάνω αυτήν που παρήγγειλα http://www.msi.com/product/vga/R5770-Hawk.html#/?div=Specification full cover.Eνδιαφέρουσα μόντα θα είναι...δέν νομίζω να το έχει επιχειρήσει κανένας ξανά αφού έχει ήδη καλό σχεδιασμό ψύκτρας.Είμα περίεργος να δώ τί ψάρια θα πιάσω από temps...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 21, 2011 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 New XFX ATI Radeon HD 5770 1 GB HD-577A-ZNFR HD577AZNFR - eBay (item 190500500982 end time Apr-10-11 20:26:18 PDT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Μάρτιος 21, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Εγώ με την δικιά μου , ειλικρινά δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω.. Σούπερ ψύξη και OC από την μαμά .. Όμως τα έχει τα λεφτά της.. Τώρα περί Reference , οι περισσότεροι δυσανασχετούν με το σύστημα ψύξης .. Και βάζουν άλλο , άλλα πεταμένα λεφτά .. ( Η κάρτα είναι δροσερή έτσι και αλλιώς ) Τέλος πάντων, σου εύχομαι καλή επιτυχία .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.