Papakitou Σεπτέμβριος 18, 2015 #521 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2015 g2a για παιχνιδια μεσω paypal δεν με αφησε παντωςΑπευθείας με χρέωση στην κάρτα μπορείς.. Κατά πάσα πιθανότητα.. Δεν έχεις να φοβάσαι περί αξιοπιστίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
O Gaina Σεπτέμβριος 18, 2015 #522 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2015 #### ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #### Επιβεβαιώνω ότι μετά από 1 μήνα προσπαθειών με άφησε η Alpha Bank να στείλω χρήματα με το request money. Eστειλα 8 ευρώ και τα δέχτηκε. Στην αρχή που σου ζητάει το λόγω επέλεξα , services. Thanks! Είδα το post σου, δοκίμασα κι εγώ ξανά μετά από πολύ καιρό (αφού θεωρούσα ότι δεν υπάρχει ελπίδα) και δούλεψε. Οπότε τώρα μπορώ να παραπονεθώ κι εγώ για θέματα του στυλ "μου έστειλα €20 και μου έφαγε €1,03 το Paypal" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrookedPenguin Σεπτέμβριος 18, 2015 #523 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2015 g2a για παιχνιδια μεσω paypal δεν με αφησε παντωςΘα σε αφήσει μέσω στοιχείων κάρτας αλλά να ξέρεις θα χρεωθείς για το συνάλαγμα κάποιο ποσό(αν δεν το 'χεις δοκιμάσει ήδη), σε αγορά μου στο humble bundle για 10 δολλάρια με χρέωσε 1.70 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 18, 2015 #524 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2015 Απευθείας με χρέωση στην κάρτα μπορείς.. Κατά πάσα πιθανότητα..Δεν έχεις να φοβάσαι περί αξιοπιστίαςτελεια!με αφησε μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Σεπτέμβριος 18, 2015 #525 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς το steam? Με paypal είτε με απευθείας στοιχεία κάρτας; Επιβεβαιώνω ότι η Αλφα χρεωστική "παίζει" στο Steam εδώ και καιρό σε: α) αγορά παιγνιδιών και β) "φόρτωση" του Steam Wallet. Στην δεύτερη περίπτωση, φόρτωσα 100€ και επειδή δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει την κάρτα, μου "έρριξε" περιορισμό 5 ημερών στο Community Market. Τίποτα φοβερό Στις αγορές δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα. Θα σε αφήσει μέσω στοιχείων κάρτας αλλά να ξέρεις θα χρεωθείς για το συνάλαγμα κάποιο ποσό(αν δεν το 'χεις δοκιμάσει ήδη), σε αγορά μου στο humble bundle για 10 δολλάρια με χρέωσε 1.70 ευρώ Νομίζω ότι το ανέφερες ξανά και μου κάνει μεγάλη εντύπωση το ποσό των 1,70 ευρώ που αναφέρεις. Αγόρασα προχτές από Humble ένα non-BTA tier του ενός δολαρίου κατευθείαν με προ-πληρωμένη της Euro. Η τράπεζα το μετέτρεψε σε 0,88 ευρώ και με χρέωσε 0,01 ευρώ για την μετατροπή του συναλλάγματος. Καμία αλλαγή από τα συνηθισμένα δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Σεπτέμβριος 18, 2015 #526 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2015 Θυμίστε μου αν θελετε το κολπάκι με το request πως ακριβώς γίνετε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Σεπτέμβριος 19, 2015 #527 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 Γιατι δεν μου παιρνει το iban to paypal με τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Σεπτέμβριος 19, 2015 #528 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 Γιατι δεν μου παιρνει το iban to paypal με τιποτα?Τι προσπαθείς να κάνεις? Αν προσπαθείς να συνδέσεις λογαριασμό για να κάνεις top up νομίζω δεν γίνεται λόγω capital controls. Μόνο αν είχες από Πριν συνδεδεμένο λογαριασμό θα μπορούσες τουλάχιστον να μεταφέρεις χρήματα από το balance στο λογαριασμό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 22, 2015 #529 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Σημερα ανανεωσα κάρτα wind μέσω PayPal και δούλεψε μια χαρα.Μυστήρια πραματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Σεπτέμβριος 22, 2015 #530 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 (edited) Σημερα ανανεωσα κάρτα wind μέσω PayPal και δούλεψε μια χαρα.Μυστήρια πραματα... Τι είναι η κάρτα wind ? Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 22, 2015 από inetus3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 22, 2015 #531 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 κινητή τηλεφωνία; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Σεπτέμβριος 22, 2015 #532 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Εταιρείας που έχει τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 22, 2015 #533 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 (edited) μεσω paypal; να δευκρινισω για οποιον δεν το επιασε :δεν ειχα λεφτα στο balance ,δουλεψε κανονικα .πρωτα δε δουλευε . Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 22, 2015 από das Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 22, 2015 #534 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 παιδια απο steam μεσω πιστιωτικης εχετε καταφερει?εμενα με μια mastercard δεν προχωραει Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 22, 2015 #535 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 εγω πηρα το witcher 2 προχτες στα 3€ χωρις προβλημα. το πειπαλ μου εριχνε ακυρο η πιστωτικη δουλεψε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Σεπτέμβριος 22, 2015 #536 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Παιδια για να βαλω λεφτα στο balance του paypal πρεπει να κανω την διαδικασια του request ή επιτρεπεται να στειλω direct στο paypal απο τραπεζικο λογαριασμο?ή υπαρχει αλλος τροπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Σεπτέμβριος 23, 2015 #537 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 Δεν μπορεις να στειλεις εμβασμα.ΔΟκιμασε το request money, δεν δουλευει με καθε καρτα.. ειναι να σου κατσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Σεπτέμβριος 23, 2015 #538 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 Δεν μπορεις να στειλεις εμβασμα.ΔΟκιμασε το request money, δεν δουλευει με καθε καρτα.. ειναι να σου κατσειΜε Πειραιώς χρεωστικη τα κατάφερα πριν κανένα μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Σεπτέμβριος 23, 2015 #539 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 Με Πειραιώς χρεωστικη τα κατάφερα πριν κανένα μήνα.εμβασμα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Σεπτέμβριος 23, 2015 #540 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 εμβασμα;Με request από έναν λογαριασμό στον άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts