Jump to content

Αγορές και paypal

Lakisss

Recommended Posts

Μόλις τώρα, το μέλος minast έγραψε:

Νομίζω σε αντίστοιχη περίπτωση μου είχαν αναφέρει τον κωδικό τηλεφωνικά, μετά από ταυτοποίηση.

Όχι ιδιαίτερα ασφαλές, αλλά καλύτερο από το να τρέχεις σε κατάστημα :)

To αυτο. Και εγω τηλεφωνικα ειχα παρει κωδικο οταν ειχα συνδεσει καρτα (Πειραιως) και μαλιστα 24 ωρες μετα. 

• Like 1

πριν 25 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Παίδες μια μικρή βοήθεια!

Πέρασα την νέα debit Της πειραιώς μιας και μέχρι πριν καιρό είχα αυτή της αγροτικής. Την έβαλα στο Paypal πάτησα το Link card και έκανε μία χρέωση 1.5ευρώ

Στο ebanking Της Πειραιώς βλέπω ότι το λογιστικό απο το διαθέσιμο υπόλοιπο διαφέρουν κατά 1.5ευρώ.

Αν πάω στην ανάλυση του λογαριασμού όμως δε βλέπω τη χρέωση του Paypal για να παρω το κωδικό και να επιβεβαιώσω τη κάρτα.

Σε αντίθεση με το υπόλοιπο της Prepaid Πειραιώς που σου έχει επιλογή να εμφανίσεις τις συναλλαγές που θέλουν έγκριση στο λογαριασμό δε βρίσκω τέτοιο κουμπί. Εκανα και αίτηση να μου έρθει ανάλυση υπολοιπου με email αλλά ούτε εκεί φαίνεται. Δε το γλυτώνω να περάσω απο κατάστημα ε;

...η κίνηση δεν έχει γίνει ακόμη, απλά στην ουσία σου δείχνει ότι το διαθέσιμο υπόλοιπό σου άλλαξε και πως ΘΑΑΑΑ χρεωθείς αυτό το 1,5€.

Όταν γίνουν διαθέσιμο κ λογιστικό υπόλοιπο ίσα, ΤΟΤΕ θα μπορείς να δεις την κίνηση. Τότε θα έχει γίνει. Μην αγχώνεσαι όμως, έτσι λειτουργεί.

Το ίδιο έκανα το 2006 που άνοιξα λογαριασμό στην Πειραιώς κ ebanking κι έκανα την ίδια διαδικασία από την πρώτη μέρα. :)

Κινήσεις μετά τις 2:30 έχουν αξία την επόμενη μέρα (εκτός των εμβασμάτων εξωτερικού που μπορεί να πάρουν παραπάνω). Αυτό γνωρίζω, οπότε μπορείς να περιμένεις μέχρι αυριο για να το δείς.

• Like 1

Ολα οκ με το τηλέφωνο βρε!

Απο την άλλη δε πληρώνει σε ebay. Πάω να φορτώσω τη revolut και τρώω άκυρο απο πειραιώς

Η συναλλαγή σας απέτυχε.
Υπέρβαση ορίου εντολών μεταφοράς πίστωσης στο εξωτερικό

Υπόψιν για 80ευρώ μιλάμε πήγα να στείλω και στο εξωτερικό αυτό το μήνα ΔΕΝ έχω φτάσει το όριο που λένε.

Εκτός αν μετράνε όλες τις τράπεζες μαζί και όχι ανα τράπεζα

edit: Ουτε 10 ευρω δε στέλνει. Τι στο καλό;;;;

πωωωωω την ατυχία μου μέσα. Θα το ψάξω γιατί δε βγαίνει η πρόσθεση τώρα που την έκανα.

Επίσης, αν μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει με 10ευρώ ή στο Paypal ή στη revolut ας μου στείλει ένα πμ και του κάνω τη κατάθεση άμεσα.

edit: Οντως δε το είχα δει

Ενημέρωση
Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €1.000, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 30/4/2016. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή.

ΒΤW, διάβασα κάπου αυτό :

Η Πειραιώς έβγαλε ανακοίνωση ότι τέλος τα εμβάσματα γιαυτό το μήνα γιατί έπιασε το όριο.

Οπότε μάλλον θα πρέπει να κάνω το έμβασμα από άλλη τράπεζα.....ffs

Οπότε απο δω και πέρα revolut τη πρώτη του μήνα :hehe:

Σα τους παππούδες και τις γιαγιάδες που πάνε ταχυδρομείο τότε για τη σύνταξη. Ελεος πια!!!!

• Like 3

19 minutes ago, felix said:

ΒΤW, διάβασα κάπου αυτό :

Οπότε μάλλον θα πρέπει να κάνω το έμβασμα από άλλη τράπεζα.....ffs

H Εθνική λειτουργεί κανονικά έστειλα χθες έμβασμα αν ψάχνεις κάτι δοκιμασμένο για να μην περιμένεις :p 

Στην Πειραιώς έχουν προγραμματίσει και την αλλαγή του Winbank από 25/4. Αλήθεια, τελικά πού είχαν την "ενημέρωση"; Όταν πας να κάνεις έμβασμα μόνο; Συνήθως κάτι τέτοια τα βάζουν στη σελίδα υποδοχής...

• Like 1

6 minutes ago, tommybertsen said:

Αν παω τωρα να στειλω απο Πειραιως στο balance του PayPal (σε ενα φιλο που του λειπουν 11€) θα φαω ακυρο;

Αν το κάνεις με την μέθοδο Request και του στείλεις λεφτά όχι (μιας και μιλάμε για μικρό ποσό η extra χρέωση είναι μονο 0,7ευρώ με αυτόν τον τρόπο και μπαίνουν τα λεφτά άμεσα ).. 

Edit: Με top-up θα φας όμως άκυρο όπως αναφέρθηκε μόλις :p

Έγινε επεξεργασία από BasiliCeLew