kaynd Μάϊος 12, 2004 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό η κάρτα γραφικών είναι από τα ποιο ευάλωτα εξάρτημα όσον αφορά τις τάσεις.Ποια τα ποσοστά υγρασίας στο χώρο σου??? Μου έκανε εντύπωση αυτό που ανέφερες για το προϊών οξείδωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Μάϊος 12, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 KΚάτσε και σου χω και foto!!!!! Όσο αφορά την υγρασία.....περισσότερη στην αττική δεν θα βρείς...μένω 100μ απο την θάλασσα, αλλά ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα. Το PSU πρέπει να είναι τελικά τρελή μούφα εεε? Τι προτείνεις : Την ίδια μάρκα ή κάποιο Chieftech (PLAISIO) στα 550Watt ή κάποιο Fortron-Tagan στα 480Watt (παραπλήσιες τιμές)? Πολλοί δε είπαν οτι φταίει το mobo και πιο συγκεκριμένα το AGP (κάηκε....τώρα πώς δουλεύει καμένο?) αλλά δεν μπορεί με τις NVIDIA να τα πηγαίνει μια χαρά (η ΑΤΙ όμως είναι η πρώτη "μεγάλη" κάρτα που αγόρασα μετά απο GF2mx,9000pro,5600). Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Μάϊος 12, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 12, 2004 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Δεν μου λες... Μηπως εχεις κανει προσφατα φορματ? Oι chaintech ειναι λιγο ιδιοτροπες και σε μερικα μοντελα επρεπε να περνας τους drivers με μια συγκεκριμενη σειρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 12, 2004 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Αν και δεν παίζει να δώσει λύση , όπως λέει και ο Saxon , δοκίμασε να εγκαταστήσεις πάλι τα Windows.Με την εξής σειρά: 1) Εγκατάσταση Windows 2) Εγκατάσταση των Service Packs & των Patches των Windows 3) Εγκατάσταση DirectX 9,0b 4) Εγκατάσταση Drivers της μητρικής 5) Εγκατάσταση Drivers της κάρτας γραφικών 6) Εγκατάσταση Drivers της κάρτας ήχου ( αν υπάρχει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Μάϊος 12, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Χα...........με πρόλαβες ρε bill την ώρα που έγραφα :"Ωχ θεε μου. Πάλι σε κάρβουνα με βαζεις. Ναι και μάλιστα το έκανα επίτηδες γιατί ήθελα φρέσκο install με drivers omega (τους τελευταίους). Η διαδικασία :WinXPSP1aDriver chipset (3.13 Nvidia)Driver omegaDriver Audigy 2Patch Driver Audigy 2" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Μάϊος 12, 2004 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Εγω διαβαζοντας το ποστ ειχα 2 υποψιες. 1)η μητρικη κανει overvolt thn agp 2)κακο αερισμο της καρτας (οχι η ψυχτρα αλλα ο αερας που τραβαει να ειναι ζεστος) Και βασικα μετα απο μια δυο καρτες επρεπε να ειχες δοκιμασει σε αλλο μηχανημα οποτε θα ειχε λυθη το μυστηριο προ πολλου... Και κατι αλλο.... Το ξερεις οτι το Qtec 400αρι ειναι ενετελος μαπα ??? Να καταλαβεις οτι το 550 της ιδιας εταιριας (το χρυσαφι) εχει πραγματικη εξοδο 280w.max. Οποτε το 400 ποσο ειναι?? suggestions 1)other psu 2)other motherboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Μάϊος 12, 2004 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Αρχική απάντηση από outlaw [Σήμερα, στις 19:16] . Ρε μαγκες βλεπω οτι εχει λεκε απο βερνικη γυρο απο της μνημες η ετσι μου φενεται ???Μεγαλε εχεις φωτο απο το πλαι του κουτιου (ανοιχτο..) ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Μάϊος 12, 2004 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Αρχική απάντηση από outlaw [Σήμερα, στις 19:07] KΚάτσε και σου χω και foto!!!!! Όσο αφορά την υγρασία.....περισσότερη στην αττική δεν θα βρείς...μένω 100μ απο την θάλασσα, αλλά ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα. Το PSU πρέπει να είναι τελικά τρελή μούφα εεε? Τι προτείνεις : Την ίδια μάρκα ή κάποιο Chieftech (PLAISIO) στα 550Watt ή κάποιο Fortron-Tagan στα 480Watt (παραπλήσιες τιμές)? Πολλοί δε είπαν οτι φταίει το mobo και πιο συγκεκριμένα το AGP (κάηκε....τώρα πώς δουλεύει καμένο?) αλλά δεν μπορεί με τις NVIDIA να τα πηγαίνει μια χαρά (η ΑΤΙ όμως είναι η πρώτη "μεγάλη" κάρτα που αγόρασα μετά απο GF2mx,9000pro,5600). Λολ...τελικα μας κραταγες τα καλυτερα για το τελος ??Ειχες καψει την agp ??Kai τωρα βαζεις επανω μια καρτα ΤΕΡΑΣ σε σχεσει με της προηγουμενες καρτες με αλλες απαιτησεις κλπ. και αναρωτιεσε για το τι φταιει ??Εχεις κατσει στην ουσια και εχεις συνδιασει της προηγουμενες βλαβες με την τωρινη που μπορει λογικα ειναι εντελος αλλο προβλημα.π.χ ανεπαρκεια τασης:whistling ξεκινα με ενα επωνυμο και αξιοπιστο τροφο για αρχη και αν συνεχισει το προβλημα ..πετα τη μητρικη και παρε μια καλυτερη...(το board αυτο εχει συζητησει γαι πολλα καλα τροφο.....διαβασε λιγο και αποφασησε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Μάϊος 12, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 1ον : Δεν είναι λεκές απο βερνίκι...σκιά απ' το χέρι μου είναι. 2ον : Φωτο απο το πλαι να δείξω αλλά σε τι θα οφελήσει? 3ον : Αν διάβαζες προσεκτικότερα, άλλα παιδιά μου ανέφεραν ως πιθανή αιτία "καμένη AGP", δέν ήταν δική μου διάγνωση και μάλιστα την αποκλείω (αυτοαποκλείεται αφού παιζει) 3ον : Μέτρησα με το πολύμετρο το PSU και δίνει πιστά voltage. Ακόμα και κάτω απο βαρύ (για το μπόι του) oc και φόρτο. 4ον : Η ποιότητα του PSU δεν μετριέται σε WATT. Δεν αμφιβάλω οτι κάποιο Fortron (κτλ. κτλ.) μπορεί να είναι πιο ποιοτική πρόταση αλλά δεν είναι δα και για πέταμα. ’λλωστε το APC line intr. 800VA σε p4-3GHz με 3 HDD, DVD, DVDR, FX5600 Zalman 400 Watt, αναφέρει οτι δέχετε φόρτο 150WAtt!!!!! απο τα 600 που μπορεί να διαθέσει. Πιο πολύ ανυσηχώ μην σκάσει κανένας πυκνωτής ή λιώσει κανα τρανσ. ισχύως παρά για τα Watt. 5ον : Κοντά έπεσες όνον αφορά το τι φουμάρει η κάρτα. 6ον : Ναι τα καλύτερα τα άφησα για το τέλος, έφταιγε υπερθέρμανση διότι είχε "κενό" κάτω απο την κάρτα (Λίγο σελοφάν στο πλάι+λίγος καπνός και βλέπεις άνετα που δεν κυκλοφορεί αέρας). Κάποιος μου είπε απο το forum να αφήσω το κουτί ανοικτό, εγώ τον έκλασα+τελικά είχε δίκιο. Η κάρτα ρούφαγε χασίς και την είχε ακούσει απο την πολύ ζέστη. AIRFLOW τελικά και νιώθω αρκετά μ...... που την πάτησα έτσι Προς γνώση+συμόρφωση. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ps. H ATI παραμένει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 12, 2004 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Ρε πάρε ATI (για να ξαναβρούμε τον παλιό μας εαυτό )!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Μάϊος 12, 2004 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Την φωτο ζητησα να δω γενικα το περιβαλον της καρτας..καταλαβες ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Μάϊος 12, 2004 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Βρε παιδι μου οταν λεμε καμενο AGP δεν λεμε εντελως...ΕΜενα αργοπεθανε μεσα σε 3 μερες..Την πρωτη αρτιφακτσ μονο σε παιχνιδια και μετα απο πολυ ωρα και την τελευταια μερα ακομα και στα win...Λιγο ακομα και θα καιγοταν ολοσχερως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Μάϊος 14, 2004 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [12-05-2004 21:31] Ρε πάρε ATI (για να ξαναβρούμε τον παλιό μας εαυτό )!!! ΡΕ ΠΑΡΕ ΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 14, 2004 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2004 Τα τροφοδοτικά της Q-Tec είναι κάτι τις επικίνδυνα.Πρόσεχέ τα.Σε διάφορα τέστ εγκατέληψαν νωρίς , και δημιούργησαν και μερικά προβλήματα ( κάηκε και μια CPU ).Επίσης η μητρικούλα αυτή είναι κάτι τις...Προτείνεται αλλαγή μητρικής & τροφοδοτικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.