filthy_dwarf Μάρτιος 22, 2011 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 αμα παρω μαιμου γυαλια ειναι χειροτερο για τα ματια απο το να μη φοραω καθολου?πάρε μαιμού σκελετό και άλλαξε φακούς σε ένα μαγαζί με όπτικα (20 με 30 ευρώ θα δώσεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάρτιος 22, 2011 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 Εχω εναν σκελετο vogue που καθεται (γυαλια ορασεως) Τον ειχα πληρωσει πανω απο 200ε και κριμα ειναι. Ξερει καποιος αν σε αυτο το σκελετο μπαινουν φακοι για ηλιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 22, 2011 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 τα καλά οπτικά κόβουν τους φακούς στο μέγεθος του σκελετού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Μάρτιος 22, 2011 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 πάρε μαιμού σκελετό και άλλαξε φακούς σε ένα μαγαζί με όπτικα (20 με 30 ευρώ θα δώσεις) δηλαδη απο τα 150 ευρω των γυαλιων τα 30 ειναι φακος και τα 120 σκελετος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 22, 2011 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 Ανάλογα αλλα σε μερικούς σκελετούς (τιτανίου κλπ) μπορεί αν είναι και έστι.Παιδιά το καλό γυαλί μένει. Και μιας και δεν είσαι γκόμενα να πάρεις γυαλί βάση του να πηγαίνει με εκείνο το γαλάζιο κόφτη που είχες πάρει πέρσι για τον γάμο της Σίσσης, και το μανικιούρ που θέλεις να κάνεις πριν βγεις το Σαββάτο με αυτόν τον υδραυλικό που γνώρισες στο Κολωνάκι, πάρε ένα καλό ζευγάρι και έχε το κεφάλι σου ήσυχο,με τα μάτια δεν παίζουμε, είτε είναι οθόνη υπολογιστή, είτε γυαλιά ηλίου.είναι με διαφορά απο τις πιο χαζές περικοπές που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου.γνώμη μου? πάρτε ένα ΚΑΛΟ επώνυμο γυαλί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Μάρτιος 23, 2011 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 Παιδιά το καλό γυαλί μένει. εχω μια ταση να τα χανω. σκεφτομουνα να παρω rayban aviator polarized . που μπορω να δω τιμες για φακους σκετους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 26, 2011 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2011 Κάποτε ένα φίλος είχε μιλήσει με αντιπρόσωπο μάρκας (αθήνα) και του είπε ότι τα γυαλιά του περιπτέρου που κάνουν 10-1-20 ευρώ είναι απο το εργοστάσιο τα οποία δεν έχουν περάσει κάποιους ελέγχους στον σκελετό. Δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει. (Σαν αντιπρόσωπος δεν νομίζω να είχε κέρδος να πει κάτι τέτοιο)./ Βέβαια το θέμα του σκελετού είναι 100% σίγουρο καθότι από τα 4 ζευγάρια που είχα παρει το καλοκαίρι έχουν μείνει μόνο οι φακοί. ΤΟ υπόλοιπο κομμάτι είτε έχουν σπάσει με λίγη πίεση , είτε φεύγουν τα βιδάκια σαν τρίχες...Βέβαια και τα καλά που είχα...κομματάκια γίνανε.....λόγω απροσεξίας.... :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 30, 2011 Author #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 μόλις μου ήρθανε .... άψογο το μαγαζί με τα πάντα όλα μέσα + την απόδειξη !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 30, 2011 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 θέλουμε φώτο που τα φοράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 30, 2011 Author #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 μετά από την τριήμερη που θα έχω και φώτο για FB θα βάλω εδώ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάρτιος 30, 2011 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 Στο αυτοκίνητο και στην παραλία, πάντα γυαλί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 31, 2011 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Αν παρεις μαιμουδακι ναι ειναι χειροτερα για τα ματια . Τα γυμνα ματια στον ηλιο αυτοπροστατευονται κλεινοντας ελαφρα , με τα μαιμουδακια λογω του φιμε δεν κλεινουν αλλα και το μαιμου φιμε δεν φιλτραρει τις ακτινες με αποτελεσμα το ματι με μαιμου γυαλια να δεχετε περισοτερη ''ακτινοβολια'' απο οτι αν δεν φορουσες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Μάρτιος 31, 2011 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Ειδικά πολωτικά (τα δικά μου κίτρινα) βοηθούν ΠΑΡΑ πολύ στην οδήγηση με ήλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 4, 2011 Author #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 τρελοκομείο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Απρίλιος 4, 2011 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 τρέντουλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Απρίλιος 4, 2011 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 εσεις κλεψατε το βεστιαριο του αμαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Απρίλιος 18, 2011 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 γνώμες.αυτα?Auctiva Image Hosting ή αυτά Auctiva Image Hosting Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 18, 2011 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 Επειδή την ξέρω την αφεντομουτσουνάρα σου θα διάλεγα τα πρώτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Απρίλιος 18, 2011 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 yeah. και εγώ εκεί κλήνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.