Jump to content

Αναζήτηση reference 5770

Lakisss

Recommended Posts

Τα έχω πάρει κρανίο σήμεραααα!!!!:rant:

Προσπαθώ εδώ και μέρες να βρώ HD5770 κάρτα reference υλοποίηση όμως οπωσδήποτε!

Βρίσκω σε ένα μαγαζί στο Ναύπλιο, τους βάζω να ανοίξουν το κουτί για να βεβαιωθώ και μου λένε είναι αυτή!

Χαλάλι λέω τα +20euros και την έχω παραγγείλει απο Τετάρτη.

'Ερχεται σήμερα το πακέτο, σκάω τα λεφτά αλλά το ανοίγω αργότερα γιατί έχω δουλειά.

Τί να δώ....όχι η reference!

Αρχίσαν τα τηλ. στο Ναυπλιο και να μήν μπορώ να βρώ άκρη!

Ήθελε να την στείλω πίσω, και να μου βάλει τα λεφτά σε λογαριασμό μέχρι τέλος εβδομάδας!

Ευτυχώς μου άνοιξε τα μάτια ένας τυπάς στην στην τοπική ACS και μόλις πήρα τα λεφτά μου πίσω!:dance3:

Το θέμα τώρα είναι άντε πάλι να βρείς reference και πού? (καθυστερεί και το νέο project...)

Τα έχω πάρει κρανίο σήμεραααα!!!!:rant:

Προσπαθώ εδώ και μέρες να βρώ HD5770 κάρτα reference υλοποίηση όμως οπωσδήποτε!

Βρίσκω σε ένα μαγαζί στο Ναύπλιο, τους βάζω να ανοίξουν το κουτί για να βεβαιωθώ και μου λένε είναι αυτή!

Χαλάλι λέω τα +20euros και την έχω παραγγείλει απο Τετάρτη.

'Ερχεται σήμερα το πακέτο, σκάω τα λεφτά αλλά το ανοίγω αργότερα γιατί έχω δουλειά.

Τί να δώ....όχι η reference!

Αρχίσαν τα τηλ. στο Ναυπλιο και να μήν μπορώ να βρώ άκρη!

Ήθελε να την στείλω πίσω, και να μου βάλει τα λεφτά σε λογαριασμό μέχρι τέλος εβδομάδας!

Ευτυχώς μου άνοιξε τα μάτια ένας τυπάς στην στην τοπική ACS και μόλις πήρα τα λεφτά μου πίσω!:dance3:

Το θέμα τώρα είναι άντε πάλι να βρείς reference και πού? (καθυστερεί και το νέο project...)

Lakisss αυτή είναι reference?

341_20100429_3793.jpg

Η υπόθεση σηκώνει κάρτα όπως το πάμε, αλλά κάτι τέτοιο ψάχνω ανεξαρτήτου μάρκας ATI Radeon HD 5770: Reviews Available - 3D Tech News, Pixel Hacking, Data Visualization and 3D Programming - Geeks3D.com

Το σταματάμε εδώ, και άν βρεί κανείς σας αντίστοιχη ρίξτε μου pm. γιατί επείγει!!!

σορρυ αλλα τι ειναι η reference vga?

έτσι λέγονται οι κάρτες που ακολουθούν τον αρχικό σχεδιασμό της AMD/nVidia

και δεν έχουν "πειραχτεί" σχεδιαστικά από τις εταιρίες που τις διαθέτουν (MSI, Sapphire κτλ)

Για την φουλ ψυκτρα που λες στην αρχη...ετσι ηταν ολες οι 5770 αλλα μετα το αλλαξανε.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-5770-SVGA-PCI-Express-1GB-11163-02-20R.html

αυτη ειναι η reference με την ψυκτρα V2 αν θες πες το...δε θα βρεις με την full cover που βγαζει τον αερα εξω σε 5770 πλεων.

Βρήκα την full cover που βγάζει τον αέρα έξω, αλλα ετοιμοπαράδοτη δέν είχε κανείς.

Θα την παραγγείλουν και παράδοση σε 3-4 ημέρες.

Δέν το ξαναρισκάρω να κάνω παραγγελία, γιατί τελικά οι εικόνες που βάζουν στα eshops δέν έχουν πολλές φορές καμία σχέση με το προιόν.

Σκέφτομαι να κάνω αυτήν που παρήγγειλα http://www.msi.com/product/vga/R5770-Hawk.html#/?div=Specification full cover.

Eνδιαφέρουσα μόντα θα είναι...δέν νομίζω να το έχει επιχειρήσει κανένας ξανά αφού έχει ήδη καλό σχεδιασμό ψύκτρας.

Είμα περίεργος να δώ τί ψάρια θα πιάσω από temps......

Εγώ με την δικιά μου , ειλικρινά δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω..

Σούπερ ψύξη και OC από την μαμά .. :)

Όμως τα έχει τα λεφτά της..

Τώρα περί Reference , οι περισσότεροι δυσανασχετούν με το σύστημα ψύξης ..

Και βάζουν άλλο , άλλα πεταμένα λεφτά .. ( Η κάρτα είναι δροσερή έτσι και αλλιώς )

Τέλος πάντων, σου εύχομαι καλή επιτυχία ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.