filthy_dwarf Αύγουστος 13, 2015 #241 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 προσπαθώ με την webuy της πειραως. περιμένω τη χρέωση να κάνω verify Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Αύγουστος 13, 2015 #242 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 Με την σειρά μου και εγώ επιβεβαιώνω το verify της εθνικής , επιβεβαιώνω και το γέμισμα της κάρτας ..... αλλά αγορά μέσω paypal η σαν mastercard ακόμα δεν κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 13, 2015 #243 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 Έκανα και εγώ verification σε debit mastercard της Εθνικής. Για να δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 13, 2015 #244 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 You have successfully added a credit card. Please note that this credit card is now your primary card. For more information on your primary card, please refer to your Profile. Με Αlpha Bank, χρεωστική Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Αύγουστος 13, 2015 #245 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 Έβαλες και λεφτά στην prepaid? Φόρτιση προ-πληρωμένης μπορείς να κάνεις εδώ και μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 13, 2015 #246 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 You have successfully added a credit card. Please note that this credit card is now your primary card. For more information on your primary card, please refer to your Profile. Με Αlpha Bank, χρεωστικήναι αυτό μου το είχε κάνει και εμένα αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ η χρέωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Αύγουστος 13, 2015 #247 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 (edited) ωπ, μολις περασε η συναλλαγη στην OVH με τη χρεωστικη της eurobank! Votre paiement a été validé, merci d'avoir choisi OVH.Notre système va prendre en compte votre paiement dans quelques minutes.for history's sake: το προηγουμενο καιρο, ετρωγε κατευθειαν ακυρο με "η συναλλαγη απορριφθηκε απο τη τραπεζα". Επισης τους ζητησα να μου το επιβεβαιωσουν. edit2: Στο e-banking το ποσο εμφανιζεται δεσμευμενο αρα οντως πρεπει να περασε, τελος το cc? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 13, 2015 από stemac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 13, 2015 #248 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 ναι αυτό μου το είχε κάνει και εμένα αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ η χρέωση Τα περίπου 2.5 ευρώ ?ουτε εμενα εβγαλε κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Αύγουστος 13, 2015 #249 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 edit2: Στο e-banking το ποσο εμφανιζεται δεσμευμενο αρα οντως πρεπει να περασε, τελος το cc? Η δέσμευση του ποσού δεν σημαίνει ολοκλήρωση της συναλλαγής.Ο προμηθευτής (PAYPAL) πρέπει να στείλει τα παραστατικά μέσα σε 30 ημέρες και η Τράπεζα να αποδεχτεί την κίνηση,αν δεν εγείρεις αντιρρήσεις (dispute). Είναι ένα βήμα, αλλά όχι το τελικό.Πρέπει να δεις κίνηση (όχι απλά δέσμευση) από το PP με τον 4-ψήφιο κωδικό της επιβεβαίωσης. Τα περίπου 2.5 ευρώ ?ουτε εμενα εβγαλε κάτι Το PAYPAL χρεώνει 1,5€ για την επιβεβαίωση. Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό άλλαξε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 13, 2015 #250 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 1,5 το paypal και αφού είναι prepaid λόγικά τραβιέται άλλο ένα ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Αύγουστος 13, 2015 #251 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 1,5 το paypal και αφού είναι prepaid λόγικά τραβιέται άλλο ένα ευρώ Όχι βέβαια. Η φόρτιση μέχρι τα 100€ είναι 1€. Δεν σε χρεώνει 1€ σε κάθε κίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 13, 2015 #252 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 η πειραιως νομίζω το κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Αύγουστος 13, 2015 #253 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 η πειραιως νομίζω το κάνει Άλλαξε τράπεζα τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 13, 2015 #254 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 άκυρο http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/propliromenes-kartes/winbank-webuy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Αύγουστος 13, 2015 #255 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 (edited) Η δέσμευση του ποσού δεν σημαίνει ολοκλήρωση της συναλλαγής.Ο προμηθευτής (PAYPAL) πρέπει να στείλει τα παραστατικά μέσα σε 30 ημέρες και η Τράπεζα να αποδεχτεί την κίνηση,αν δεν εγείρεις αντιρρήσεις (dispute). Είναι ένα βήμα, αλλά όχι το τελικό.Πρέπει να δεις κίνηση (όχι απλά δέσμευση) από το PP με τον 4-ψήφιο κωδικό της επιβεβαίωσης. Το PAYPAL χρεώνει 1,5€ για την επιβεβαίωση. Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό άλλαξε.δε μιλαω για paypal αλλα πληρωμη κατευθειαν απο καρτα, επισης στις προηγουμενες συναλλαγες δε το δεσμευε καν λογου του μπλοκαρισματος. επισης η OVH (γαλλικη εταιρεια) μολις επιβεβαιωσε (μεσω του support) οτι η χρεωστικη καρτα μου της eurobank χρεωθηκε επιτυχως. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 13, 2015 από stemac Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 13, 2015 #256 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 web hosting είναι που επιτρέπεται απο τα CC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Αύγουστος 13, 2015 #257 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 (edited) web hosting είναι που επιτρέπεται απο τα CC. οχι κανενας απο Ελλαδα δε μπορουσε να τους πληρωσει, υπαρχουν πολλα threads στα forum τους, και εγω ειχα δοκιμασει τουλαχιστον 5 φορες ανα μερικες μερες. Ειναι dedicated servers, cloud κτλπ. Ειχα μιλησει και με τη τραπεζα που ειπαν οτι δεν γινεται κατι. Εκτος αν τους αλλαξαν κατηγορια (καθε εταιρια εμφανιζεται να ανηκει σε καποια κατηγορια και αναλογως γινονται οι πληρωμες, συμφωνα με την eurobank) Edit:steam ακομα πουλους, οποτε μαλλον χαρηκα χωρις λογο, αν και δε χρειαζεται να τους χρωσταω λεφτα οποτε οκ (τους εξηγησα την κατασταση και δεχτηκαν να κρατησουν online τα πραγματα μου αν και ειχαν γινει expire ηδη μερες μεχρι να μπορω να πληρωσω, αυτο πριν 2 βδομαδες κοντα). Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 13, 2015 από stemac Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Αύγουστος 13, 2015 #258 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 (edited) δε μιλαω για paypal αλλα πληρωμη κατευθειαν απο καρτα, επισης στις προηγουμενες συναλλαγες δε το δεσμευε καν λογου του μπλοκαρισματος. επισης η OVH (γαλλικη εταιρεια) μολις επιβεβαιωσε (μεσω του support) οτι η χρεωστικη καρτα μου της eurobank χρεωθηκε επιτυχως. Αυτός είναι ο συνηθισμένος τρόπος με τον οποίο γίνονται οι συναλλαγές (transactions) στο Internet. Υπάρχει και διαφορετική προσέγγιση, ανάλογα με τον developer του συστήματος συναλλαγών. Τα sites που υποστηρίζουν την χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας, δεν αναπτύσσουν κώδικα γι' αυτό. Αγοράζουν έτοιμες λύσεις. Χρησιμοποίησα το Paypal σαν παράδειγμα προμηθευτή, επειδή το όνομα είναι γνωστό. EDIT: Ειδικά για την περίπτωσή σου: α) Η OVH χρεώνει την κάρτα σου β) Η Eurobank δεσμεύει το ποσό και στέλνει πίσω επιβεβαίωση της δέσμευσης γ) H Eurobank "τραβάει" το ποσό από την κάρτα σου, μόλις η OVH στείλει τα παραστατικά της κίνησης Τα παραπάνω ισχύουν σε περίοδο χωρίς capital control γ) Μόλις η Eurobank πάρει τα παραστατικά ελέγχει, με βάση την ΠΝΠ (ΦΕΚ Α’90 31.7.2015), αν η OVH και το είδος της κινησης είναι σε whitelist για την μεταφορά του κεφαλαίου. δ) εγκρίνει ή απορρίπτει την κίνηση (χωρίς να χρεώσει την κάρτα σου) Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 13, 2015 από inetus3r 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Αύγουστος 13, 2015 #259 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 Αυτός είναι ο συνηθισμένος τρόπος με τον οποίο γίνονται οι συναλλαγές (transactions) στο Internet.Υπάρχει και διαφορετική προσέγγιση, ανάλογα με τον developer του συστήματος συναλλαγών.Τα sites που υποστηρίζουν την χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας, δεν αναπτύσσουν κώδικα γι' αυτό. Αγοράζουν έτοιμες λύσεις. Χρησιμοποίησα το Paypal σαν παράδειγμα προμηθευτή, επειδή το όνομα είναι γνωστό. δε διαφωνω με αυτο, ετσι λειτουργει εχεις απολυτο δικιο, αλλα στη δικια μας περιπτωση επειδη ελενχα την τραπεζα τις επομενες μερες δεν εβλεπα καν να δεσμευει το ποσο οταν η συναλλαγη ετρωγε Χ. Αφηνω παντα το περιθωριο του να μη προσεξα καλα στο e-banking αλλα ειμαι αρκετα σιγουρος γιατι με παραξενεψε και μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Αύγουστος 13, 2015 #260 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 δε διαφωνω με αυτο κτλ κτλ Ανανέωσα το προηγούμενο post μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts