Jump to content

AN7 ή NF7-S

a4dtm

Recommended Posts

Το πρωτο modded bios για an7 ειναι γεγονος κ απο τι φαινετε παει καλα....

ισως ερχετε η εποχη του an7.............?

τι να σου πω ρε fantacid,στον εντου δουλευει κανονικα.εγω παλευω μαζι του απο τις 6 το απογευμα και δεν λεει να δουλεψει.πραγματικα δεν ξερω τι γινεται.σε μενα παντως το αποφασισα,δεν παιζει.και το γαμωτο ειναι οτι εχω το ιδιο σχεδον setup με τον εντου

:blink:

Δηλαδή ρε παιδια τώρα που βγήκε το modded Bios τοθ AN7 να το προτιμήσουμε αντί να πάρουμε μία NFS-7 ?

θελει λιγο ακομα αλλα ειναι σε καλο δρομο η μητρικη.

μακρυά απο nf-s, αγόρασα δύο και οι δύο βγήκαν χαλασμένες, μάλλον έχει έρθει ελατωματική φουρνιά

Πες λεπτομέρεις γιατί έχω μια ούτε μήνας και είναι μια χαρά.

Και από εδώ:

4 abit NF7-S rev 2.0 αγορασμένες μεταξύ Ιανουαρίου - Μαΐου 2004.

Όλες είναι ok.

( και αν ψάχνοντας μου πείτε για το πρόβλημα με το Auto ( LOL ) - Overclocking , και το τρελλό Boot που ψάχνει μόνη της 1α το CD-ROM , ΑΥΤΑ ΛΥΘΗΚΑΝ )

Τι πρόβλημα είχανε?

Δεν τις έστειλες RMA ?

( καινούργιες πήρες , ή μεταχειρισμένες ? )

Αρχική απάντηση από Yiannakas

μακρυά απο nf-s, αγόρασα δύο και οι δύο βγήκαν χαλασμένες, μάλλον έχει έρθει ελατωματική φουρνιά

Το συνδρομο του ελληνα ειδικου... "Μου βγηκε χαλασμενο <=> Η εταιρια ολοκληρη ειναι ελαττωματικη..."

Αρχική απάντηση από Arapis

...και το γαμωτο ειναι οτι εχω το ιδιο σχεδον setup με τον εντου

:blink:

Στον φουρνο την εβαλες; :ρ

Αρχική απάντηση από Chosen

Στον φουρνο την εβαλες; :ρ

εγω χρησιμοποιησα μικροκυματα,μπορει να φταιει αυτο..θα το τσεκαρω!

εδω η καλη nf7-s αγορασμενη 2 βδομαδες αρα καινουργια φουρνια ....its too hard too die,αφου την σκοτωσα με αποτυχημενο vdimm αυτη ξαναζωντανεψε !!!!its alive!!!,μετα δοκιμασα ολα τα γνωστα και αγνωστα βιος που κυκλοφορουν αλλα τιποτα βραχος η κυρια.

Τι λέμε ρε παιδιά! Η μητρική είναι κορυφή! Απροβλημάτιστο μοντέλο εγώ την έχω ένα χρόνο τώρα και είναι βράχος!

Τώρα με το τελευταίο Bios του tictac&enduracell μπόρεσα να πάω 243 σταθερά....

Το κουλό είναι ότι οι 244 δεν μπουτάρει καν.....και μάλλον είναι οι μνήμες μου που δεν πάνε παραπάνω......

γιατί άλλο πιάσσανε 250+.....

post-555-1416070955,9665_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.