BasiliCeLew Νοέμβριος 25, 2015 #781 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2015 Παιδιά μετά από αίτηση μου στο paypal πρόσθεσα την τράπεζα και πλέον κάνω το υπέροχο Top-up.. Προτείνεται 1 ευρώ μόνο χρέωση για την αποστολή εμβάσματος από τον λογαριασμό μας στην paypal. Η διαδικασία έγκρισης παίρνεις 3-5 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 25, 2015 #782 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2015 Ολα αυτα για να παρει το 1€ η τραπεζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 25, 2015 #783 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2015 εγώ πάλι πήγα να συνδέσω το iban της εθνικής με το paypal και εφαγα μεγαλοπρεπές άκυρο... έχετε καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 25, 2015 #784 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2015 εγώ πάλι πήγα να συνδέσω το iban της εθνικής με το paypal και εφαγα μεγαλοπρεπές άκυρο... έχετε καμιά ιδέα; Και σε εμένα το ίδιο γινόταν. Στείλε μήνυμα στο support θα σου ζητήσουν κάποιες αποδείξεις ότι είναι δικός σου ο λογαριασμός που θες να βάλεις και μετά από 3-5 μέρες θα σου βάλουν το iban στην paypal. Αξίζει αν πρόκειται να κρατήσει αυτή η κατάσταση.. Πεταμένα λεφτά δίνουμε με το λεγόμενο request.Εγώ το έκανα για να μην πάω στην εναλακτική της revolut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 25, 2015 #785 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2015 τι αποδεικτικά ζητάνε; φωτοτυπία βιβλιαρίου; screenshot από το ebanking ή καμιά βεβαίωση από την τράπεζα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 25, 2015 #786 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2015 (edited) τι αποδεικτικά ζητάνε; φωτοτυπία βιβλιαρίου; screenshot από το ebanking ή καμιά βεβαίωση από την τράπεζα;Φωτογραφία ταυτότητας (ή διαβατήριο) και φωτογραφία από ebanking που τα δείχνει το iban και ταυτόχρονα το όνομα σου. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 25, 2015 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blancard Νοέμβριος 26, 2015 #787 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 Αποστολή ανεβάσματος κοστίζει 1€, θα πρέπει να επιλέξεις SHA, δηλαδή μοιραστείτε τα έξοδα, αλλιώς έχει γύρω στα 8€-15€ ανάλογα την τράπεζα. Πολλοί λόγοι υπάρχουν που μπορεί να μην γίνεται αποστολή εμβάσματος, πχ να πέρασε η τράπεζα το όριο. Τώρα για τη μεταφορά από balance σε balance περίεργο μου φαίνεται που δεν γίνεται. Δοκίμασε και με send money από το ένα λογαριασμό στον άλλο.Μμμμ..ωστε μαλλον αποδεχομουν ολα τα εξοδα, γι αυτο μου χρεωνε τοσο πολλα σε fees. Τουλαχιστον εμαθα αυτο...Βεβαια το προβλημα συνεχιζει. Πχ ακομα δεν μπορω να στειλω σε request money... Αν μαθετε οτι εγινε κανα μπαμ στα κεντρικα της πεηπαλ, να μου κανετε το αβαταρ αγαλμα...τι αποδεικτικά ζητάνε; φωτοτυπία βιβλιαρίου; screenshot από το ebanking ή καμιά βεβαίωση από την τράπεζα;Εγω τους πηρα τηλεφωνο, και ηταν ακομα πιο απλη η διαδικασια. Βεβαια δεν μου εξηγησαν τι "θεμα υπηρχε"... Αλλα το λυσανε, και συνδεθηκε το iban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 26, 2015 #788 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 Παιδιά μετά από αίτηση μου στο paypal πρόσθεσα την τράπεζα και πλέον κάνω το υπέροχο Top-up.. Προτείνεται 1 ευρώ μόνο χρέωση για την αποστολή εμβάσματος από τον λογαριασμό μας στην paypal. Η διαδικασία έγκρισης παίρνεις 3-5 μέρες. top-up takes few days? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 26, 2015 #789 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 top-up takes few days?Εννοούσα η διαδικασία για να συνδέσεις τον λογαριασμό σου με την πλατφόρμα υποστήριξης της paypal. Το top-up σε μένα έκανε 2 μέρες για να μου τα βάλει στο balance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Νοέμβριος 26, 2015 #790 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 Παιδες θα ηθελα μια βοηθεια. Θελω να αγορασω κατι απο εξωτερικο και θελω να χρησιμοποιησω paypal. Εχω διαβασει το σχετικο κολπακι με το request money. Θελω να ρωτησω ομως αν μπορω να χρησιμοποιησω δυο λογαριασμους που ηδη υπαρχουν και ειναι συνδεδεμενοι και οι 2 με μια καρτα (ο ενας με μια prepaid που εχει χρονια να χρησιμοποιηθει και ο αλλος με μια πιστωτικη) Μπορω να κανω request απο τον εναν στο αλλον και να παρω χρηματα ως "balance" και να τα χρησιμοποιησω; Η μηπως θα φαω ακυρο επειδη θα ειναι συγχρονισμενος με την παλια prepaid? Πρεπει υποχρεωτικα να φτιαξω αλλο paypal ου δε θα ειναι συγχρονισμενο με καμια καρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 26, 2015 #791 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 Παιδες θα ηθελα μια βοηθεια. Θελω να αγορασω κατι απο εξωτερικο και θελω να χρησιμοποιησω paypal. Εχω διαβασει το σχετικο κολπακι με το request money. Θελω να ρωτησω ομως αν μπορω να χρησιμοποιησω δυο λογαριασμους που ηδη υπαρχουν και ειναι συνδεδεμενοι και οι 2 με μια καρτα (ο ενας με μια prepaid που εχει χρονια να χρησιμοποιηθει και ο αλλος με μια πιστωτικη) Μπορω να κανω request απο τον εναν στο αλλον και να παρω χρηματα ως "balance" και να τα χρησιμοποιησω; Η μηπως θα φαω ακυρο επειδη θα ειναι συγχρονισμενος με την παλια prepaid? Πρεπει υποχρεωτικα να φτιαξω αλλο paypal ου δε θα ειναι συγχρονισμενο με καμια καρτα; Δε χρειάζεσαι αλλο paypal. Infact, καλυτερα το mail που θα χρσησιμοποιήσεις να μην έχει καν paypal. Μπορεις να πληρώσεις με καρτα καταχωρημενη στον τρεχοντα λογαριασμό σου του Paypal, χωρις να κανεις εγγραφή. Tα χρηματα απο το request καταχωρούνται ως balance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Νοέμβριος 26, 2015 #792 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 Λεω να το κανω ετσι μιας και ηδη υπαρχουν 2 paypal, ενα δικο μου και ενα της μητερας μου. Οποτε ζηταω απο το δικο μου (request money) απο το paypal της μητερας μου και μολις το εγκρινει καταχωρουνται στο δικο μου ως balance, σωστα; Και αυτο το balance το χρησιμοποιω χωρις φοβο λογω capital controls σε οποιο καταστημα θελω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 26, 2015 #793 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 (edited) Εγω εφτιαξα ενα καινούριο mail γι αυτη τη δουλειά, στελνω σε αυτο το request και πληρωνω και δουλευει 100%. Σε αλλο λογαριασμό paypal δε δοκίμασα.Ναι το balance δεν υποκειται σε CC. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 26, 2015 από soulclaimer Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Νοέμβριος 26, 2015 #794 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 Σορρυ που θα γινω κουραστικος αλλα θελω να ειμαι σιγουρος Επομενως το paypal που χρησιμοποιεις εσυ για αγορες υπαρχει απο παλια και προφανως ειχε συνδεδεμενη μια καρτα πανω του, σωστα; Απλα δεν χρησιμοποιεις αυτην την καρτα αλλα το balance.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 26, 2015 #795 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 Σορρυ που θα γινω κουραστικος αλλα θελω να ειμαι σιγουρος Επομενως το paypal που χρησιμοποιεις εσυ για αγορες υπαρχει απο παλια και προφανως ειχε συνδεδεμενη μια καρτα πανω του, σωστα; Απλα δεν χρησιμοποιεις αυτην την καρτα αλλα το balance.. Υπαρχει απο παλια και εχει πανω απο μια καρτα συνδεδεμένη. Χρησιμοποιώ πλεον και την καρτα γιατι την δεχεται.(Δεν δεχεται ολες τις καρτες ολων, είναι random) Οπου δεν την δεχεται: Απο το paypal-->request σε email χωρις PayPal.-->ερχεται link σε αυτο το μεηλ και πληρωνω με την καρτα. Το οτι η καρτα ειναι συνδεδεμενη με το PAyPal στο οποίο πηγαινουν τα λεφτα δε παιζει ρολο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 26, 2015 #796 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 Κανενα ρολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Νοέμβριος 26, 2015 #797 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 Ωραια παιδια. Μου λυθηκε η απορια. Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και τις απαντησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 27, 2015 #798 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 Τελικα εβαλα και εγω εβαλα λεφτα με request αλλα απο τα 205 μου εδωσε μονο τα 197,63. Πολλα δεν κρατησε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunsnrose123 Νοέμβριος 27, 2015 #799 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 Τελικα εβαλα και εγω εβαλα λεφτα με request αλλα απο τα 205 μου εδωσε μονο τα 197,63. Πολλα δεν κρατησε?αγορά έκανες ? την δέχτηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 27, 2015 #800 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 (edited) Ναι κανονικα, τα λεφτα πηγαν στο balance και απο εκει στη Fanatec 8 ευρω παντως γιατι κρατησε? αμοιβη τραπεζας η paypal? ειναι το ιδιο ποσο παντα? Πως θα ξερω ποσα να βαζω για να παιρνω το ποσο που θελω στο balance? Edit: τελικα σου παιρνει το 3.4% +0,35 cents του ποσου ανα συναλλαγη μεχρι 2500 ευρω. Δηλαδη πρεπει να βαλεις το ποσο που θες + 4% για να εισαι μεσα... Αλητες. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2015 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts