Jump to content

Απορια(ες)........

giorikas

Recommended Posts

Ξερετε ποια ειναι η διαφορα του 423 pin PPGA INT2 απο το ΙΝΤ3?

Ειναι συμβατα μεταξυ τους?

Μηπως καταλαβε κανεις γιατι εμφανιστηκε αυτο το 423 socket?

Εκτος απο το να μας κανει τη ζωη δυσκολοτερη........

Α! και κατι αλλο.Πως ειναι δυνατον οι mobile να εχουν Thermal Spec 100 C(που απο οτι καταλαβα ειναι η μεγιστη θερμοκρασια για την οποια η ιντελ "εγγυαται" για τη σωστη λειτουργια τους) ενω οι destop μονο 70-75?

Ευχαριστω.

Το 423 socket για βγήκε για τους πρώτους Willamette P4 που έφταναν ως τα 2GHz

Ήταν άσχημη περίοδος τότε για την INTEL η απόδοση των τότε επεξεργαστών ήταν απλώς αισχρή τωτε μπηκε στην AMD το δίλημμα να εφαρμόσει τις εικονικές συχνότητες καθώς ο Athlon thunderbird 1.2 αρκούσε για να ταπεινώσει τα μοντέλα της INTEL με και 500 και πλέον Mhz πάνω

Εδώ η INTEL είχε φτάσει στο σημείο να δημιουργήσει εσωτερικό ανταγωνισμό στα μοντέλα της αφού ο PIII στα 1GHz μπορούσε να περάσει σε επιδώσεις τον P4 1,4GHz για αυτό και η υψηλή τιμή του κορυφαίου PIII

H intel έπρεπε να κάνει κάτι για αυτό και έτσι σύντομα έβγαλε στην αγορά τους περίφημους northwood οι οποίοι βασίζονταν και σε διαφορετικό socket (δε θυμάμαι τον αριθμό των pins του τώρα συγχωρέστε με 470κατι είναι πάντως)

Νομίζω ότι δεν υπάρχουν δεν είμαι σίγουρος όμως

Αυτό που ξέρω είναι ότι οι πρώτοι celeron με συχνότητες 1,7-2GHz μπαίνουν στο socket 478 (thanks mortisboy) και έχουν πυρήνα Willamette.

ενας γνωστος μου εχει P4 1,7 σε socket 478.........

και σιγουρα δεν ειναι northwood αφου κανενας τους δεν εχει βγει σε "εκδοση" 1,7

απο εδω........http://processorfinder.intel.com/scripts/list.asp?ProcFam=483

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.