Hydra Μάρτιος 21, 2011 Author #41 Μάρτιος 21, 2011 Εχω γκομενα -.- Ειπαμε...θα το αφησω για αργοτερα.... σε καποια χρονακια. Ηθελα να ζησω την εμπειρια ομως.
Κωστάκης Μάρτιος 21, 2011 #42 Μάρτιος 21, 2011 Τότε άρχισε να ανησυχείς για 2 λόγους 1)που θες να αφήσεις την γκόμενα και να κλειστείς σε ένα μοναστήρι που θα έχει μόνο άντρες 2)που εάν πάς στο μοναστήρι θα μείνεις χωρίς την γκόμενα
trendy Μάρτιος 22, 2011 #43 Μάρτιος 22, 2011 Μόνο ο Ακάλυπτος πήγε σε μοναστήρι και δεν είχε πρόβλημα που δεν είχε γυναίκες (έφερε Σβετλάνες), καθώς και κράτησε τη γυναίκα του να τον περιμένει. Αν έχεις τύχη διάβαινε, αλλιώς Πέμπτη βράδυ θα πάμε σε σωληνάδικο, μου λες αν θέλεις να έρθεις.
Tsakonas Μάρτιος 22, 2011 #44 Μάρτιος 22, 2011 Μόνο ο Ακάλυπτος πήγε σε μοναστήρι και δεν είχε πρόβλημα που δεν είχε γυναίκες (έφερε Σβετλάνες), καθώς και κράτησε τη γυναίκα του να τον περιμένει. Αν έχεις τύχη διάβαινε, αλλιώς Πέμπτη βράδυ θα πάμε σε σωληνάδικο, μου λες αν θέλεις να έρθεις.ΠΟΙΟΙ "ΘΑ ΠΑΤΕ"???Ο ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΑΠΕΞΩ????ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!!!
trendy Μάρτιος 22, 2011 #45 Μάρτιος 22, 2011 Τα ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου "Πνεύμα και ηθική". Εγγραφές αυθημερών. Μπορείτε να έρθετε με το "ταπεράκι" σας, έχω πει και εγώ σε κάτι φίλες μου αυτή τη φορα.
greekfragma Μάρτιος 22, 2011 #46 Μάρτιος 22, 2011 μ αρέσει όταν ξεκινάμε threads με σκοπό τον παράδεισο και καταλήγουμε στην κόλαση.....σαν το intel vs amd παλιό καλό καιρό ένα πράμα....να σου λέει ο hipro για intel και μετά να πετάγεται ο esdee με world record:p
Dolly Μάρτιος 22, 2011 #47 Μάρτιος 22, 2011 Πέμπτη κερνάω σωληνάδικο στο Αμστερνταμ αν είναι κανείς προς τα εκεί να κάνω παρέα πνευματικά στον trendy και στον Τσάκωνα με τις μπίτσες του. Λογικά θα έχει banana bar, αλλά θα δείξει.
o polonos Μάρτιος 22, 2011 #48 Μάρτιος 22, 2011 Παιδες δεν ειπα οτι θελω να γινω μοναχος.Ενα μερος με "κελια" που να φιλοξενουν για μικρο διαστημα εννοουσα.Αν κανεις τα γλυκα ματια στον μπαρμπα τσακο μπορει να σε βολεψει κατα κορυδαλλο μερια...
diodiastop666 Μάρτιος 23, 2011 #49 Μάρτιος 23, 2011 Εχω γκομενα -.- Ειπαμε...θα το αφησω για αργοτερα.... σε καποια χρονακια. Ηθελα να ζησω την εμπειρια ομως. βρες αλλη με πιο μεγαλα βυζια.
ARMAGEDDON Μάρτιος 23, 2011 #50 Μάρτιος 23, 2011 γιατί δεν πας να κάνεις ένα tour το καλοκαίρι σε όσα περισσότερα νησιά μπορείς ?αλλά αυτό δεν είναι τόσο οικονομικό με το μοναστήρι ....(τουρίστριες ερχόμαστρε)κοίτα στο άγιο όρος πάρε ενα τηλεφωνάκι και όποια μονή προσφέρει τα καλύτερα σε πακέτο και κλήσε ....just kiddingκαι περίμενε γιατί μου διαφεύγει το όνομα της μονής .... θα το έχεις μετά τις 11 το βράδυ και αν πας εκεί το σίγουρο είναι ότι μετά θα δεις τον κόσμο με άλλο μάτι
aeroengine Μάρτιος 23, 2011 #51 Μάρτιος 23, 2011 Θα χαραμισεις ενα απο τα καλυτερα καλοκαιρια της ζωης σου φετος που τελειωνεις για να πας σε μοναστηρι? Μαλλον πανω στην φουρια της καθημερινοτητας σου πετας βιαστικα πραματα του στυλ εεεεε θα παω σε κανα μοναστηρι να μεινωωω.Δεν ειναι η καταλληλη στιγμη της ζωης σου να το κανεις αυτο,σιγουρα θα χρειαστει(κααααποτε στην ζωη σου) αλλα οχι και απο τωρα.Συνομηλικος σου ειμαι και εγω. Παρεα(αγαπημενα παιδια φιλους σου),Γκομενα(που να γουσταρεις να τα σπας για παρτυ της και οχι απλα για να εχεις) και εναν Προορισμο και εκει να δεις ηρεμια.Εγω τουλαχιστον εκει βρηκα ηρεμια και διασκεδαση.Γιατι για να σου πω την αληθεια ποτε δεν ηθελα ηρεμια.Απλη αγνη διασκεδασηηη.Αλλα αυτος ειμαι απλα εγω
Hydra Μάρτιος 23, 2011 Author #52 Μάρτιος 23, 2011 Με πεισατε! Επρεπε να τα δουν οι πατερες του εθνους μας αυτα....που απομακρυνετε ολοι σας τα παιδια απο τη θρησκεια!!! τς τς τς
ARMAGEDDON Μάρτιος 23, 2011 #53 Μάρτιος 23, 2011 σημασία δεν έχει τι κανεις (Αν είσαι κάθε μέρα στην εκκλησία αλλά τι Πιστεύεις)
Hydra Μάρτιος 23, 2011 Author #54 Μάρτιος 23, 2011 Δεν πιστευω και ποτε δεν θεωρουσα αναγκαιο καλο για εναν πιστο,να πηγαινει στην εκκλησια ή να μεταλαμβανει κτλπ,η "εκκλησια" ειναι μεσα μας,οπως και ο θεος,για οσους πιστεουν. Εγω που δεν πιστευω στον Θεο,ωστοσο δεν εχω προβλημα με ορισμενους μοναχους/ιερεις που ειναι αξιολογα ατομα ουτε και προβλημα εχω να επισκεφθω ενα μοναστηρι,που ξερω οτι θα δω ωραιες εκκλησιες και τοπια. Τωρα το θεμα του αν πιστευω ή οχι ,ειναι καπως σημαντικο για την επισκεψη μου,γιατι μπορει και να με κανουν καναν εξορκισμο οι παπαδες εκει πανω.
trendy Μάρτιος 24, 2011 #56 Μάρτιος 24, 2011 Ωραία λοιπόν, απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ραντεβού των απανταχού σωληνάδων λαμπιτών στο Kinky Opera, Λ.Συγγρού 154, Καλλιθέα. Αν δε με γνωρίζετε φατσικώς ζητήστε από το Σάκη το γκαρσόνι να σας φέρει στο τραπέζι του Μάνου και του Παναγιώτη από το σύλλογο "πνεύμα και ηθική". Τα λέμε!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.