Delijohn Ιούλιος 13, 2016 #1241 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 Γιατί δεν το κάνεις όπως τα παιδιά παραπάνω; Στείλε έμβασμα στο λογαριασμό του paypal με τα στοιχεία σου και θα τα δεις σε 2 μέρες στο λογαριασμό σου. Έστειλε μια φίλη μου 150€ τη δευτέρα και σήμερα έκανε αγορά από κινέζικο μαγαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιούλιος 13, 2016 #1242 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 3 minutes ago, Delijohn said: Γιατί δεν το κάνεις όπως τα παιδιά παραπάνω; Στείλε έμβασμα στο λογαριασμό του paypal με τα στοιχεία σου και θα τα δεις σε 2 μέρες στο λογαριασμό σου. Έστειλε μια φίλη μου 150€ τη δευτέρα και σήμερα έκανε αγορά από κινέζικο μαγαζί. Όχι μόνο αυτό, αν κάνουμε το πρωί το έμβασμα συνήθως το έχουμε την επόμενη μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 13, 2016 #1243 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος devaggos έγραψε: για να μην τρέχω στην πειραιώς να φορτίζω την prepaid, Δεν εχεις e-banking? Η prepaid πειραιως φορτιζεται και απο το winbank. Επισης ειναι πιο ευκολο να περασεις καποιο ποσο με το top up εν τελει , να υπαρχει στο balance. Περασα 560€ με αυτο τον τροπο με κοστος μολις 1€! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούλιος 13, 2016 #1244 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 (edited) Κι επίσης, σχετικό λιγάκι... ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ prepaid ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ... ανοίγουμε ένα νέο λογαριασμό και του βγάζουμε καρτούλα... μετά από το ebanking, περνάμε κάθε φορά όσα λεφτά θέλουμε εκεί και μια καρτούλα, έχουμε μόνο συνδεδεμένη και με το paypal.. εντός τράπεζας (πειραιώς π.χ.) γίνεται άμεσα η μεταφορά.. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 13, 2016 από Delijohn γράφω ό,τι να'ναι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 13, 2016 #1245 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 Καλα τις prepaid τις ειχαμε πριν κατι αιωνες, γι'αυτο μαλλον εμειναν στο πορτοφολι μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
devaggos Ιούλιος 13, 2016 #1246 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 19 minutes ago, Delijohn said: Κι επίσης, σχετικό λιγάκι... ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ prepaid ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ... ανοίγουμε ένα νέο λογαριασμό και του βγάζουμε καρτούλα... μετά από το ebanking, περνάμε κάθε φορά όσα λεφτά θέλουμε εκεί και μια καρτούλα, έχουμε μόνο συνδεδεμένη και με το paypal.. εντός τράπεζας (πειραιώς π.χ.) γίνεται άμεσα η μεταφορά.. Παιδιά έχουμε Capital Controls. Δεν μπορείς να ανοίξεις νέους λογαριασμούς για ανούσιους λόγους. Βασικά για κάνενα λόγο πέρα από μισθοδοσίες κλπ. Την prepaid την έβγαλα γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσω την κάρτα του λογαριασμού μου για να κάνω ιντερνετικες αγορές. Ακόμα και μία στο εκατομύριο να γίνει η μαλακία.... δεν θα αξίζει. Προτιμώ την prepaid να έχω ήσυχο το κεφάλι μου και να πληρώνω δυστυχώς την φόρτιση παρά να γίνει η στραβή... Την πειραιώς θα την κλείσω γιατί δεν είχε νόημα το ebanking της αφού δεν μου ανοίγανε νέο λογαριασμό. Μόνο στην alpha έχω οπότε ανγκαστικά έβγαλα νέα prepaid εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιούλιος 13, 2016 #1247 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 (edited) 2 minutes ago, devaggos said: Παιδιά έχουμε Capital Controls. Δεν μπορείς να ανοίξεις νέους λογαριασμούς για ανούσιους λόγους. Βασικά για κάνενα λόγο πέρα από μισθοδοσίες κλπ. Την prepaid την έβγαλα γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσω την κάρτα του λογαριασμού μου για να κάνω ιντερνετικες αγορές. Ακόμα και μία στο εκατομύριο να γίνει η μαλακία.... δεν θα αξίζει. Προτιμώ την prepaid να έχω ήσυχο το κεφάλι μου και να πληρώνω δυστυχώς την φόρτιση παρά να γίνει η στραβή... Την πειραιώς θα την κλείσω γιατί δεν είχε νόημα το ebanking της αφού δεν μου ανοίγανε νέο λογαριασμό. Μόνο στην alpha έχω οπότε ανγκαστικά έβγαλα νέα prepaid εκεί. Πλέον μπορείς να ανοίξεις καινουριο λογαριασμό εφόσον είσαι ήδη πελάτης της τράπεζας που θες να ανοίξεις λογαριασμό Όπως μπορείς να προσθέσεις και συνδικαιούχους εφόσον κ αυτοί είναι ήδη πελάτες. (έκανα χθες το δεύτερο για αυτό κ το αναφέρω) Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 13, 2016 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
devaggos Ιούλιος 13, 2016 #1248 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 4 minutes ago, BasiliCeLew said: Πλέον μπορείς να ανοίξεις καινουριο λογαριασμό εφόσον είσαι ήδη πελάτης της τράπεζας που θες να ανοίξεις λογαριασμό Όπως μπορείς να προσθέσεις και συνδικαιούχους εφόσον κ αυτοί είναι ήδη πελάτες. (έκανα χθες το δεύτερο για αυτό κ το αναφέρω) Εμένα δεν με άφησαν. Συγκεκριμένα είχα ένα λογαριασμό με δικαιούχο τον πατέρα μου και 2ο εμένα και δεν με αφήνουν ούτε να ανοίξω νέο λογαριασμό ούτε να βγει ο πατέρας μου από δικαιούχος. Τι να σου πω τώρα δεν ξέρω πριν 2 βδομάδες το ρώτησα και γω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιούλιος 13, 2016 #1249 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 Just now, devaggos said: Εμένα δεν με άφησαν. Συγκεκριμένα είχα ένα λογαριασμό με δικαιούχο τον πατέρα μου και 2ο εμένα και δεν με αφήνουν ούτε να ανοίξω νέο λογαριασμό ούτε να βγει ο πατέρας μου από δικαιούχος. Τι να σου πω τώρα δεν ξέρω πριν 2 βδομάδες το ρώτησα και γω... Εγώ ήθελα να προσθέσω δικαιούχο τον πατέρα μου και η μόνη προϋπόθεση για να μπορέσει να γίνει αυτό (πλέον) είναι να είναι κ αυτός πελάτης της τράπεζας. Τώρα το να βγάλεις δικαιούχο είναι άλλο παπα ευαγγέλιο γιατί εξαρτάται ποιον είναι κύριος δικαιούχος κ ποιος όχι. Καλό είναι να ξαναρωτήσεις αν σε ενδιαφέρει, κ αν δεν το γνωρίζουν μπορώ να σε παραπέμψω στο κατάστημα που με εξυπηρέτησε για να ρωτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devaggos Ιούλιος 13, 2016 #1250 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 Just now, BasiliCeLew said: Εγώ ήθελα να προσθέσω δικαιούχο τον πατέρα μου και η μόνη προϋπόθεση για να μπορέσει να γίνει αυτό (πλέον) είναι να είναι κ αυτός πελάτης της τράπεζας. Τώρα το να βγάλεις δικαιούχο είναι άλλο παπα ευαγγέλιο γιατί εξαρτάται ποιον είναι κύριος δικαιούχος κ ποιος όχι. Καλό είναι να ξαναρωτήσεις αν σε ενδιαφέρει, κ αν δεν το γνωρίζουν μπορώ να σε παραπέμψω στο κατάστημα που με εξυπηρέτησε για να ρωτήσεις. Μήπως επειδή ήταν 1ος δικαιούχος ο πατέρας μου, δεν θεωρούμαι "πελάτης"; Θα το ξαναρωτήσω αλλά χλωμό μου φαίνεται... Ευχαριστώ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιούλιος 13, 2016 #1251 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 (edited) 5 minutes ago, devaggos said: Μήπως επειδή ήταν 1ος δικαιούχος ο πατέρας μου, δεν θεωρούμαι "πελάτης"; Θα το ξαναρωτήσω αλλά χλωμό μου φαίνεται... Ευχαριστώ πάντως Ακριβώς Επομένως δεν έχουν τα στοιχεία που χρειάζονται από σένα (ούτε λόγω cc μπορείς να τους τα δώσεις) Σε κάποιο άλλο φόρουμ ένας παρέθεσε στις 22/6/2016 από απαντήσεις διαφόρων τραπεζών: Καλησπέρα σας.Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εφόσον είστε ήδη πελάτης στην **** μπορείτε να προχωρήσετε με το άνοιγμα νέου λογαριασμού.Ωστόσο, θα παρακαλούσαμε αρχικά να επικοινωνήσετε με το κατάστημα με το οποίο συνεργάζεστε προκειμένου να σας ενημερώσει για τα δικαιολογητικά που ενδέχεται να σας ζητηθούν για την ολοκλήρωση της παραπάνω ενέργειας.Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της Τράπεζας στο τηλέφωνο 210-*****.Με εκτίμηση,***** BANKΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Αξιότιμε πελάτη,Σε απάντηση του μηνύματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως βάσει των τελευταίων εξελίξεων επιτρέπεται το άνοιγμα νέου λογαριασμού φυσικών προσώπων, ατομικού ή κοινού, εφόσον οι δικαιούχοι του τηρούν κατά την ημερομηνία ανοίγματος κωδικό πελάτη με ενεργό προϊόν στην Τράπεζά μας.Για τους περιορισμούς που ισχύουν, αλλά και για τις εξαιρέσεις που υπάρχουν μέχρι σήμερα (για παράδειγμα μπορεί να ανοιχθεί λογαριασμός μισθοδοσίας, καταβολής επιδομάτων κ.ά.) μπορείτε να συμβουλευτείτε το ακόλουθο αρχείο.https://www.nbg.gr/greek/news/Documents ... se_HBA.pdfΤα αρχικά έγγραφα που απαιτούνται για το άνοιγμα λογαριασμού είναι:Ø Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο σε ισχύ.Ø Οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο που πιστοποιεί τη διεύθυνση κατοικίας σας (π.χ. λογαριασμός ΔΕΚΟ, κινητού τηλεφώνου, απόδειξη μισθοδοσίας κ.λ.π.).Ø Εκκαθαριστικό της πιο πρόσφατης φορολογικής σας δήλωσης, ή Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.Για τυχόν συμπληρωματικά έγγραφα που ενδέχεται να ζητηθούν, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το Κατάστημα που σκοπεύετε να μεταβείτε.Προκειμένου να ενημερωθείτε για το δίκτυο και τα τηλέφωνα επικοινωνίας των Καταστημάτων μας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ***.Παραμένουμε στη διάθεσή σας.Με εκτίμηση, Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 13, 2016 από BasiliCeLew 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Ιούλιος 13, 2016 #1252 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 Πλέον μπορείς να ανοίξεις καινουριο λογαριασμό εφόσον είσαι ήδη πελάτης της τράπεζας που θες να ανοίξεις λογαριασμό [emoji4] Όπως μπορείς να προσθέσεις και συνδικαιούχους εφόσον κ αυτοί είναι ήδη πελάτες. (έκανα χθες το δεύτερο για αυτό κ το αναφέρω) Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες τράπεζες πλεον δεν σου δίνουν ξεχωριστή καρτα για καθε λογαριασμό που έχεις αλλά σου βάζουν ολους τους λογαριασμους σε μία κάρτα. Εκτος και αν ειχες από παλαιοτερα καρτα για καθε ξεχωριστό λογαριασμό. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούλιος 13, 2016 #1253 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 πριν 11 λεπτά, το μέλος zananiro έγραψε: Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες τράπεζες πλεον δεν σου δίνουν ξεχωριστή καρτα για καθε λογαριασμό που έχεις αλλά σου βάζουν ολους τους λογαριασμους σε μία κάρτα. Εκτος και αν ειχες από παλαιοτερα καρτα για καθε ξεχωριστό λογαριασμό. Sent from my Onda V975m using Tapatalk πας και ζητάς λοιπόν κάρτα για τον λογαριασμό που θες.. ή ακόμα καλύτερα (επειδή ζητάνε χωρίς λόγο ξανά μια γύρα από όλα τα χαρτιά, έτσι για το παίδεμα), μπαίνεις ebanking, διαχείριση καρτών και πατάς έκδοση νέας χρεωστικής.. σου έρχεται σπίτι και την επομένη έρχεται και το pin της.. τόσο απλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 13, 2016 #1254 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 Μέχρι πρόσφατα αρνούνταν να εκδώσουν 2η κάρτα. Για μια χρεωστική μου που έληγε μάλιστα, μου είχαν στείλει και επιστολή να πάω να παραλάβω την καινούρια, αλλά στο κατάστημα μου είπαν ότι δεν εκδόθηκε ποτέ γιατί ήδη είχα άλλη ενεργή, που ήταν πλέον στην ίδια τράπεζα, λόγω συγχωνεύσεων. Βέβαια, μπορεί να έχει αλλάξει κάτι, αφού λέτε ότι επιτρέπουν και προσθήκη συνδικαιούχων, οπότε να εκδίδουν δεύτερη χρεωστική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούλιος 13, 2016 #1255 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 κάθε πελάτης έχει δικαίωμα να'χει μια κάρτα ανά λογαριασμό.. αν σε κάποια κάρτα υπάρχουν παραπάνω από ένας λογαριασμοί συνδεδεμένοι, δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι.. όταν αγοράσεις από το internet, από τον "κεντρικό/βασικό" θα τραβήξει τα λεφτά.. οπότε θεωρείτε νορμάλ νομίζω να γίνει έκδοση κάρτας για άλλο λογαριασμό.. αλλάζουν βέβαια όλα αυτά, από τράπεζα σε τράπεζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 13, 2016 #1256 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 Επειδή δε με έκαιγε το θέμα, δεν επέμεινα. Έφτασα μόνο μέχρι του σημείου να μιλήσω με κάποια από το αρμόδιο Τμήμα, η οποία μου επιβεβαίωσε ότι ο περιορισμός είναι προσωρινός και οφείλεται στα capital controls. Υποθέτω ότι μπορεί να ξεκίνησε στην αρχή, όταν πάσχιζαν να περιορίσουν τις αναλήψεις και οι διαφορετικές κάρτες επέτρεπαν παράκαμψη των ορίων ανάληψης ανά δικαιούχο. Μπορεί με την προοδευτική χαλάρωση αυτό να έχει αλλάξει ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 19, 2016 #1257 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2016 Quote 5. Αύξηση των ορίων στη χρήση των καρτών στο εξωτερικό με παράλληλο άνοιγμα, μέσω internet, πολλών international sites του συνόλου σχεδόν των διαδικτυακών αγορών, ώστε να διευκολυνθούν οι συναλλαγές με αντισυμβαλλόμενους του εξωτερικού. Quote Το οριστικό " ok" αναμένεται να δοθεί σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, πιθανότατα και στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, μεθαύριο Τετάρτη. http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/capital-controls-egkrithhke-apo-toys-thesmous-h-xalarwsh-toys.4176778.html Επιτέλους, θα μπορούμε να αγοράζουμε από εξωτερικό χωρίς μοντιφιές, και να ξοδεύουμε σε όποιο σάιτ θέλουμε, τα λεφτά που δεν έχουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 19, 2016 #1258 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2016 πριν 37 λεπτά, το μέλος deninho έγραψε: 5. Αύξηση των ορίων στη χρήση των καρτών στο εξωτερικό με παράλληλο άνοιγμα, μέσω internet, πολλών international sites του συνόλου σχεδόν των διαδικτυακών αγορών Βγάζεις άκρη τι θέλει να πει εδώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούλιος 19, 2016 #1259 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2016 Δημοσιογραφικές μπούρδες πρέπει να είναι. Από όσο θυμάμαι η αρχική απαγόρευση είχε μία μεγάλη λίστα με είδη τα οποία απαγορεύονται να αγοράζονται (στην οποία δεν ενέπιπτε το amazon.co.uk και διάφορα άλλα). Προφανώς θα έχουμε τροποποίηση της λίστας αυτής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 19, 2016 #1260 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2016 Βάλε φαντασία, που έλεγε και η Μαριάντα Πιερίδη, και καταλαβαίνεις ότι: α. Μεγαλώνει το όριο της πιστωτικής, όταν είσαι στο εξωτερικό β. Ξεμπλοκάρωνται οι διαδικτυακές αγορές, που μέχρι τώρα έτρωγαν άκυρο λόγω cc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts