inetus3r Σεπτέμβριος 4, 2015 #441 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2015 Απ' ότι φαίνεται άνοιξαν οι κάνουλες. Υπάρχει μεγαλύτερη διευκόλυνση στις online συναλλαγές, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 4, 2015 #442 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2015 δηλαδη με τις νεες αλλαγες στα capital controls ανοιγουν οι εξωτερικες αγορες απο βδομαδα ή δεν καταλαβα σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Σεπτέμβριος 5, 2015 #443 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2015 Εγώ με εσωτερικές συναλλαγές από paypal σε paypal, τράβηξα 240Ευρώ(για balance), αγόρασα μπαταρία για το macbook και εξαρτήματα για τον Barco , όχι ότι τα έχω ανάγκη, ας υπάρχουν γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 5, 2015 #444 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2015 το καταφερα με πιστωτική eurobank. Εστειλα 30 ευρώ στο πειπαλ , ελαβα 28,60 [emoji14]Αυτό ειναι 6% σχεδόν όμως δεν είναι 3 [emoji19] Link to comment Share on other sites More sharing options...
platonas Σεπτέμβριος 5, 2015 #445 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2015 (edited) Εγώ με εσωτερικές συναλλαγές από paypal σε paypal, τράβηξα 240Ευρώ(για balance), αγόρασα μπαταρία για το macbook και εξαρτήματα για τον Barco , όχι ότι τα έχω ανάγκη, ας υπάρχουν γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Ισως δεν καταλαβα καλα τι εγραψες , αλλα απο paypal σε paypal ειναι σαν μεταφορα απο τραπεζα του εξωτερικου σε αλλο λογαριασμο ιδιας τραπεζας. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 5, 2015 από platonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Σεπτέμβριος 5, 2015 #446 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2015 Ισως δεν καταλαβα καλα τι εγραψες , αλλα απο paypal σε paypal ειναι σαν μεταφορα απο τραπεζα του εξωτερικου σε αλλο λογαριασμο ιδιας τραπεζας. Έχω 2 ξεχωριστά accounts με την ίδια επωνυμία, αλλά με άλλες διευθύνσεις και κάρτες στο κάθε ένα. Έκανα απλά request στον εαυτό μου (το 2ο mail), τράβηξε κανονικά, και μετά έκανα τις αγορές που ήθελα. Όπως το guide περίπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
platonas Σεπτέμβριος 5, 2015 #447 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2015 οκ! Απλα πολυ γνωστοι μου δεν θεωρουν το paypal σαν...λογαρισμο που ειναι στο εξωτερικο , αγοραζαν πραματα 5-10 ευρω (που ειχαν ηδη στο paypal balance) και λενε στον κοσμο οτι ανοιξαν οι μεταφορες χρηματων στο εξωτερικο. Επισης εμενα μου εστειλε συγγενης που ειχε χρηματα στο balance του , και κανεις δεν καταλαβε οτι τυπικα ηταν σαν να μου μετεφερε απο λογαριασμο δικο του στο εξωτερικο , σε λογαριασμο δικο μου στο εξωτερικο. Απλα ηθελα να ξεκαθαρισει το post σου (σε εμενα κ οποιον αλλο δεν καταλαβε) , μην υποθεσουν μερικοι οτι σταματησε ο περιορισμος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Σεπτέμβριος 5, 2015 #448 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2015 Όλα οκ τελικά πάλι, επειδη έβαζα σχεδόν το ποσό που είχα στη prepaid δεν μπορούσε να κάνει την συναλλαγή, ,έβαλα 5,00€ λιγότερα και την έκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Σεπτέμβριος 7, 2015 #449 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2015 Αν κανεις απο το balance, withdraw σε λογαριασμο, μετα απο ποσες μερες φαινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Σεπτέμβριος 7, 2015 #450 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2015 Εγώ έκανα προχτές request σε άλλο e-mail. Δεν έφτιαξα δεύτερο λογαριασμό και έχει επιλογή για pay κατευθείαν και δίνεις κάρτα. Με τράπεζα Eurobank τα πήρε με την πρώτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Σεπτέμβριος 7, 2015 #451 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2015 Αν κανεις απο το balance, withdraw σε λογαριασμο, μετα απο ποσες μερες φαινεται? Μετά από 2-3 εργάσιμες, πάντα ανάλογα με τις εμπλεκόμενες τράπεζες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 7, 2015 #452 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2015 Αν κανεις απο το balance, withdraw σε λογαριασμο, μετα απο ποσες μερες φαινεται? Μία εβδομάδα είχε κάνει εμένα με εθνική 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 7, 2015 #453 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2015 Μπορείτε να μου πείτε τι μλκια κάνω ; από το paypal μου ,κάνω request σε άλλο mail.Στο άλλο mail ,μου ζητάει να κάνω λογαριασμό paypal για να δώσω τα requested λεφτά ,δεν είδα άλλη επιλογή .Κάνω paypal ,και δε δέχεται την ίδια κάρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 7, 2015 #454 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2015 οταν πας να πληρώσεις απο το άλλο email και ζητάει login με paypal απο κάτω έχει επιλογή να πληρώσεις με πιστωτική 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 7, 2015 #455 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2015 Οκ ,ευχαριστώ ,θα το ματαψαξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 7, 2015 #456 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2015 Προσεξε μονο να μπαινεις απο pc και οχι απο tablet/κινητο γιατι παιζει να μην γινεται χωρις login... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Σεπτέμβριος 8, 2015 #457 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2015 Πληροφοριακά να αναφερω ότι υπάρχουν αναφορές σε γειτονικά φόρουμ ότι έγιναν επιτυχείς αγορές με PayPal, κυρίως από eBay, όπου τα χρήματα τραβήχτηκαν απευθείας από την κάρτα και όχι από το balance. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 8, 2015 #458 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2015 δοκιμασα με eurobank prepaid αγορα απο ebay και δεν με αφησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Σεπτέμβριος 8, 2015 #459 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2015 δοκιμασα με eurobank prepaid αγορα απο ebay και δεν με αφησε Ε αυτό ήταν σίγουρο ότι θα γινόταν, δεν έχουν ανοίξει ακόμη οι συναλλαγές στο εξωτερικό άσχετα που λένε ότι χαλάρωσαν τα cc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 8, 2015 #460 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2015 Και εγω ετσι νομιζα, αλλα το Endomondo μια χαρα με χρεωσε τον Ιουλιο απευθειας την καρτα.Τα λεφτα τα πηρα πισω βεβαια, αλλα κανενας απο την Εθνικη (για δευτερη φορα) δε μου εξηγησε επαρκως γιατι εγινε αυτο Το σιγουρο ειναι οτι με τις τραπεζες δε βγαζεις ακρη και ο ενας ριχνει την ευθυνη στον αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts