ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2011 καλησπέρα παιδιά ... από αυτό το μαγαζί έχει ψωνίσει κανένας ? γιατί τα ίδια γιαλιά εδώ στο ...τα βρίσκω 180 με απόδειξη και 160 χωρίς απόδειξη και στο απο πάνω τα βρίσκω 129 ...holycrapτι να κάνω να πάω να τους τα ψάλω να κατεβάσουν τις τιμές και ακόμα ισχύει 1ευρώ = 1$έχει αγοράσει απο το παραπάνω μαγαζί κανένας ... ευχαριστώ εκ των προτέρων !
filthy_dwarf Μάρτιος 21, 2011 #2 Μάρτιος 21, 2011 σαν online κατάστημα γλιτώνει κάποια έξοδα που έχει κάποιος άλλος στο μαγαζί του. Η διαφορά δεν είναι και τόσο μεγάλη οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα ψάλεις σε κανέναν.
ARMAGEDDON Μάρτιος 21, 2011 Author #3 Μάρτιος 21, 2011 αυτό που ρωτάω επειδή παρεξηγήθηκα filthy_dwarf είναι αν το παραπάνω μαγαζί (e-shop) είναι οκ !!!
filthy_dwarf Μάρτιος 21, 2011 #4 Μάρτιος 21, 2011 https://sealinfo.thawte.com/thawtesplash?form_file=fdf/thawtesplash.fdf&dn=WWW.EYE-SHOP.GR〈=enαν κρίνω απο αυτό ναι.
Periklis_pap Μάρτιος 21, 2011 #6 Μάρτιος 21, 2011 Rayban Aviator από τιτάνιο :dance3:Για να μην ανοίγω άλλο θέμα γνωρίζεται άμα γίνεται να πάρεις φακούς γυαλιών ηλίου polarized (απλους ξερω πως γίνεται) εάν οι φακοί είναι μυωπίας?
spyvelm Μάρτιος 21, 2011 #7 Μάρτιος 21, 2011 καλησπέρα παιδιά ... από αυτό το μαγαζί έχει ψωνίσει κανένας ? γιατί τα ίδια γιαλιά εδώ στο ...τα βρίσκω 180 με απόδειξη και 160 χωρίς απόδειξη και στο απο πάνω τα βρίσκω 129 ...holycrapτι να κάνω να πάω να τους τα ψάλω να κατεβάσουν τις τιμές και ακόμα ισχύει 1ευρώ = 1$έχει αγοράσει απο το παραπάνω μαγαζί κανένας ... ευχαριστώ εκ των προτέρων !εχω ψωνισει φιλαρακι κατι carrera μια χαρα ειναι...και εξυπηρετικοι πολυ οταν μ εσπασε ενασ βραχιονας κ τους τα πηγα για επισκευη!!!!παρηγγειλε τα ανεπιφυλακτα!
cddaraa Μάρτιος 21, 2011 #8 Μάρτιος 21, 2011 Rayban Aviator από τιτάνιο :dance3:Για να μην ανοίγω άλλο θέμα γνωρίζεται άμα γίνεται να πάρεις φακούς γυαλιών ηλίου polarized (απλους ξερω πως γίνεται) εάν οι φακοί είναι μυωπίας?Μιλάς συγκεκριμένα για τα Rayban η γενικά??Τα oakley πχ βγάζουν κανονικά αυτό που θέλειςOakley Flak Jacket Lenses - Prescription - Oakley Sunglasses, Goggles, Glasses
ARMAGEDDON Μάρτιος 21, 2011 Author #9 Μάρτιος 21, 2011 εγώ κοιτάω για αυτά Police s8530 | Γυαλιά Ηλίου 0568B EyeShop 2011 ver2.πάλι μούρη είναι :magic:
Periklis_pap Μάρτιος 21, 2011 #10 Μάρτιος 21, 2011 Μιλάς συγκεκριμένα για τα Rayban η γενικά??Τα oakley πχ βγάζουν κανονικά αυτό που θέλεις Oakley Flak Jacket Lenses - Prescription - Oakley Sunglasses, Goggles, Glasses Θα με ενδιέφεραν και τα Rayban (ευχαριστώ για την βοήθεια)
billpeppas Μάρτιος 21, 2011 #11 Μάρτιος 21, 2011 εγώ κοιτάω για αυτά Police*s8530 |*Γυαλιά Ηλίου *0568B* EyeShop 2011 ver2.πάλι μούρη είναι :magic:Τα 'χεις δει όμως πως δείχνουνε πάνω σου ?Γιατί τα γυαλιά, όπως και τα ρούχα πρέπει να τα φοράμε, όχι να μας φοράνε αυτά ( εννοώ να μας πάνε, να μας ταιριάζουνε, comprendo ? )
ARMAGEDDON Μάρτιος 21, 2011 Author #12 Μάρτιος 21, 2011 Τα 'χεις δει όμως πως δείχνουνε πάνω σου ?Γιατί τα γυαλιά, όπως και τα ρούχα πρέπει να τα φοράμε, όχι να μας φοράνε αυτά ( εννοώ να μας πάνε, να μας ταιριάζουνε, comprendo ? )τα δοκίμασα και για αυτό κλείνω προσ σε αυτά τα aviator δεν μου πηγαίναν
diodiastop666 Μάρτιος 21, 2011 #14 Μάρτιος 21, 2011 αμα παρω μαιμου γυαλια ειναι χειροτερο για τα ματια απο το να μη φοραω καθολου?
ARMAGEDDON Μάρτιος 21, 2011 Author #15 Μάρτιος 21, 2011 εγώ τα παίρνω γιατί έχω ανοιχτόχρωμα μάτια και είδη μου έχει παρουσιαστεί πρόβλημα από τον ήλιο ... σαν καταράκτης
billpeppas Μάρτιος 21, 2011 #16 Μάρτιος 21, 2011 αμα παρω μαιμου γυαλια ειναι χειροτερο για τα ματια απο το να μη φοραω καθολου? Λένε ναι, άλλοι λένε και όχι. Γνώμη μου ( πίστη μου, kind of educated guess γιατί δεν είμαι και οπτικός ) είναι ότι εξαρτάται από τον φακό. Μπορεί να είναι ok από την άποψη να μην έχει κάποιες ατέλειες που να δυσχαιρένουνε το έργο του ματιού, ενώ μπορεί να είναι και κακοί και να ταλαιπωρούνε έστω το μάτι, με πιθανότητα και να δημιουργούνε πρόβλημα με διαχρονική χρήση. εγώ τα παίρνω γιατί έχω ανοιχτόχρωμα μάτια και είδη μου έχει παρουσιαστεί πρόβλημα από τον ήλιο ... σαν καταράκτης Ouch Και εγω έχω ένα θεματάκι με τον ήλιο, ιδιαίτερα Άνοιξη και Καλοκαίρι δεν μπορώ ήλιο δίχως γυαλιά.
ARMAGEDDON Μάρτιος 21, 2011 Author #17 Μάρτιος 21, 2011 τι να κάνουμε τα έχει η ζωή ... αλλά δεν το βάζουμε κάτω απλά έχω μια μικρή γραμούλα φαντάσου και όταν κάνω αριστερά δεξία το μάτι το βλέπω είναι πως να σου γραμμη ''' ι '' άσπρες γιατί το έψαξα ... και στα δύο έχω αλλά στο ένα λίγο περισσότερο ... και λέω κομμένες οι ******** που δεν φόραγα γυαλιά ηλίου και ******* μου ...και guys δώστε κάτι παραπάνω και πάρτε καλά ...
Alouvatar Μάρτιος 21, 2011 #18 Μάρτιος 21, 2011 σορρυ, αλλά δεν νομίζω ότι πάει ανοιχτόχρωμα μάτια - πρόβλημα με τον ήλιο :Ρ Δεν είναι σαν το δέρμα (Νομίζω τουλάχιστον). Με αυτή τη λογική οι Ρώσσοι που έχουν όλοι ανοιχτού χρώματος μάτια και εκτείθονται όλοι τη μέρα στον ήλιο θα ήταν τυφλοί :Ρ
vic Μάρτιος 21, 2011 #19 Μάρτιος 21, 2011 σορρυ, αλλά δεν νομίζω ότι πάει ανοιχτόχρωμα μάτια - πρόβλημα με τον ήλιο :Ρ Δεν είναι σαν το δέρμα (Νομίζω τουλάχιστον). Με αυτή τη λογική οι Ρώσσοι που έχουν όλοι ανοιχτού χρώματος μάτια και εκτείθονται όλοι τη μέρα στον ήλιο θα ήταν τυφλοί :Ρ Άμα δεις πως οδηγάνε μάλλον τυφλοί είναι...
stathid90 Μάρτιος 22, 2011 #20 Μάρτιος 22, 2011 αμα παρω μαιμου γυαλια ειναι χειροτερο για τα ματια απο το να μη φοραω καθολου?από όσο θυμάμαι [μπακαλίστικα], είναι χειρότερα γιατί επειδή είναι σκούρο χρώμα το γυαλί , διαστέλλεται η κόρη και επειδή δεν υπάρχουν φίλτρα στον φακό περνάει όλη η ακτινοβολία στο μάτι.πάνω κάτω αυτό θυμάμαι, μπορεί να κάνω και λάθος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.