Jump to content

πρόβλημα με σκληρό

xdoc

Recommended Posts

Χθές ανοίγοντας τον υπολογιστή κόλλησε στη μπλέ εισαγωγική οθόνη των Windows (Windows 7 ultimate 64)

restart και προσπάθεια εισόδου σε safe mode κόλλαγε στην μαύρη οθόνη που έχει στις τέσσερις γωνίες το λογότυπο safe mode

προσπάθεια για repair αφού έγραφε φόρτωση αρχείων των Windows κόλλαγε πάλι στην μπλέ οθόνη

bootαρισμα απο το dvd των Windows για repair το ίδιο τελικά μπόρεσα και μπήκα χρησιμοποιώντας την επιλογή Lsat Known configuration

Επειδή κατι δεν μου άρεσε με το διάβασμα του δίσκου (WD6401AALS-00J7B0-αγορασμένος τον Ιούνιο 2010) ανοίγω το crystaldisk info και βλέπωτην επισυναπτόμενη εικόνα

τρέχω το data lifeguard της WD και βγάζει fail και στα δύο τεστ (γρήγορο και εκτεταμένο) παίρνω buck-up κάνω chkdsk(δεν πρόλαβα να δώ τα αποτελέσματα γιατι με πήρε ο ύπνος) και έκτοτε μπαίνω στ Windows πάντα Ρωτάω λοιπόν

1) Στέλνω τον δίσκο για RMA άμεσα -έχει εγγύηση μέχρι το 2015- η όταν τα φτύσει τελείως

2) Μόνο καινούργιο πρέπει να δεχθώ ή μπορούν να μου πασσάρουν επισκευασμένο

post-4040-1416075095,7822_thumb.jpg

Κανονικα το πας για RMA εκει που το εχεις αγορασει. Θα σου δωσουν είτε ιδιο, ειτε παρομοιο ιδιων χαρακτηριστηκων(ακομα και άλλης μαρκας) ειτε τα χρηματα σου πισω (ποσο ίσο με της αγορας).

Επίσης μπορει να συ δωσουν ΙΔΙΟ αλλα επισκευασμενο (refurbished). Σε κάθε περίπτωση ανανεώνεται και η εγγύηση για το ιδιο χρονικο διάστημα.

Στην εικόνα που έστειλες δεν βλέπω κάτι ανησυχητικό. Θερμοκρασία βλέπω οτι έχει υψηλή....

Κάνε backup και στείλτον για εγγύηση όταν χαλάσει. Ως τότε θα έχει καταργηθεί και θα σου στείλουν μεγαλύτερο!!!!

Έτσι κάνω και ο ένας δίσκος μου ξεκίνησε από 80gb και αντικαταστάθηκε 3 φορές (σε 2,5 χρόνια) και τώρα είναι 1Terra (+24euro)!!! :dance3::dance3:

ζητάς να σου το αντικαταστήσουν με ίδιο καινούργιο και

θα κοπή ξανά απόδειξη με όλα τα χρόνια που δίνη εγγύηση ο κατασκευαστής

πχ εμένα ένας velociraptor που χάλασε πήγα εκεί που το πήρα

και μου δώσανε καινούργιο με 5 χρόνια εγγύηση (πλαίσιο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.