tommybertsen Μάρτιος 4, 2016 #1021 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 Αν δε τα επαιρνε θα ηταν ανωμαλία απο πλευράς πωλητή Απλως αυτος ο τροπος ενδεικνυται οταν θες να εχεις paypal balance για καμποσες αγορες και να μη βαζεις καθε τρεις και λιγο , γιατι το 3.4% που κραταει , μου φαινεται μεγαλο νταβατζιλικι. Παρολα αυτα ειναι ενας απο τους στανταρ τροπους πληρωμων! Χαιρομαι που δουλεψε σωστα απο την αρχη (βασικα και εγω προβλημα δεν ειχα ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 4, 2016 #1022 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 εγώ έχω συνδεμένο τον τραπεζικό μου λογαριασμό με το paypal. κάνοντας top up σου δίνει ένα λογαριασμό τραπέζης να στείλεις έμβασμα ( κόστος 1€) την επόμενη εργάσιμη έχουν μπει μέσα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Μάρτιος 5, 2016 #1023 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2016 (edited) Παιδιά θέλω 5 ευρώ σε paypal balance γιατί έχω θέμα για αγορά μαζί με Revolut και μου λείπουν τόσα. Θα γίνει το ποσό κατάθεση σε τράπεζα το ίδιο millisecond(κάποιος με Πειραιώς ή Εθνική μόνο). Ευχαριστώω! (βρήκα ευχαριστώ παιδιά ) Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2016 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 6, 2016 #1024 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 Ερωτηση προς χρηστες Revolut και Paypal ... Εκανα top-up με ενα τριψηφιο νουμερο. Εκανα add την καρτα στο wallet του paypal, αλλα εδω και 2 μερες ειναι pending η χρεωση. Θελει καποια περαιτερω κινηση? Α, εχω δωσει και διαβατηριο, οποτε δεν εχω ορια κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Μάρτιος 6, 2016 #1025 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 Pending είναι είναι οι χρεώσεις για την ενεργοποίηση της κάρτας στην paypal αυτό εννοείς; Υπάρχουν 2 χρεώσεις μία που σου παίρνει 1 ευρώ με το που συνδέεις την κάρτα και μία που σου παίρνει 1.5 ευρώ για να σου δώσει το κωδικό επιβεβαίωσης. Η πρώτη χρέωση μένει pending 1 μήνα και μετά σου γυρίζουν τα λεφτά και η δεύτερη το πολύ 10 μέρες μένει Pending και μετά σου επιστρέφονται τα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 6, 2016 #1026 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 1 USD εχει χρεωσει κ γραφει Paypal μονο. Σε ολο το ιστορικο υπαρχει μονο το top-up και το Pending του Paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Μάρτιος 6, 2016 #1027 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 πριν 4 ώρες, το μέλος YDinopoulos έγραψε: 1 USD εχει χρεωσει κ γραφει Paypal μονο. Σε ολο το ιστορικο υπαρχει μονο το top-up και το Pending του Paypal μετα το add της καρτας που χρεωσε το 1 USD, πάτησες να την κανεις και confirm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 6, 2016 #1028 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 Έκανα add την κάρτα κ ανέφερε για χρέωση 1 usd το οποίο θα γίνει debited. Επισης ρώτησα την revolut κ είπαν ετούτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 6, 2016 #1029 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 Τρέχα γύρευε Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 6, 2016 #1030 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 εγώ την έχω συνδέσει με το paypal πάντως και έκανα και αγορές πριν μερικές μέρες. Τώρα τη κόψανε; πριν 4 ώρες, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Ερωτηση προς χρηστες Revolut και Paypal ... Εκανα top-up με ενα τριψηφιο νουμερο. Εκανα add την καρτα στο wallet του paypal, αλλα εδω και 2 μερες ειναι pending η χρεωση. Θελει καποια περαιτερω κινηση? Α, εχω δωσει και διαβατηριο, οποτε δεν εχω ορια κλπ Γιάννη για να μη σου κάνει τη χρέωση σίγουρα έχεις κάνει κλικ στην επιλογή Link my card κάπως έτσι; Αρχικά το δείχνει Pending μέχρι να πατήσεις απο το Paypal ένα κουμπάκι που δε θυμάμαι τι γράφει. Ανέβασε ενα screenshot (με κρυμμένα εννοείται τα νουμερα κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 6, 2016 #1031 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 Link and confirm γραφει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Μάρτιος 6, 2016 #1032 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 αυτο το μηνυμα οτι δεν υποστηριζουν επισημα paypal ειναι αυτοματοποιημένο και το λενε σε ολους απο την αρχη λειτουργιας της revolut. παρόλα αυτα λειτουργει κανονικα με paypal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunsnrose123 Μάρτιος 7, 2016 #1033 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 On 24/2/2016 at 12:57, το μέλος karmen1983 έγραψε: Μόλις έκανα αγορά με Paypal πάντως. Μικρό ποσό (32,11$) αλλά πέρασε χωρίς πρόβλημα. έχεις βάλει την κάρτα revolut στο paypal και έκανες την αγορά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 7, 2016 #1034 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάρτιος 7, 2016 #1035 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 ...αμα σου ζαλιζουν την ωρα που κανεις πράγματα,αυτα παθαινεις... ..σε αποπειρα topup απο λογαριασμο,εστειλα απο λαθος λογαριασμο εμβασμα και οχι απο τον linked ...τωρα εχω μπλεξει με το support και φυσικα ακομη μια καθυστερηση στην αγορα... ...αμα σου ζαλιζουν την ωρα που κανεις πράγματα,αυτα παθαινεις... ..σε αποπειρα topup απο λογαριασμο,εστειλα απο λαθος λογαριασμο εμβασμα και οχι απο τον linked ...τωρα εχω μπλεξει με το support και φυσικα ακομη μια καθυστερηση στην αγορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grisos Μάρτιος 18, 2016 #1036 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Πάντως εγώ προσωπικά απέφυγα τη σύνδεση της revolut με το paypal και δεν είχα θέμα ούτε με ebay ούτε με Fasttech. Στη περίπτωση του ebay παρόλο που ο seller έλεγε στο description ότι δέχεται μόνο Paypal στο checkout είχε κανονικά επιλογή για απευθείας κάρτα. Ούτως ή άλλως στα transactions της revolut σαν paypal transaction φαίνεται. Επίσης για κάποιο λόγο εμφάνισε και $1 σαν προμήθεια paypal αλλά μετά επιστράφηκε στο balance και έφυγε από τα transactions. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Μάρτιος 18, 2016 #1037 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 21 minutes ago, Grisos said: Πάντως εγώ προσωπικά απέφυγα τη σύνδεση της revolut με το paypal και δεν είχα θέμα ούτε με ebay ούτε με Fasttech. Στη περίπτωση του ebay παρόλο που ο seller έλεγε στο description ότι δέχεται μόνο Paypal στο checkout είχε κανονικά επιλογή για απευθείας κάρτα. Ούτως ή άλλως στα transactions της revolut σαν paypal transaction φαίνεται. Επίσης για κάποιο λόγο εμφάνισε και $1 σαν προμήθεια paypal αλλά μετά επιστράφηκε στο balance και έφυγε από τα transactions. Αν αγόρασες από ebay.co.uk σου δίνει την επιλογή κάρτας. Γενικά νομίζω ότι δεν σου την δίνει όμως. Δυστυχώς ήσουν τυχερός στα περισσότερα site έχει πρόβλημα το paypal με τις κάρτες μας. Εκτός από αυτό με τη revolut γλιτώνεις ένα αρκετά σεβαστό ποσό από την ισοτιμία (1 ευρώ=1,1312$ τώρα τσέκαρε να δεις στο paypal). Προσωπικά λόγου αυτού θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ κανονικά και μετά το πέρας των Capital Control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Μάρτιος 18, 2016 #1038 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Πλεον για να χρησιμοποιησουμε paypal απλα μπαινουμε στο site του paypal και κανουμε ''link'' την καρτα μας? Δεν χρειαζεται να παμε στην τραπεζα κλπ.? Η καρτα μου ειναι Maestro btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 18, 2016 #1039 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Βλεπω πλεον πολύ revolut.Ποιος ο λογος και τι παραπανω προσφερει? Λογω CC βλεπω συχνα το ονομα της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 18, 2016 #1040 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 9 minutes ago, artyom said: Βλεπω πλεον πολύ revolut.Ποιος ο λογος και τι παραπανω προσφερει? Λογω CC βλεπω συχνα το ονομα της? Δουλεύει παντού, δεν κρατάει κάτι για αλλαγή συναλλάγματος, μπορείς να εκδόσεις και φυσική κάρτα κτλ κτλ. Θα στα πει κάποιος άλλος όμως πιο αναλυτικά γιατί δε τα ξέρω κ εγώ τόσο καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts