gunsnrose123 Σεπτέμβριος 11, 2015 #461 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 Καλήμερα προσπάθησα χτες να κάνω μια αγορά από το sportsdirect με paypal μου ήρθε ένα e-mail από το paypal που γράφει Thanks for using PayPal. Please note that this is not a charge. Your account will be charged when the merchant processes your payment. You may receive multiple emails as the merchant processes your order.Your funds will be transferred when the merchant processes your payment. Any money in your PayPal account at that time will be used before any other payment source.όταν μπαίνω στο paypal μου γράφει ότι ι συναλλαγή που έκανα είναι σε κατάσταση Pending επειδη δεν το γνωρίζω καλά το paypal μπορεί κάποιος να μου πει τι εγινε? και κάτι ακόμα στο acc στο paypal στα Notifications γράφει Link and confirm my debit or credit cardαυτό το είχα κάνει όταν έφτιαξα το paypal τώρα για το μου ζητάει πάλι αλλα στο status γραφει Verified Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Σεπτέμβριος 11, 2015 #462 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 Μέχρι να προχωρήσει η παραγγελία στο sportsdirect (να ελέγξουν αποθέματα και μέχρι να φύγει το πακέτο), παραμένει η παραγγελία pending και τα χρήματα δεσμευμένα. Ε και μετά τα τραβάνε και αν θυμάμαι καλά περνάει σε completed status . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunsnrose123 Σεπτέμβριος 11, 2015 #463 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 στα Notifications γιατί το γράφει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunsnrose123 Σεπτέμβριος 11, 2015 #464 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 Μέχρι να προχωρήσει η παραγγελία στο sportsdirect (να ελέγξουν αποθέματα και μέχρι να φύγει το πακέτο), παραμένει η παραγγελία pending και τα χρήματα δεσμευμένα. Ε και μετά τα τραβάνε και αν θυμάμαι καλά περνάει σε completed status .σίγουρα γιατί σε άλλα site τραβάει άμεσος τα χρήματα και σου το στέλνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Σεπτέμβριος 11, 2015 #465 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 να ρωτησω, το αναποδο δουλευει ετσι? δε πιστευω να υπαρχει προβλημα να κανεις πιστωση (πισω στο λογαριασμο τραπεζης που εχεις δηλωμενο) αν εχεις στο balance λεφτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gidi Σεπτέμβριος 11, 2015 #466 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 Καλήμερα προσπάθησα χτες να κάνω μια αγορά από το sportsdirect με paypal μου ήρθε ένα e-mail από το paypal που γράφει Thanks for using PayPal. Please note that this is not a charge. Your account will be charged when the merchant processes your payment. You may receive multiple emails as the merchant processes your order.Your funds will be transferred when the merchant processes your payment. Any money in your PayPal account at that time will be used before any other payment source.όταν μπαίνω στο paypal μου γράφει ότι ι συναλλαγή που έκανα είναι σε κατάσταση Pending επειδη δεν το γνωρίζω καλά το paypal μπορεί κάποιος να μου πει τι εγινε? και κάτι ακόμα στο acc στο paypal στα Notifications γράφει Link and confirm my debit or credit cardαυτό το είχα κάνει όταν έφτιαξα το paypal τώρα για το μου ζητάει πάλι αλλα στο status γραφει Verified έτσι γίνεται πάντα με το sportdirect, όταν η παραγγελία σου είναι έτοιμη τότε θα τραβήξουν τα χρήματα. ερώτηση.πλήρωσες με paypal balance ή κανονικά με την κάρτα σου στο paypal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunsnrose123 Σεπτέμβριος 11, 2015 #467 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 με την κάρτα στο paypal έτσι γίνεται πάντα με το sportdirect, όταν η παραγγελία σου είναι έτοιμη τότε θα τραβήξουν τα χρήματα. ερώτηση.πλήρωσες με paypal balance ή κανονικά με την κάρτα σου στο paypal?πόσες μέρες κάνει ξέρεις? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 11, 2015 #468 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 να έρθει? απο 4 μέχρι 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Σεπτέμβριος 11, 2015 #469 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 Και εγω πριν λιγο που εκανα αποπειρα απο το sportsdirect, ακριβως το ιδιο μειλ μου ηρθε, αλλα δεν πραγματοποιηθηκε πληρωμη, εβγαλε σφαλμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunsnrose123 Σεπτέμβριος 11, 2015 #470 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 Και εγω πριν λιγο που εκανα αποπειρα απο το sportsdirect, ακριβως το ιδιο μειλ μου ηρθε, αλλα δεν πραγματοποιηθηκε πληρωμη, εβγαλε σφαλμα..μίλησες με τιν εξυπηρέτηση σου είπαν τίποτα? να έρθει? απο 4 μέχρι 10σε πόσες μέρες θα τραβήξουν τα χρήματα για να μου στείλουν το e-mail ότι εγινε η πληρωμή για να είμαι σίγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 11, 2015 #471 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 το αργότερο όταν αποσταλεί η παραγγελία . 1-2 μέρες tops Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Σεπτέμβριος 11, 2015 #472 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 μίλησες με τιν εξυπηρέτηση σου είπαν τίποτα? σε πόσες μέρες θα τραβήξουν τα χρήματα για να μου στείλουν το e-mail ότι εγινε η πληρωμή για να είμαι σίγουρος Οχι δεν μιλησα ακομα, δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο στο paypal , λογικα δεν προχωρησε λογω των γνωστων CC..Απο κει και περα περιμενω να δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunsnrose123 Σεπτέμβριος 11, 2015 #473 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 Οχι δεν μιλησα ακομα, δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο στο paypal , λογικα δεν προχωρησε λογω των γνωστων CC..Απο κει και περα περιμενω να δω.άμα μάθεις τίποτα πες εάν και δεν νομίζω ναι είναι από τα capital γιατί είναι μικρο το δικό μου τι πόσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Σεπτέμβριος 11, 2015 #474 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 185 ειναι τα δικα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunsnrose123 Σεπτέμβριος 11, 2015 #475 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 Και εγω πριν λιγο που εκανα αποπειρα απο το sportsdirect, ακριβως το ιδιο μειλ μου ηρθε, αλλα δεν πραγματοποιηθηκε πληρωμη, εβγαλε σφαλμα..μήπως βγάζει σφάλμα λόγο capital controls ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gidi Σεπτέμβριος 11, 2015 #476 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 αν θες, πες μας και με τη καρτα πλήρωσες γιατί έχω φάει τρελό άκυρο από πειραιώς χρεωστική visa και alpha mastercard Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunsnrose123 Σεπτέμβριος 11, 2015 #477 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 πειραιως visa χρεωστική όταν λες άκυρο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Σεπτέμβριος 11, 2015 #478 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 μήπως βγάζει σφάλμα λόγο capital controls ?Ναι αλλά δεν έβγαλε το ίδιο σφάλμα με τις προηγούμενες φορές που έφαγα άκυρο από το PayPal.. Αυτό δεν καταλαβαινω.. Χρωστική visa Πειραιώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 11, 2015 #479 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 Παιδιά σε πόσες μέρες κλειδώνει ένας λογαριασμός που έχει αρνητικό balance? (στην περίπτωση μου -30 ευρώ) http://prntscr.com/8dykqx Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Σεπτέμβριος 11, 2015 #480 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 Παιδιά σε πόσες μέρες κλειδώνει ένας λογαριασμός που έχει αρνητικό balance? (στην περίπτωση μου -30 ευρώ) http://prntscr.com/8dykqxΠως το καταφερες αυτο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts