Daidalos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2004 Το φοβερο και τρομερο drive μου κατεστρεψε ενα νοικιασμενο dvd και ενα cd μου! Προφανως κατι εσπασε μεσα στο drive και ετσι σε οτι βαλεις τωρα χαραζει ενα δαχτυλιδι βαθους 1χιλιοστου περιπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οχι τιποτε αλλο ειχε και voided warranty!!! Ηθικο διδαγμα: Να δινεται σημασια σε πριεργους θορυβους απο drive! Μπορει να εχει δολοφονικες διαθεσεις το drive σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Πλήρωνε τώρα το video club λολ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 11, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Ooops!Και εγω αυτο εχω!Αλλα ακομα δε κανει τπτ θορυβους!Αντε ζητα τα ρεστα απο την pioneer τωρα για τις δολοφονιες....! :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Μάϊος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Εγώ όποτε ακούω θόρυβο από drives γενικά τα στέλνω αδιάβαστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedi46 Μάϊος 11, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Πικρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 11, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Καλα εκανα δηλαδη που πηρα το απλο 120 ???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 11, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Δεν ξερω αν εκανες καλα παντως αυριο παω να παρω των αντικαταστατη του ο οποιος ΔΕΝ θα ειναι pioneer! Mετα απο 4χρονια με Pioneer με βαρια καρδια θα την εγκαταλειψω καθως φαινεται οτι τα νεα drives της δεν ειναι τοσο καλης ποιοτητας γενικα! Και δεν μιλαω μονο για αυτο που εγινε σε εμενα αλλα και για αλλα που εχω ακουσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.