BasiliCeLew Φεβρουάριος 10, 2016 #981 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2016 Γιατι οταν εχω ενα σωρο βλακειες αριστερα και δεξια , πελαγωνω . Δεν απαντησες ομως στην ερωτηση μου , Εστω πως βγαζω το revolut , οταν πχ θα παω να κανω μια αγορα , θα πληρωσω ως mastercard η ως paypal (επισης καπου ειδα στην εθνικη οτι εμβασμα εως 100ε το κοστολογουν 8ε - εκτος αμα ειδα καπου λαθος ) Είδες λάθος. Κατα πάσα πιθανότητα είδες πόσο κοστίζει το έμβασμα από αποστολή μέσω τράπεζας (δλδ να πας σε κατάστημα) ή απλά μπέρδεψες τις χρεώσεις.Η χρέωση είναι 1 ευρώ για οποιοδήποτε ποσό εμβάσματος (με max 500ευρώ το μήνα) Θα πληρώσεις με paypal μέσω mastercard. Δλδ όπως έκανες πάντα πριν εμφανιστούν να Capital control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 10, 2016 #982 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2016 Είδες λάθος. Κατα πάσα πιθανότητα είδες πόσο κοστίζει το έμβασμα από αποστολή μέσω τράπεζας (δλδ να πας σε κατάστημα) ή απλά μπέρδεψες τις χρεώσεις. Η χρέωση είναι 1 ευρώ για οποιοδήποτε ποσό εμβάσματος (με max 500ευρώ το μήνα) Θα πληρώσεις με paypal μέσω mastercard. Δλδ όπως έκανες πάντα πριν εμφανιστούν να Capital control. Πριν τα CC δεν ειχα φτιαξει paypal , τωρα το εκανα Εφοσον εχω τετοιο κερδος με το revolut , το πολυ πολυ να το δημιουργησω οταν θελησω να αγορασω κατι με μεγαλυτερη αξια Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Φεβρουάριος 10, 2016 #983 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2016 @kpetros, Ορίστε πότε αξίζει να το κάνεις http://www.thelab.gr/topic/170522-revolut/?p=2486587 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 10, 2016 #984 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2016 μπορείς την mastercard όπως είναι. αν χρειαστεί Paypal όπως ebay μπορείς να την περάσεις και Paypal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 11, 2016 #985 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2016 Γιατι οταν εχω ενα σωρο βλακειες αριστερα και δεξια , πελαγωνω . Δεν απαντησες ομως στην ερωτηση μου , Εστω πως βγαζω το revolut , οταν πχ θα παω να κανω μια αγορα , θα πληρωσω ως mastercard η ως paypal Αν δεν χρησιμοποιουσες paypal πριν, δε σε αναγκαζουν τα cc να χρησιμοποιησεις τωρα Εμεις τη βγαλαμε γιατι το paypal δε πληρωνει πλεον απο ελληνικες καρτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 11, 2016 #986 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2016 μία καλή λύση παιδιά είναι να ρωτάτε το μαγαζί που θέλετε να αγοράσετε αν δέχεται να το πληρώσετε με bank wire. στέλνετε εκεί έμβασμα και όλα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 11, 2016 #987 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2016 Ναι αλλα δεν εχεις την προστασια του pp Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Φεβρουάριος 12, 2016 #988 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2016 Καλά αυτό προφανώς το κάνουμε σε καταστήματα που εμπιστευόμαστε. Όχι για κάποιο άγνωστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 12, 2016 #989 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2016 ε ναι σε καταστήματα που εμπιστευόμαστε προφανώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 24, 2016 #990 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2016 παιδιά πήγα να συνδέσω τη revolut με το paypal χθες βράδυ. Χθες έκανε κίνηση αλλά για 0$ οπότε δεν έπαιρνα confirmation code. Σήμερα το πρωι ξαναπάτησα το confirm απο paypal και έκανε χρέωση 1$ στη κάρτα. Που στο καλό είναι όμως ο κωδικός για να τον βάλω στο Paypal? Ξέρεις κανείς; edit: Ok μόλις μου έβγαλε το κωδικό. Λήξη συναγερμού 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 24, 2016 #991 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2016 REVOLUT FTW BB <3 Kαι οπως ειπε ενας γνωστος μολις πιστολιασατε επιτυχως τα CC οσοι εχετε βγαλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 24, 2016 #992 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2016 @karmen1983 Για ποιο λόγο να συνδέσεις τη Revolut στο Paypapl; Για extra ασφάλεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 24, 2016 #993 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2016 Για το ebay 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Φεβρουάριος 24, 2016 #994 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2016 Προς ενημέρωση σας, επειδή με την revolut δεν μπόρεσα να κάνω μία αγορά latop μέσω paypal , το support τους μου απάντησε : "Paypal do not support us which is why it won't go through " Γνωρίζω ότι μικροποσά περνάνε, αλλά από ότι φαίνεται ισχύει το παραπάνω, τουλάχιστον στην περίπτωση μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 24, 2016 #995 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2016 Μόλις έκανα αγορά με Paypal πάντως. Μικρό ποσό (32,11$) αλλά πέρασε χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Φεβρουάριος 24, 2016 #996 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2016 Απλά το αναφέρω, γιατί υπάρχει καθυστέρηση 10 εργασίμων για να επιστρέψουν τα λεφτά στην κάρτα, τα οποία εμένα μου στοίχισαν 150 ευρώ (έχασα κουπόνι προσφοράς). Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 24, 2016 #997 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2016 Καταλαβαίνω. Το καλό πάντως με τη revolut είναι ότι από amazon Αγγλίας το refund εμφανίζεται άμεσα στη κάρτα. Μου επιστρέψανε 40 λιρόνια που ήταν τα μεταφορικά μιας παραγγελίας και εμφανίστηκαν άμεσα. Ισως επειδή έχει και έδρα Αγγλία βέβαια. Παλαιότερα έκαναν 5 μέρες περίπου να εμφανιστούν σε Ελληνική κάρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Φεβρουάριος 24, 2016 #998 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2016 Το πρόβλημα είναι ότι το paypal ενημερώθηκε σε τρεις μέρες για την "ακύρωση", αλλά η revolut δεν ενημερώθηκε από τον πωλητή ή το paypal , με αποτέλεσμα να περιμένω την αυτόματη επιστροφή στις 10 ημέρες που δεν αναζήτησε κανείς τα λεφτά. Η αγορά ήταν από Αγγλία. Κατά τα άλλα είμαι και εγώ fan της revolut, και αρκετά αγανακτισμένος με το paypal και το ανύπαρκτο του support ( 2-3 ημέρες ανά mail ) τρως εβδομάδα άνετα για να συνεννοηθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 24, 2016 #999 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2016 Γιατί πολύ απλά δε βάζετε αμέσως τη Revolut και πάτε μέσω Paypal; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Φεβρουάριος 24, 2016 #1000 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2016 Γιατί είχα και balance στο paypal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts