Delijohn Αύγουστος 29, 2015 #401 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2015 κάποιοι κωδικοί προϊόντων έχουν "ξεκλειδώσει" για αγορές... χωρίς να γνωρίσω αν έχουν κάποιο ταβάνι σε κόστος. π.χ. με καρτούλα πειραιώς, αγόρασα εφαρμογή από το google play Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Αύγουστος 29, 2015 #402 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2015 Αν δεν απατώμαι, Google Play και Apple iTunes ήταν οι πρώτοι-πρώτοι κωδικοί που "ξεκλείδωσαν", γιατί κάποιοι από τους κατέχοντες δεν μπορούσαν χωρίς τραγουδάκια κι εφαρμογούλες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 29, 2015 #403 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2015 Δοκίμασα και γω λοιπόν να κάνω request money με 3 κάρτες (2 visa+1 mastercard) της Alpha Bank. Snips-Kάρτες: 0-3 FT (0-2 από ημίχρονο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Αύγουστος 30, 2015 #404 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2015 Η Alphabank με χρέωσε με 0.90€ για την αποτυχημένη προσπάθεια. Αφού έχω εναλλακτική που όποτε χρειάστηκα δούλεψε δεν έχω σκοπό να τους κερνάω 90λεπτα. Η τελευταία προσπάθεια ήταν 22/8 και παρότι έχω ακυρώσει το έμβασμα απο το paypal τα λεφτά της προμήθειας ακόμα δεν έχουν επιστραφεί και η αλήθεια είναι οτι δεν νομίζω και να επιστραφούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Αύγουστος 30, 2015 #405 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2015 (edited) Περίεργο...Έκανα το κόλπο με το request με μια δικιά μου κάρτα και την πρώτη φορά δούλεψε. Έκτοτε όσες φορές και αν δοκίμασα δεν δούλεψε ποτέ. Τώρα εστειλα ένα request για ένα σχετικά μεγάλο ποσό στην φίλη μου και με την δική της κάρτα (ίδια τράπεζα) πέρασε κανονικά. Τυχαίο ή οι κάρτες μετά από μια φορά 'καίγονται'?Δοκίμασε μια εβδομάδα μετά από την προηγούμενη προσπάθεια.Η Alphabank με χρέωσε με 0.90€ για την αποτυχημένη προσπάθεια. Αφού έχω εναλλακτική που όποτε χρειάστηκα δούλεψε δεν έχω σκοπό να τους κερνάω 90λεπτα. Η τελευταία προσπάθεια ήταν 22/8 και παρότι έχω ακυρώσει το έμβασμα απο το paypal τα λεφτά της προμήθειας ακόμα δεν έχουν επιστραφεί και η αλήθεια είναι οτι δεν νομίζω και να επιστραφούν.Sorry, στον ppkstat πήγαινε το προηγούμενο ποστ και κατά λάθος έκανα παράθεση στο δικό σου. Πάντως και εμένα 3 εβδομάδες είναι περίπου δεσμευμένα τα χρηματα από τις αποτυχημένες προσπαθειες. Λογικά είναι θέμα του PayPal αυτό έχω την ετυπωση και όχι της τραπεζας. Ίσως πάρει καιρό να επιστραφούν και ελπίζω να μην τα χάσουμε πάντως. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 30, 2015 από zananiro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Αύγουστος 31, 2015 #406 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Καλημέρα, Η χρέωση που βλέπετε στο λογαριασμό σας είναι ένας μηχανισμός που χρησιμοποιείται από τους προμηθευτέςγια τον έλεγχο της εγκυρότητας της κάρτας. Στέλνουν μια μικρή χρέωση στην αρχή, συνήθως 1 δολάριο ή 1 ευρώ, κι αν πάρουν έγκριση από την τράπεζα,προχωρούν στην πλήρη χρέωση της συναλλαγής. Η τράπεζα ΠΑΝΤΑ δεσμεύει τα χρήματα για 30 ημέρες.Ο προμηθευτής πρέπει στο διάστημα των 30 ημερών να στείλει το παραστατικό της συναλλαγής.Αν περάσουν 30 ημέρες και δεν παραλάβει παραστατικό, η τράπεζα αποδεσμεύει το ποσό. Αυτή είναι η πρακτική της Euro.Αν μιλήσετε με την τηλεφωνική υποστήριξη, θα σας ενημερώσουν για την πρακτική της τράπεζάς σας. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Αύγουστος 31, 2015 #407 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Καλημέρα κι από εμένα,την προηγούμενη εβδομάδα (28/08) έκανα κι εγώ το κολπάκι με το "request money" στο paypal και όλα πήγαν καλά, με κάρτα prepaid της Eurobank και η οποία ήταν ήδη καταχωρημένη στο paypal.Το θέμα είναι πως μέχρι και σήμερα δεν έχει παρθεί το ποσό από την κάρτα ενώ κανονικά φαίνεται στο Paypal balance.Να κάνω κάποια αγορά ή να περιμένω κάποιες μέρες ακόμη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Αύγουστος 31, 2015 #408 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Καλημέρα κι από εμένα,την προηγούμενη εβδομάδα (28/08) έκανα κι εγώ το κολπάκι με το "request money" στο paypal και όλα πήγαν καλά, με κάρτα prepaid της Eurobank και η οποία ήταν ήδη καταχωρημένη στο paypal.Το θέμα είναι πως μέχρι και σήμερα δεν έχει παρθεί το ποσό από την κάρτα ενώ κανονικά φαίνεται στο Paypal balance.Να κάνω κάποια αγορά ή να περιμένω κάποιες μέρες ακόμη;Στην prepaid της eurobank θελει μερικες εργασιμες μερες να φανει η κινηση, δεδομενου οτι την μεταφορα την εκανες παρασκευη. Εφοσον φανηκε στο balance μπορεις να κανεις κανονικα αγορα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Αύγουστος 31, 2015 #409 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 μόλις τα κατάφερα να φορτώσω με eurobank visa με την πρώτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Αύγουστος 31, 2015 #410 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Να προσθέσω κι εγώ ότι έκανα πετυχημένο request money με τη χρεωστική της Eurobank, η οποία ήταν και verified στον κανονικό λογαριασμό αλλά δε φώταγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Σεπτέμβριος 2, 2015 #411 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2015 Κι εδώ τα ίδια... Στις 27/8 έστειλα στον εαυτό μου χρήματα από χρεωστική Πειραιώς, ήρθαν άμεσα, έκανα και την πρώτη μου αγορά, όλα καλα.Σήμερα 2/9 εμφανίστηκε η μεταφορά στον λογ/μό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 2, 2015 #412 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2015 Μονο η @@@μενη η alpha bank δεν με αφήνει έχω κάνει το γνωστό τρικ με το request 8 φορές μέχρι τώρα, και πάντα μήνυμα λάθους και η κάρτα είναι verified στη paypal. Η χειρότερη τράπεζα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 2, 2015 #413 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2015 Tελικά επιβεβαίωση. Δοκίμασα μια eurobank ενός φίλου και όλα οκ. Άρα alpha...the poulo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 2, 2015 #414 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2015 Μονο η @@@μενη η alpha bank δεν με αφήνει έχω κάνει το γνωστό τρικ με το request 8 φορές μέχρι τώρα, και πάντα μήνυμα λάθους και η κάρτα είναι verified στη paypal. Η χειρότερη τράπεζα Και εγω @@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Σεπτέμβριος 2, 2015 #415 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2015 Καλημέρα κι από εμένα,την προηγούμενη εβδομάδα (28/08) έκανα κι εγώ το κολπάκι με το "request money" στο paypal και όλα πήγαν καλά, με κάρτα prepaid της Eurobank και η οποία ήταν ήδη καταχωρημένη στο paypal.Το θέμα είναι πως μέχρι και σήμερα δεν έχει παρθεί το ποσό από την κάρτα ενώ κανονικά φαίνεται στο Paypal balance.Να κάνω κάποια αγορά ή να περιμένω κάποιες μέρες ακόμη;Κε εμένα ολα οκ εχθές πάρθηκαν τα χρήματα από την eurobank, απλά άλλες φορές γινόταν άμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Σεπτέμβριος 2, 2015 #416 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται μίλησα με Moneysafe και μου είπαν οτι την επόμενη εβδομάδα στέλνονται οι κάρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Σεπτέμβριος 2, 2015 #417 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2015 Αν δεν απατώμαι, Google Play και Apple iTunes ήταν οι πρώτοι-πρώτοι κωδικοί που "ξεκλείδωσαν", γιατί κάποιοι από τους κατέχοντες δεν μπορούσαν χωρίς τραγουδάκια κι εφαρμογούλες Όχι καλέ! Ποιός τα λέει αυτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 2, 2015 #418 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2015 Πηρα καινουριο pc thanks to paypal request money! Εβαλα μεσα πολυ πραγμα σε χρηματα και πηρα απο εξωτερικο πραγματα γιατι εδω δεν εχουμε τιποτα! Ολα τα χρηματα εφυγαν απο debit mastercard της eurobank. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 2, 2015 #419 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2015 Αν επιτρέπεται πόσα μετέφερες; Με ενδιαφερει αν κατάφερες να μεταφέρεις πάνω απο 500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 2, 2015 #420 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2015 Μετεφερα σιγα σιγα 400 ευρω 200-200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts