GriGaS Οκτώβριος 29, 2015 #721 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2015 Για να καταλάβω, όταν πας στο μενού top up, έχει 2 επιλογές, add money (instantly) και add money (takes a few days). Το πρώτο δεν δουλεύει λέει προσωρινά, ενώ στη δεύτερη επιλογή σου βγάζει να κάνεις link το iban του τραπεζικού σου λογαριασμού. Εσύ εκει δεν έβαλες το iban του τραπεζικού σου λογαριασμού?Δεν βλέπω κάποια επιλογή για λογαριασμό PayPal που λες. Χάνω κάτι ή έκανες κάτι διαφορετικό? Μπορείς να το περιγράψεις τα βήματα που έκανες?Έχω και εγώ την ίδια ακριβώς απορία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Οκτώβριος 29, 2015 #722 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2015 (edited) 1. Πάμε PAYPAL α) Top Up -> Add money (takes a few days) β) Κρατάμε την πληροφορία από το $2: PayPal transfer recipient information (Είναι πολύ σημαντικό αυτό που αναφέρεται στο $3 με το ονοματεπώνυμο) 2. Πάμε ΤΡΑΠΕΖΑ (το interface διαφέρει από τράπεζα σε τράπεζα, η λογική είναι ίδια) α) Μεταφορά σε άλλη τράπεζα β) Συμπληρώνουμε σωστά τα στοιχεία (όπου αναφέρεται ο δικαιούχος γράφουμε τα στοιχεία από το 1β) γ) Κάνουμε την αποστολή χρημάτων και περιμένουμε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 29, 2015 από inetus3r 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Οκτώβριος 29, 2015 #723 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2015 Δυστυχώς δεν με αφήνει το paypal να δώσω το iban του λογαριασμού μου τώρα. Μάλλον θα έπρεπε να γίνει πριν τα cc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Οκτώβριος 29, 2015 #724 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2015 1. Πάμε PAYPALα) Top Up -> Add money (takes a few days)β) Κρατάμε την πληροφορία από το $2:Μετά το α, βγάζει μήνυμα να γίνει link με το iban της Τράπεζας μου. Για αυτό ρώτησα και πριν τον φιλο, μήπως είχες κάνει link τον τραπεζικό σου λογαριασμό πριν τα capital controls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Οκτώβριος 29, 2015 #725 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2015 Μετά το α, βγάζει μήνυμα να γίνει link με το iban της Τράπεζας μου. Για αυτό ρώτησα και πριν τον φιλο, μήπως είχες κάνει link τον τραπεζικό σου λογαριασμό πριν τα capital controls? Ναι, έχω κάνει την σύνδεση εδώ και πολλά χρόνια. Δεν βλέπεις τα στοιχεία στο β) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Οκτώβριος 29, 2015 #726 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2015 Δεν ξέρω αν δεν εγινε κατανοητό ακόμη, όμως τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο inetus3r. Στο 1ο βήμα, έχεις τα στοιχεία του λογ/μού του paypal στην Deutsche Bank. Στο 2ο από το ΔΙΚΟ ΣΟΥ web banking μεταφέρεις χρήματα στον λογ/μό του 1ου βήματος. Προϋπόθεση: ο λογ/μός νάναι στο όνομα που έχεις δηλώσει στο paypal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Οκτώβριος 29, 2015 #727 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2015 (edited) Ναι, έχω κάνει την σύνδεση εδώ και πολλά χρόνια.Δεν βλέπεις τα στοιχεία στο β) ?Δεν είχα κάνει link λογαριασμό πριν τα cc, οπότε όταν επιλέγω add money, μου βγάζει να κάνω link λογαριασμό μέσω iban, για το οποίο όμως τρώω ακυρο λογω cc. Δεν ξέρω αν δεν εγινε κατανοητό ακόμη, όμως τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο inetus3r.Στο 1ο βήμα, έχεις τα στοιχεία του λογ/μού του paypal στην Deutsche Bank.Στο 2ο από το ΔΙΚΟ ΣΟΥ web banking μεταφέρεις χρήματα στον λογ/μό του 1ου βήματος. Προϋπόθεση: ο λογ/μός νάναι στο όνομα που έχεις δηλώσει στο paypal.