Helly Οκτώβριος 22, 2015 #681 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2015 (edited) Λοιπον ερωτηση προς απανταχου γνωστες.Εχω 0 υπολοιπο στο paypal μου θελω να φορτωσω να παρω κατι πανω απο 500 ευρω.Eιναι εφικτο?Παραδειγμα 1οΦορτωνω με request funds απο μια καρτα εως 500Αγοραζω και παει να τραβηξει το paypal απο αλλη καρτα ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΓΗΣΕΙ? Παραδειγμα 2ο Φορτωνω απο με top up απο 1 καρτα 500€ εως τελός μηνος με το που αλλαξει ο μηνας μηδενιζεται το CC των 500 ευρω η ειναι 30 ημερολογιακες ανα ονομα ανα account?? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 22, 2015 από Helly Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Οκτώβριος 22, 2015 #682 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2015 (edited) Λοιπον ερωτηση προς απανταχου γνωστες.Εχω 0 υπολοιπο στο paypal μου θελω να φορτωσω να παρω κατι πανω απο 500 ευρω.Eιναι εφικτο?Παραδειγμα 1οΦορτωνω με request funds απο μια καρτα εως 500Αγοραζω και παει να τραβηξει το paypal απο αλλη καρτα ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΓΗΣΕΙ?Παραδειγμα 2ο Φορτωνω απο με top up απο 1 καρτα 500€ εως τελός μηνος με το που αλλαξει ο μηνας μηδενιζεται το CC των 500 ευρω η ειναι 30 ημερολογιακες ανα ονομα ανα account??Μπορείς σίγουρα να φορτώσεις πάνω από 500€ το balance αν κάνεις request funds 2 φορές και χρησιμοποιήσεις διαφορετική κάρτα την κάθε φορά. Εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα. Βέβαια, να έχεις υπόψιν ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει το request funds με την πρώτη, εξαρτάται από την τράπεζα και αν ξεπεραστεί το ημερήσιο όριο. Όσον αφορά το παράδειγμα 1, εξαρτάται κυρίως από που θες να αγορασεις και την κάρτα που εχεις, μπορεί να τραβήξει το υπόλοιπο που απαιτειται,μπορεί και όχι. Δε μπορεί να σου απαντήσει κάποιος με βεβαιότητα σε αυτό. Όσον αφορά το παράδειγμα 2, νομίζω top up στο PayPal δεν γίνεται ακόμη, αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα ας με διορθώσει.Σίγουρα, εμβάσματα γίνονται στο νέο φρούτο, το revolut, κάποιοι δειλά δειλά άρχισαν να το χρησιμοποιούν, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι θέλει λίγο χρόνο πριν πέσουμε με τα μούτρα σε αυτή την επιλογή. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 23, 2015 από zananiro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMomus Οκτώβριος 23, 2015 #683 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 παιδια μια ερωτηση θελω να βγαλω προπληρωμενη και σκεφτομαι eurobank να το προχωρησω ή να βρω άλλη τραπεζα? εχει κανεις εμπειρια? εννοω και με τα cc και γενικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Οκτώβριος 23, 2015 #684 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 Εκτός από το κόστος που σου κρατάει για φόρτιση της κάρτας κανένα άλλο πρόβλημα. Τώρα με τα cc και την διαδικασία με request money πάλι κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMomus Οκτώβριος 23, 2015 #685 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 πόσο κρατάει, γιατι δεν έγραφε στο site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Οκτώβριος 23, 2015 #686 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 Χρήσιμες ΠληροφορίεςΓια την φόρτιση/επαναφόρτιση της προπληρωμένης κάρτας Eurobank ισχύουν οι εξής χρεώσεις: Ποσό Φόρτισης/Επαναφόρτισης Έξοδα Έξοδα Φόρτισης (EUR) Επαναφόρτισης (EUR)από 2 έως 100 ευρώ 2 ευρώ 1 ευρώάνω των 100 έως 500 ευρώ 5 ευρώ 2 ευρώάνω των 500 ευρώ 10 ευρώ 5 ευρώ Τα Έξοδα αφαιρούνται από το ποσό φόρτισης/επαναφόρτισης που επιλέξατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMomus Οκτώβριος 23, 2015 #687 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 Ευχαριστώ! παιζει ρόλο το ανώτατο ποσό με την πρώτη φόρτιση? γιατι φαίνεται να συμφέρει καλύτερα να βάλεις πχ 2 φορες 100 ευρώ παρά 200 αμέσως...οπότε σκέφτομαι μήπως η πρώτη καθορίζει το ανώτατο. Αλλιώς γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsim Οκτώβριος 23, 2015 #688 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 Αγορά από Amazon.Uk 200 ευρώ με πιστωτική της Πειραιώς χωρίς προβλήμα, από το ίδιο κατάστημα δεν με άφηνε ούτε πιστωτική ούτε paypal. Οπότε από το αμαζον μάλλον περνάνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Οκτώβριος 23, 2015 #689 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 Κανονικα οτι ισχυει για μια τραπεζα, ισχυει για ολες. Οτι δε περναει απο το υπουργειο δε θα περασει απο καμια τραπεζα. Τωρα οταν δε περναει απο τη μια και περναει απο αλλη λογικα οφειλεται στο γενικοτερο μπαχαλο και τα ημερησια; ορια που εχουν και οι ιδιες οι τραπεζες. Ευχαριστώ! παιζει ρόλο το ανώτατο ποσό με την πρώτη φόρτιση? γιατι φαίνεται να συμφέρει καλύτερα να βάλεις πχ 2 φορες 100 ευρώ παρά 200 αμέσως...οπότε σκέφτομαι μήπως η πρώτη καθορίζει το ανώτατο. Αλλιώς γιατί? Εκτος απο τη πρωτη φορτιση που σε χρεωνει 2x + στις υπολοιπες αν βαλεις 2x 100 ή 1x 200 τα ιδια θα πληρωσεις δλδ 2 ευρω. Το κανουν απλως για εξτρα χρημα σε αυτους που βαζουν αρκετα λεφτα και μετα δε τη φορτιζουν για μεγαλο χρονικο διαστημα. tldr: Η πρωτη φορτιση δεν επηρεαζει τις επομενες, οι χρεωσεις ειναι στανταρ και σταθερες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 25, 2015 #690 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2015 Μόλις αγόρασα από e-bay μέσω PayPal με πιστωτική αντί για χρήση του wallet μου ποσό 2$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 25, 2015 #691 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2015 Με ποιας τράπεζας κάρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 26, 2015 #692 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2015 Να συμπληρώσω ότι και εγώ με κάρτα Eurobank κατάφερα να βάλω με το κολπκάκι χρήματα 2/2 με την πρώτη! Πάντως για την φόρτιση/επαναφόρτιση των προπληρωμένων της Eurobank, οι χρεώσεις είναι τραγικές αν είναι όντως αυτές του post #686. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Οκτώβριος 26, 2015 #693 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2015 (edited) για αυτο μπορεις να χρησιμοποιεις μια χρεωστικη.Πρωτο λογαριασμο βαζεις εναν αδειο και ως 2ο, 3ο + βαζεις τους κανονικους (για χρηση σε ΑΤΜ).Οποτε θες μεταφερεις λεφτα στο 1ο χωρις χρεωση μεσω ebanking για τις αγορες σου.Αν κλαπει ο κωδικος της καρτας κτλπ δε μπορουν να παρουν λεφτα απο το 2ο, 3ο + καθως για συναλλαγες βλεπει μονο τον κυριο λογαριασμο. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 26, 2015 από stemac Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 26, 2015 #694 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2015 Προσοχή, έλαβα το παρακάτω scam πριν λίγο. Απλά το αναφέρω μην το λάβει κάποιος άλλος και την πατήσει από απροσεξία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 26, 2015 #695 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2015 Ξανα, μολις πλήρωσα με Debit Visa Πειραιώς μεσω paypal στο ebay.co.uk . Κομπλέ ολα με την πρώτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 26, 2015 #696 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2015 Προσοχή, έλαβα το παρακάτω scam πριν λίγο. Απλά το αναφέρω μην το λάβει κάποιος άλλος και την πατήσει από απροσεξία. LOL κανει μπαμ απο το mail... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Οκτώβριος 26, 2015 #697 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2015 έχει δοκιμάσει κάποιος αγορά απο amazon.co.uk ή amazon.de για ποσό μεγαλύτερο των 500 ευρώ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 26, 2015 #698 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2015 έχει δοκιμάσει κάποιος αγορά απο amazon.co.uk ή amazon.de για ποσό μεγαλύτερο των 500 ευρώ ? 22 σεπτέβρη αγόρασα ένα laptop.. ήμουν ελλάδα, μα το έβαλα να πάει σε αγγλική διεύθυνση..Τράπεζα Πειραιώς, κάρτα η απλή visa ανάληψης.. (debit)Ως τώρα, έχω ψωνίσει άλλες 10 φορές μικροπράγματα κ πάλι δεν έχω φάει πόρτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 26, 2015 #699 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2015 Με ποιας τράπεζας κάρτα;Alphabank 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Οκτώβριος 27, 2015 #700 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 Δουλεύει!Μόλις έστειλα κάποια χρήματα σε λογ/μό εξωτερικού και όλα φαίνεται να δουλεύουν κανονικά.Βέβαια, θα πρέπει να περιμένω μερικές μέρες για να δω μήπως ακυρωθεί η συναλλαγή, αλλά φαίνεται ότι ισχύει.Επανέρχομαι:Τα λεφτά επιβεβαιώθηκαν στον λογ/μό του εξωτερικού. Επιπλέον, έστειλα με τον ίδιο τρόπο (από λογ/μό σε λογ/μό) λεφτά στο paypal και σήμερα έλαβα email επιβεβαίωσης μεταφοράς και υπάρχουν πλέον στο balance μου (η 2η πράξη έγινε στις 22/10). ΥΓ. Η 1η μεταφορά έγινε από Πειραιώς, η 2η από Alpha. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts