karmen1983 Αύγουστος 20, 2015 #361 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2015 όχι και η πλάκα είναι ότι το paypal μου απαντάει για τις χρεώσεις και όχι για το balance Μάλλον δεν έχουν έτοιμη απάντηση για το θέμα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Αύγουστος 20, 2015 #362 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2015 εγώ να ρωτήσω ; Τόσο καιρό αγοράζω από eurobank prepaid μέσω Paypal ,ξέρει κάνεις αν μπορώ να κάνω αγορά ή είναι ακόμα κλειστά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 20, 2015 #363 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2015 εγλω ενώ έκαανα activate σήεμρτα την κάρτα με το Paypal δεν με αφήνει να την χρησιμοποιήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Αύγουστος 20, 2015 #364 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2015 όχι και η πλάκα είναι ότι το paypal μου απαντάει για τις χρεώσεις και όχι για το balance [emoji14] Μάλλον δεν έχουν έτοιμη απάντηση για το θέμα μου Τι να πω, εγω εκανα μια αγορα απο ebay και μου εβγαλε κατευθειαν πληρωμη απο το balance κατα το ckeck out. Το οποιο ειναι και λογικο γιατι το paypal χρησιμοποιει πρωτα τα χρηματα του balance για την πληρωμη. Οποτε το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως δεν εγιναν ακομα διαθεσιμα τα λεφτα σου απο την τραπεζα, ασχετως αν φαινονται στο balance και σε πεταει στην καρτα. Μπορεις να το κοιταξεις αυτο στις κινησεις λογαρισμου να δεις το διαθεσιμο υπολοιπο και το λογιστικο υπολοιπο. Anyway, ελπιζω να λυθει το θεμα σου γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 21, 2015 #365 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2015 όχι και η πλάκα είναι ότι το paypal μου απαντάει για τις χρεώσεις και όχι για το balance Μάλλον δεν έχουν έτοιμη απάντηση για το θέμα μου Εμένα παρά το error δεν χρέωνε κάτι στις προσπάθειες. Για να ξαναπερασεις την καρτα απο Alpha τι ζηταει??Ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Αύγουστος 21, 2015 #366 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2015 (edited) Ετσι για να υπαρχει:http://www.eurobank.gr/cardscopy paste γιατι δε της αρεσει το linking της eurobank πχ: http://www.eurobank.gr/cards Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 21, 2015 από stemac Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 21, 2015 #367 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2015 (edited) OKKKKK Σημερα που δοκιμασα να πληρωσω στο Ebay με Debit αντι για Paypal..και τις 2 φορες που δοκιμασα με χρεωσε απο 1.02. DIE. Βαρεθηκα... Edit Μπηκαν πισω μεσα σε 10 sec.. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 21, 2015 από GeorgeVasil Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 21, 2015 #368 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2015 Προσωπικά πριν δύο μέρες μπόρεσα να αγοράσω κανονικά από ebay με την debit Mastercard της Eurobank μέσω PayPal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Αύγουστος 21, 2015 #369 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2015 Εχει δοκιμασει κανεις να ορισει το balance σε δολλαρια και μετα να μεταφερει χρηματα με τον γνωστο τροπο απο την καρτα στο balance ζητωντας δολλαρια? Στην περιπτωση αυτη την μετατροπη συναλλαγματος την κανει η τραπεζα? Γιατι αν την κανει τραπεζα, τοτε τουλαχιστον γλιτωνουμε το κοστος μετατροπης συναλλαγματος απο το paypal, το οποιο ως γνωστον χρησιμοποιει χαμηλοτερη ισοτιμια απο αυτη των τραπεζων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Αύγουστος 22, 2015 #370 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2015 Θελω να αγορασω μεσω Ebay κατι που εχει πανω απο 500 Ευρω. Μπορω εφοσον εχω στο Paypal Balance το αντιστοιχο ποσον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 22, 2015 #371 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2015 Φυσικά. Αν επρόκειτο για μεταφορά από κάρτα μέσω paypal είναι που θα είχες κατά πάσα πιθανότητα θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Αύγουστος 22, 2015 #372 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2015 Εκανα μια αγορα προχθες με αντιστοιχο ποσο χωρις κανενα θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Αύγουστος 22, 2015 #373 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2015 Εχει δοκιμασει κανεις να ορισει το balance σε δολλαρια και μετα να μεταφερει χρηματα με τον γνωστο τροπο απο την καρτα στο balance ζητωντας δολλαρια? Στην περιπτωση αυτη την μετατροπη συναλλαγματος την κανει η τραπεζα? Γιατι αν την κανει τραπεζα, τοτε τουλαχιστον γλιτωνουμε το κοστος μετατροπης συναλλαγματος απο το paypal, το οποιο ως γνωστον χρησιμοποιει χαμηλοτερη ισοτιμια απο αυτη των τραπεζων. το εκανα επιτυχώς πριν λιγο.αρχικα στο balance δεν χρειάζεται να το αλλαξεις απλα προσθετεις και αλλο νομισμα, μετα θα σου δειχνει ποσα χρηματα εχεις σε καθε νομισμα. για να μεταφερω τα χρηματα στο balance δεν το εκανα με την request money μεθοδο αλλα με αποστλη χρηματων σε αλλο παυπαλ λογαριασμο με αιτιολογια friends &family. λογικα θα λειτουργει και με τους 2 τροπους.(ο 2ος λογαριασμος δεν ηταν δικος μου ψεύτικος αλλα συγγενή. πηγε το ποσο σε αυτον και μετα μου το επεστρεψε με μηδενικα fees απο balance σε balance).τα fees ειναι τα ιδια και με τις 2 μεθοδους που λειτουργουν. αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι στο τελευταίο σταδιο πληρωμης να πατησεις το conversion options και να επιλεξεις να γινει η μετατροπη απο την τραπεζα.μετεφερα 100usd και επιλεγωντας να χρεωθω εγω τα fees ωστε να μπουν ακριβως 100usd στο balance, δεσμευτικαν 92,17ευρω. η καρτα ηταν χρεωστικη visa Πειραιώς. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 22, 2015 #374 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2015 988Τελικά με πιστωτική πιο είναι το όριο αγορών μέσο paypal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Αύγουστος 23, 2015 #375 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2015 Όσοι έχετε προσπαθήσει να μεταφέρετε χρήματα στο balance με mastercard της eurobank, την προμήθεια απο κάθε αποτυχημένη προσπάθεια που είναι περίπου 0.9€, σας την έχει επιστρέψει? Γιατί εμένα εδώ και μια εβδομάδα τα χρήματα που αντιστοιχούν απο κάθε αποτυχημένη προσπάθεια τα έχει δεσμευμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 23, 2015 #376 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2015 Αν σε βοηθάει απο Πειραιώς είναι δεσμευμένα σε εμένα απο 18/8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Αύγουστος 24, 2015 #377 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2015 καταφερε κανεις να αγορασει μεσω παυπαλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 24, 2015 #378 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2015 Με το κόλπο με το request ναι. απο κάρτα όχι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Αύγουστος 25, 2015 #379 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2015 (edited) το εκανα επιτυχώς πριν λιγο.αρχικα στο balance δεν χρειάζεται να το αλλαξεις απλα προσθετεις και αλλο νομισμα, μετα θα σου δειχνει ποσα χρηματα εχεις σε καθε νομισμα.για να μεταφερω τα χρηματα στο balance δεν το εκανα με την request money μεθοδο αλλα με αποστλη χρηματων σε αλλο παυπαλ λογαριασμο με αιτιολογια friends &family. μετεφερα 100usd και επιλεγωντας να χρεωθω εγω τα fees ωστε να μπουν ακριβως 100usd στο balance, δεσμευτικαν 92,17ευρω. η καρτα ηταν χρεωστικη visa Πειραιώς.Thanks. Το έκανα και εγώ επιτυχώς με τη μεθοδο request money χωρίς να χρειάζεται δεύτερος λογαριασμός paypal. Αρχικά, εκανα primary νόμισμα δολάρια. Στη συνέχεια, στο πεδίο που δηλώνουμε το πόσο που ζητάμε επιλέγουμε δολάρια. Τέλος, αφου δηλώσουμε τα στοιχεία της κάρτας και μας μεταφέρει στο τελικό στάδιο για την πληρωμη, επιλέγουμε το conversion να το κάνει η τράπεζα. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 25, 2015 από zananiro Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 25, 2015 #380 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2015 Σήμερα χωρίς να αλλάξω κάτι (κάτι μου σφύριξε ο grigas που είχε ίδιο πρόβλημα) δοκίμασα να πληρώσω την ίδια παραγγελία που δε με άφηνε τόσες μέρες (με το Balance) ε σήμερα τη δέχτηκε Αγνωσται αι βουλαι του paypal τελικά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts