neuromancer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2011 Θέλω να γράψω σε DVD format διάφορα αρχεία video (avi, mkv, mp4, κτλ) για αναπαραγωγή σε απλή συσκευή DVD.Ποιο πρόγραμμα μπορεί να κάνει τη δουλειά εύκολα; π.χ. θα ενδιέφερε να μπορώ να επιλέξω τα αρχεία, πιθανώς και τμήμα τους (όχι ολόκληρα) και να ζητήσω μετατροπή και εγγραφή σε DVD φορματ. Δεν εχω ιδιαίτερες γνώσεις για να πειράξω bitrates και ειδικές ρυθμίσεις αν και σαφώς αντιλαμβάνομαι τα βασικά τεχνικά.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 19, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2011 Νομίζω πως όλα αυτά που θες να κάνεις τα κάνεις αρκετά εύκολα με το Nero Recode ή το NeroVision Express. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 19, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2011 ConvertXtodvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 19, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2011 ConvertXtodvdLooks like the right tool for the job! Αν καταλαβαίνει και synchronization delays σε MKV και subtitles θα είναι super. I am already testing it. Thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάρτιος 20, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2011 ναι ειδικα στα mkv δουλευει τελεια το convertx to dvd ακομα και με 1080p αρχειαμε τελειο συγχρονισμο εικονας και ηχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 20, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2011 Confirmed! Αναπαράγει με αντίληψη time delay. Το DVD είναι συγχρονισμένο ΟΚ, όπως το παίζει και ο Η/Υ (αντίθετα η TV δεν καταλάβαινε...). Ωραίο tool.BTW, μήπως υπάρχει και κανένα αντίστοιχο τύπου "Convert X to Y" με τόσο πλούσιες ικανότητες; Το xVid4PSP που έχω είναι προβληματικό γενικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.