Πότε τον δήλωσες το λογαριασμό σου, πριν ή μετά τα cc? Αυτό σε είχα ρωτήσει σε προηγούμενο ποστ και απαντησες ότι δεν δήλωσες κάποιο λογαριασμό...για αυτό δεν έβγαζα άκρη με αυτά που έγραφες. Γιατί πάω να δηλωσω iban και τρώω άκυρο... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 29, 2015 από zananiro Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Οκτώβριος 30, 2015 #728 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2015 Aν εχετε δηλωμενο ηδη λογαριασμο θα δειτε αυτο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Οκτώβριος 30, 2015 #729 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2015 Να προσθέσω ότι έκανα αγορά απο Humble Bundle με e-prepaid Eurobank και δεν με χρέωσε επιπλέον έξοδα μετατροπής(με την κανονική μου χρεωστική με χρεώνει σε τυχαίες περιπτώσεις). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Οκτώβριος 30, 2015 #730 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2015 Εχω μια Visa της Alpha Bank. Που και που με αφηνει και κανω κατι αγορες απο ebay μεσω paypal. Δηλαδη εχω αγορασει κατι παθητικα ηλεκτρονικα και κατι modules για arduino. Βεβαια στα περισσοτερα ηλεκτρονικα που προσπαθω να αγορασω τρωω ακυρο.Ξερει κανεις αν ειναι random ή υπαρχει καποιο patern με τα listings ή whatever? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Οκτώβριος 30, 2015 #731 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2015 Εχω μια Visa της Alpha Bank. Που και που με αφηνει και κανω κατι αγορες απο ebay μεσω paypal. Δηλαδη εχω αγορασει κατι παθητικα ηλεκτρονικα και κατι modules για arduino. Βεβαια στα περισσοτερα ηλεκτρονικα που προσπαθω να αγορασω τρωω ακυρο.Ξερει κανεις αν ειναι random ή υπαρχει καποιο patern με τα listings ή whatever?Σε επικοινωνία που είχα με την Πειραιώς μου είπαν ότι επαληθεύουν την κατηγορία της αγοράς (και συνεπώς αν εμπίπτει στις επιτρεπόμενες από το capital control) μέσω του δηλωμένου επαγγέλματος στην τράπεζα του αποδέκτη των χρημάτων. Συνεπώς είναι αρκέτα δύσκολο να καταλάβεις αν θα γίνει δεκτή μία αγορά, αλλά αν βρεις έναν πωλητή που περνάει, τότε θα συνεχίσει να περνάει σε αυτόν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Οκτώβριος 30, 2015 #732 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2015 Εχω μια Visa της Alpha Bank. Που και που με αφηνει και κανω κατι αγορες απο ebay μεσω paypal. Δηλαδη εχω αγορασει κατι παθητικα ηλεκτρονικα και κατι modules για arduino. Βεβαια στα περισσοτερα ηλεκτρονικα που προσπαθω να αγορασω τρωω ακυρο.Ξερει κανεις αν ειναι random ή υπαρχει καποιο patern με τα listings ή whatever? Σε επικοινωνία που είχα με την Πειραιώς μου είπαν ότι επαληθεύουν την κατηγορία της αγοράς (και συνεπώς αν εμπίπτει στις επιτρεπόμενες από το capital control) μέσω του δηλωμένου επαγγέλματος στην τράπεζα του αποδέκτη των χρημάτων. Συνεπώς είναι αρκέτα δύσκολο να καταλάβεις αν θα γίνει δεκτή μία αγορά, αλλά αν βρεις έναν πωλητή που περνάει, τότε θα συνεχίσει να περνάει σε αυτόν. Παρομοίως και σε μένα, άλλες περνάνε και άλλες όχι. Παράδειγμα το banggood που μπόρεσα και αγόρασα πριν ένα μήνα αλλά τώρα δεν με αφήνει> 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Οκτώβριος 30, 2015 #733 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2015 (edited) Δεν είχα κάνει link λογαριασμό πριν τα cc, οπότε όταν επιλέγω add money, μου βγάζει να κάνω link λογαριασμό μέσω iban, για το οποίο όμως τρώω ακυρο λογω cc.Πότε τον δήλωσες το λογαριασμό σου, πριν ή μετά τα cc? Αυτό σε είχα ρωτήσει σε προηγούμενο ποστ και απαντησες ότι δεν δήλωσες κάποιο λογαριασμό...για αυτό δεν έβγαζα άκρη με αυτά που έγραφες. Γιατί πάω να δηλωσω iban και τρώω άκυρο...Εχω δηλωμένο λογ/μό εξωτερικού μόνο, και η δήλωση έγινε μετα τα cc. ΕΔΙΤ: Ακόμη δεν κατάφερα να τον χρησιμοποιήσω πάντως...Δεν έχω δηλωμένο λογ/μό Ελλάδας, ή αν τόκανα πριν 8-10 χρόνια, ούτε το θυμάμαι αλλά ούτε και τον εμφανίζει πουθενά. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 30, 2015 από YiorgosX Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Οκτώβριος 31, 2015 #734 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2015 Παρομοίως και σε μένα, άλλες περνάνε και άλλες όχι. Παράδειγμα το banggood που μπόρεσα και αγόρασα πριν ένα μήνα αλλά τώρα δεν με αφήνει>Στο banggood δεν πέρασε και εμένα μια αγορά που πήγα να κάνω απευθείας με καρτα eurobank αυτή την εβδομάδα και μου φάνηκε περίεργο γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό αγόραζα χωρίς πρόβλημα. Ίσως ως έτυχε, ελπίζω να μην μπήκε στη blacklist γιατί ηταν καλή περίπτωση να αγοράζεις χωρίς να χρειαστεί να δίνεις προμήθεια στο PayPal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsim Νοέμβριος 1, 2015 #735 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2015 Μετά από 5 προσπάθειες εκανα request με πιστωτική Πειραιώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 1, 2015 #736 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2015 Πληρωσα στο SteelSeries shop με Paypal που τράβηξε απο Debit Visa Πειραιώς, με την πρώτη. GGWP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 1, 2015 #737 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2015 Μετά το α, βγάζει μήνυμα να γίνει link με το iban της Τράπεζας μου. Για αυτό ρώτησα και πριν τον φιλο, μήπως είχες κάνει link τον τραπεζικό σου λογαριασμό πριν τα capital controls?Δεν θυμόμουν καν ότι είχα συνδέσει λογαριασμό τράπεζας, τώρα που τσέκαρα το προφίλ μου όντως το έχω κάνει. Σίγουρα έγινε αρκετό καιρό πριν τα CC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 2, 2015 #738 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2015 Σε προσπάθεια αγοράς από το eBay κατά τη διάρκεια της πληρωμής μου έβγαλε σφάλμα ότι η debit card denied by the issuer μπλα μπλα μπλα και η αγορά με λίγα λόγια δεν ολοκληρώθηκε. Μέσα στο PayPal φαίνεται η προσπάθεια συναλλαγής αλλά το status είναι denied. Όμως η δέσμευση των χρημάτων έχει γίνει όπως βλέπω στην τράπεζα. Να αρχίσω να τα παίρνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 3, 2015 #739 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 Να σας πω πώς έκανα εγώ δουλειά και έστειλα €250 κατευθείαν: 2 paypal account - διαφορετικά email. Κοτσάρω στο 2ρο την debit (Πειραιώς)> send money> friends-family>βάζω το email του 1ου acc, δηλώνω ότι θα πληρώσω εγώ τα fees (0.35+3% = ~€8, τι να κάνεις όμως), και αυτό ήταν. Απευθείας στο balance του 1ου είχα τα €. Ε, μετά αφαίρεσα την debit από το 2ρο paypal καλού-κακού . Φαντάζομαι έχει ξαναειπωθεί αυτός ο τρόπος κάπου εδώ μέσα απλά για όσους το ψάχνουν να μη χρειάζεται να διαβάζουν 37+ σελίδες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Νοέμβριος 3, 2015 #740 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 @honda22, Μου το είχε κάνει και η Alpha αλλά μετά από μια εβδομάδα περίπου αποδέσμευσαν τα χρήματα.......βλακεία τους καθώς σου παρακρατούν λεφτά αδίκως και σου περιορίζουν τα διαθέσιμα σου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts