Gregorypeg1000 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2011 Καλησπέρα παίδες.Τα windows 7 όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι έχει μια επιλογή στις ρυθμίσεις ενέργειας για να κλείνουν αυτόματα τους σκληρούς όταν δεν χρησιμοποιούνται.Μετά απο πόση ώρα.Μπορώ κάπως να επιλέξω ποιούς απο τους σκληρούς θέλω να κλείνει?Γιατί σβήνει και τον ssd και καμιά φορά όταν πάω να κάνω κάτι αφού τον είχα idle για αρκετή ώρα έχει μια μικρή καθυστέρηση και ακούω όλους τους σκληρούς να παιρνουν μπρός. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη
dpolal Μάρτιος 21, 2011 #2 Μάρτιος 21, 2011 Βάλε ένα εύλογα μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το οποίο να κλείνουν οι δίσκοι.Δεν έχει νόημα να το έχεις στα π.χ. 5 λεπτά αδράνειας, δεν θα σε βολέψει όταν το χρησιμοποιείς...Νομίζω πως δεν μπορείς να επιλέξεις ξεχωριστά ποιό σκληροί θα κλείσουν...
Gregorypeg1000 Μάρτιος 21, 2011 Author #3 Μάρτιος 21, 2011 Βάλε ένα εύλογα μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το οποίο να κλείνουν οι δίσκοι.Δεν έχει νόημα να το έχεις στα π.χ. 5 λεπτά αδράνειας, δεν θα σε βολέψει όταν το χρησιμοποιείς...Νομίζω πως δεν μπορείς να επιλέξεις ξεχωριστά ποιό σκληροί θα κλείσουν...στο μισαωρο το είχα.το έκλεισα τελείως τώρα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.