Cyber_Cookie Οκτώβριος 2, 2015 #601 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Πειραιώς μάστερ προπληρωμένη, αγορα απο ebay, Hong-Kong, τραβηξε κανονικά λεφτά απο την καρτα το paypal (balance δεν είχα). Ακόμα και στα καπιταλ κοντρόλ κουκουρούκου είμαστε... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Οκτώβριος 2, 2015 #602 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Εγώ έκανα χθες δυο απόπειρες με πειραιώς mastercard προπληρωμένη στο ebay και έφαγα τάπα.ότι να ναι είμαστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Οκτώβριος 2, 2015 #603 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Και εγώ με alpha bank εχω 4-5 συνεχομενες επιτυχιμενες αγορες απο ebay (δεν εχω δοκιμασει απο καπου αλλου), χωρις paypal balance, τραβηξε απευθειας λεφτα απτη καρτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Οκτώβριος 2, 2015 #604 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Αγορά ρουχισμού (που σύμφωνα με τα CC απαγορεύεται) από γνωστό site της Αγγλίας, μέσω paypal, χωρίς balance, με χρεωστική AlphaBank, προχώρησε κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gidi Οκτώβριος 2, 2015 #605 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Αγορά ρουχισμού (που σύμφωνα με τα CC απαγορεύεται) από γνωστό site της Αγγλίας, μέσω paypal, χωρίς balance, με χρεωστική AlphaBank, προχώρησε κανονικά.για ποιο μαγαζί μιλάς φίλε μου; εγώ τρώω καθημερινά πόρτα εδώ και καμιά βδομάδα που προσπαθώ με χρεωστική visa αλλά και πιστωτική mastercard της alpha bank, το ίδιο και με paypal με τις ίδιες κάρτες επίσης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Οκτώβριος 2, 2015 #606 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 για ποιο μαγαζί μιλάς φίλε μου; εγώ τρώω καθημερινά πόρτα εδώ και καμιά βδομάδα που προσπαθώ με χρεωστική visa αλλά και πιστωτική mastercard της alpha bank, το ίδιο και με paypal με τις ίδιες κάρτες επίσης... asos.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 2, 2015 #607 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Περιττό να πω πως είμαι τρελός γκαντέμης, καθ'ότι 3 κάρτες μου φάγαν άκυρο στο asos μόλις τώρα... Πόσο ΓΤΠ είμαστε;;;; Ούτε capital controls δεν μπορούν να κάνουν σωστά;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 2, 2015 #608 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Παίζει ρόλο και η ώρα ίσως....λένε για ακριβώς μετά τη λήξη της ημέρας ότι γίνεται πιο εύκολα (αν είναι να το επιτρέπει το είδος της κάρτας σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lost2 Οκτώβριος 2, 2015 #609 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 δεν παίζει τίποτα το μόνο που με μένει (και δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανένας ) είναι να προσπαθήσω να στείλω λεφτά από https://www.skrill.com/gr/(έκανα λογαριασμό και έβαλα την προπληρωμένη από eurobank, αλλά μπλόκαρε το e-banking και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την κάρτα τώρα) στο paypal και μετά να προσπαθήσω να κάνω αγορά, όλα τα άλλα που λέτε εδώ και αλλού σε εμένα δεν δούλεψαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Οκτώβριος 3, 2015 #610 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2015 δεν παίζει τίποτα το μόνο που με μένει (και δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανένας ) είναι να προσπαθήσω να στείλω λεφτά από https://www.skrill.com/gr/(έκανα λογαριασμό και έβαλα την προπληρωμένη από eurobank, αλλά μπλόκαρε το e-banking και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την κάρτα τώρα) στο paypal και μετά να προσπαθήσω να κάνω αγορά, όλα τα άλλα που λέτε εδώ και αλλού σε εμένα δεν δούλεψαν....Δοκιμασες δηλαδη να μεταφερεις χρηματα απο την pre paid της eurobank στο balance του paypal μεσω request money και δεν δουλεψε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lost2 Οκτώβριος 3, 2015 #611 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2015 (edited) Δοκιμασες δηλαδη να μεταφερεις χρηματα απο την pre paid της eurobank στο balance του paypal μεσω request money και δεν δουλεψε?ναι φίλος έφαγα πόρτα 3 φορές ...+μία ακόμη πρίν λίγο ..... και με το skrills τίποτα ...@#@$@@ capital controls την νεοΕλλάδα μου μέσα Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2015 από lost2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Οκτώβριος 3, 2015 #612 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2015 Λέτε να το πήρανε χαμπάρι; Έχω αρκετές μέρες βεβαια που είχα βάλει με prepaid eurobank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 3, 2015 #613 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2015 Δε νομίζω πως ήταν κατι που δεν είχαν πάρει χαμπάρι ,απλά ειναι μια κατάσταση που τους βολεύει ολους , η κυβέρνηση έχει το cc για τους πολλούς όπως θέλει , οι λιγοι τρελαμενοι ( βασικά τα μελη των φόρουμ τεχνολογίας ,οπότε συνολικά κάποιες χιλιάδες ) που βρήκαν ακρη ,κάνουν την τρελα τους χωρίς να φεύγει εξω κανα σοβαρό ποσό ,και οι τράπεζες έχουν χεστει στο χρήμα από τις προμήθειες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 3, 2015 #614 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2015 αν είναι να το επιτρέπει το είδος της κάρτας σοΜπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; (αν ξέρεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 3, 2015 #615 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2015 Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; (αν ξέρεις)Δεν ξερω κατι συγκεκριμενο, περα απο το οτι μερικες επιτρεπονται και καποιες μπλοκαρονται στανταρ, οπως για παραδειγμα η WeBuy που εχω.Απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα και απο τις δικες μου αποπειρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 3, 2015 #616 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2015 Κυκλοφορεί μια φημη ,οτι κάποιοι ξένοι ,όπως ο Thomman π.χ. για όσους ξέρουν ποιος είναι ,έχουν αλλάξει περιγραφή σε κάποια είδη τους ώστε να περνάνε τα cc Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 4, 2015 #617 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2015 (edited) We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-XXXX. This happened because it has been denied by the card issuer. Συνεχιζω να ακυρωνω πωλητες στο ebay.. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 4, 2015 από GeorgeVasil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Οκτώβριος 4, 2015 #618 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2015 έχετε δοκιμάσει αν οι κάρτες είναι verified by visa? η κάθε τράπεζα έχει το δικό της site που κάνεις verify τη κάρτα σου και μπαίνεις σε ένα σύστημα. Για πειραιώς μπαίνεις εδώ Για Άλφα μπανκ εδώ. Alpha secure Web ποιο κάτω. Αν την έχετε κάνει registration μπορείτε να κάνετε αγορές κανονικά (τουλάχιστον για το εσωτερικό). Το paypal με κάποιο τρόπο το ελέγχει αυτό, αν είναι verified η όχι αλλιώς την κάνει deny. Τώρα να το κάνει deny η τράπεζα είναι άλλο ανέκδοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gidi Οκτώβριος 4, 2015 #619 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2015 και τις δύο μου κάρτες (visa & mastercard) τις έχω verified αλλά συνεχίζω να τρώω τάπες σε όλες μου τις προσπάθειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Οκτώβριος 4, 2015 #620 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2015 καλού κακού έχω το plan B που λέγεται Moneysafe αλλά ακόμη τη περιμένω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts