ppkstat Αύγουστος 11, 2015 #221 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 Παρήγγειλα μία.. μάλιστα πήρα το voucher δίπλα στο σπίτι μου. Λογικά θα έρθει του γνωστού αγίου ανήμερα. Ωστόσο πολύ πιο πριν απο το να αρθούν τα capital controls όπως πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 11, 2015 #222 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 λοιπον παιδιά ρώτησα έναν άνθρωπο που δουλευει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και μου είπε να μείνω όσο ποιο μακριά γίνεται απο moneysafe κάρτα. εγώ τον πιστεύω πάντως και θα περιμένω Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Αύγουστος 11, 2015 #223 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 λοιπον παιδιά ρώτησα έναν άνθρωπο που δουλευει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και μου είπε να μείνω όσο ποιο μακριά γίνεται απο moneysafe κάρτα. εγώ τον πιστεύω πάντως και θα περιμένωΓια πιο λόγο σου είπε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Αύγουστος 11, 2015 #224 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 Ναι κοίτα επειδή αυτό χωρίς συγκεκριμένες πληροφορίες δεν λέει και τίποτα, καλό θα ήταν αν μπορείς να τον ρωτήσεις ποιοι είναι οι κίνδυνοι πρακτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XronisR Αύγουστος 11, 2015 #225 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 λοιπον παιδιά ρώτησα έναν άνθρωπο που δουλευει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και μου είπε να μείνω όσο ποιο μακριά γίνεται απο moneysafe κάρτα. εγώ τον πιστεύω πάντως και θα περιμένω Πολυ περιεργο αυτο,αν μπορεις δωσε λεπτομερειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 11, 2015 #226 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 δεν μου είπε λεπτομέρειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 11, 2015 #227 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 Εμένα το PayPal μου ζήτησε σήμερα εκ νέου verification της χρεωστικης Mastercard που έχω στη Eurobank. Πήγα να το κάνω (έχω περισσότερα χρήμα μέσα από το 1.50€ που ζητάει για την ολοκλήρωση της διαδικασίας) και έφαγα fail. Έχει ξανατυχει σε κάποιον;Το παθαίνει συχνά με τη Eurobank. Πριν την ιστορία με τα cc μου το είχε κάνει δύο φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Αύγουστος 12, 2015 #228 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2015 (edited) Το παθαίνει συχνά με τη Eurobank. Πριν την ιστορία με τα cc μου το είχε κάνει δύο φορές. παραξενο δε μου το εχει κανει ποτε με τη δικια μου και εχω καρτα χρονια εκει (βασικα φαντασου εχει ληξει), αλλα εχω και bank acc και ειμαι full verified (χωρις limits κτλπ) Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 12, 2015 από stemac Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Αύγουστος 12, 2015 #229 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2015 Εμένα το PayPal μου ζήτησε σήμερα εκ νέου verification της χρεωστικης Mastercard που έχω στη Eurobank. Πήγα να το κάνω (έχω περισσότερα χρήμα μέσα από το 1.50€ που ζητάει για την ολοκλήρωση της διαδικασίας) και έφαγα fail. Έχει ξανατυχει σε κάποιον;Πως να μην φας fail? Αφου δεν επιτρεπεται μεταφορα ποσου στο εξωτερικο λογω cc και το 1.5€ πηγαινει σε λογαριασμο του εξωτερικου. Οσες φορες και να προσπαθησεις το ιδιο θα συμβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Αύγουστος 12, 2015 #230 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2015 λοιπον παιδιά ρώτησα έναν άνθρωπο που δουλευει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και μου είπε να μείνω όσο ποιο μακριά γίνεται απο moneysafe κάρτα. εγώ τον πιστεύω πάντως και θα περιμένω τρομερη πληροφορια, θα την ακολουθησουμε πιστα και τυφλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 12, 2015 #231 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2015 κάνε ότι θες. εγώ απλά ήθελα αν το μοιραστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Αύγουστος 12, 2015 #232 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2015 Η αλήθεια είναι ότι πληροφορίες από έναν γνωστό (του ξαδέρφου του μπατζάκια η δεν ξέρω και γω τι) χωρίς και κάποια στοιχεία να την συνοδεύουν είναι σαν τις ειδήσεις του mega. Ζούμε στην εποχή της υπερπληροφορισης και χωρίς κάποιο φίλτρο (link είδησης , κάποιο έγγραφο , η έστω κάποια ανακοίνωση η Δελτίο τυπου) δεν μπορούμε η δεν πρέπει να τα λαμβάνουμε υπ'όψιν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Αύγουστος 12, 2015 #233 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2015 ούτως η άλλως, "GET" να πάει να κάνει από το λογαριασμό δεν γίνεται (λόγω CC ), θα τα αποσυνδέσω όλα από το paypal και θα εχω τη moneysafe μόνο. Το πολυ πολυ να χάσω τα χρήματα που έχω στη moneysafe, που τέτοιο σενάριο δε παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 12, 2015 #234 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2015 δεν είχε χρόνο για παραπάνω πληροφορίες, όπως και να έχει αυτό έμαθα αυτό είπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 12, 2015 #235 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2015 είσαι ψεύτης και επονείδιστος σαν το χρέος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 12, 2015 #236 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2015 καλά αφού είμαι σαν το χρέος θα φέρω μνημόνιο 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Αύγουστος 12, 2015 #237 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2015 υπηρετεί τη χούντα, δεν θέλει το χρήμα να πιάσει τοπο χάρις τη moneysafe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Αύγουστος 13, 2015 #238 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 Οπότε αν η moneysafe δεν είναι safe, η οποία στο κάτω κάτω έχει καιρό που κυκλοφορεί, φαντάζομαι τι γίνεται με την νέα μόδα για να παρακάμψει κάποιος τα cc, που ειναι χρεωστικές που τις αγοράζεις με bitcoins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Αύγουστος 13, 2015 #239 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 (edited) Μόλις έκανα verify στο paypal την virtual prepaid της Εθνικής !!! δοκιμάστε λίγο και τις άλλες κάρτες. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 13, 2015 από Pokemon640 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Αύγουστος 13, 2015 #240 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 Έβαλες και λεφτά στην prepaid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts