Aias Ιούλιος 25, 2015 #121 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2015 Με το capital control έχει σταματήσει η υποστηρίξει του PayPal για την Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 25, 2015 #122 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2015 Επίσης δεν βλέπω πουθενα την κάρτα μου στο paypal. Σαν να έκανε φτερά, Και αν πάω να τη δηλώσω λαμβάνω το εξης μηνυμα " The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue. " Τις δικες μου και τις 3 που εχω (2 πιστωτικες , 1 χρεωστικη)μια χαρα τις βλεπει.Ειπαμε αν εχεις λεφτα στο balance αγοραζεις κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Ιούλιος 25, 2015 #123 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2015 Κάντε το κάπου sticky, μόνο με λεφτά που έχεις στο balance μπορείς να αγοράσεις. Αν κάποιος που ξέρετε έχει στο balance του υπόλοιπο μπορείτε να του ζητήσετε να σας στείλει, χωρίς paypal χρέωση, το ποσό που χρειάζεστε στο δικό σας balance και του δίνετε cash στο χέρι. Επίσης μπορείτε να πουλήσετε κάτι στο εξωτερικό (ebay, discogs κλπ) και να λάβετε πληρωμή μέσω paypal ώστε να μπούν τα λεφτά στο balance σας. Επίσης νομίζω κάπου διάβασα ότι σχεδιάζουν σε λίγες μέρες να αρθεί η απαγόρευση μεταφοράς χρημάτων σε τράπεζα εξωτερικού με κάποιο όριο βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Ιούλιος 25, 2015 #124 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2015 Αν θέλει κάποιος χρήματα στο paypal ας στείλει πμ μπορώ να του στείλω αν δεν κάνω λάθος εχω κάνα 80 απλα οσο είναι εκεί τρώγεται :-PΟσο για το πως είναι οικονομικότερο κ αξιόπιστο, ανοίγεις δεύτερο λογαριασμό στην ιδια τράπεζα που έχεις και τον κανονικό σου (για να μπορείς να κάνεις μέσω ίντερνετ Δωρεάν και άμεσες μεταφορές)Και συνδεεις το paypal με τον κενο λογαριασμό οποτε τιποτα κακο δεν μπορεί να συμβεί και γλιτώνεις τα νταβατζηλικια με φορτίσεις εκφορτισεις ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 26, 2015 #125 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2015 αυτη τη περιοδο δεν ανοιγονται νεοι λογαριασμοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 26, 2015 #126 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2015 Αν θέλει κάποιος χρήματα στο paypal ας στείλει πμ μπορώ να του στείλω αν δεν κάνω λάθος εχω κάνα 80 απλα οσο είναι εκεί τρώγεται :-PΟσο για το πως είναι οικονομικότερο κ αξιόπιστο, ανοίγεις δεύτερο λογαριασμό στην ιδια τράπεζα που έχεις και τον κανονικό σου (για να μπορείς να κάνεις μέσω ίντερνετ Δωρεάν και άμεσες μεταφορές)Και συνδεεις το paypal με τον κενο λογαριασμό οποτε τιποτα κακο δεν μπορεί να συμβεί και γλιτώνεις τα νταβατζηλικια με φορτίσεις εκφορτισεις ;-)Απο οταν ανακάλυψα οτι μπορείς κανονικά να δηλώσεις στο Paypal την κάρτα ταμιευτηρίου(αυτην με την οποια πας στο μηχάνημα για να φορτώσεις) του λογαριασμοί εχω γλιτώσει πολλά απο έξοδα φόρτισης που ειχε η prepaid... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούλιος 26, 2015 #127 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2015 Μπορεί να συνδιαστεί και με τις προσφορές των καταστημάτων. Έτσι όταν πχ έχει το σουπερμάρκετ -50% στα αντιηλιακά, παίρνεις ένα nivea από 12 ευρώ στα 6 ευρώ και μέσω του pockee σου επιστρέφονται άλλα 3 ευρώ στο paypal. Έτσι ουσιαστικά το έχεις πάρει με 75% έκπτωση και (το βασικότερο) τα 3 ευρώ βρίσκονται στο paypal σου διαθέσιμα για αγορές στο ebay.Δε μελεταγα τπτ άλλο; Αύριο -50% τα nivea στον μαρινοπουλο... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούλιος 28, 2015 #128 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2015 Σε όποιον παίξει το paypal με ελληνική κάρτα (όχι prepaid) ας δώσει feedback. Εμένα πάντως με πιστωτική πειραιώς ακόμα δε παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 28, 2015 #129 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2015 Σε όποιον παίξει το paypal με ελληνική κάρτα (όχι prepaid) ας δώσει feedback. Εμένα πάντως με πιστωτική πειραιώς ακόμα δε παίζει.ούτε εμένα με χρεωστική πειραιώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Ιούλιος 29, 2015 #130 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 γιατί να παίξει το paypal; είναι ίσως το μοναδικό site που έχει βάλει capital control στη χώρα μας. πέρα από τα δικά μας control. και κάτι μου λέει ότι θα αργήσουμε να το δούμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Ιούλιος 29, 2015 #131 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Ε βέβαια αυτό το κακό paypal φταίει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Ιούλιος 29, 2015 #132 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Τι σχέση έχει το PayPal με αυτό? Οι τράπεζες δεν επιτρέπουν να γίνει η συναλλαγή για αγορές εξωτερικου, οχι το PayPal. Οι περισσότερες συναλλαγές εντός ελλαδας μέσω paypal γίνονται κανονικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Ιούλιος 29, 2015 #133 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 (edited) Όπως λέει ο zananiro δεν φταίει καμία paypal και καμιά εταιρεία για όλα αυτά. Μην λέμε ότι θέλουμε το capital control αποφασίστηκε από την κυβέρνηση και για τις όποιες επιπτώσεις είναι υπεύθυνη αυτή και μόνο αυτή.... Κανείς δεν μας έχει κόψει και ούτε φταίνε οι "κακοί" ξένοι.... Στο κάτω κάτω τι συμφέρον έχει μια εταιρεία να κόψει μια ολόκληρη χώρα ας είμαστε λίγο σοβαροί... Η μόνη εταιρεία που μας έκοψε είναι η paysafe!! και δεν ξέρω τον λόγο κιόλας που προχώρησε σε αυτήν την κίνηση. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 29, 2015 από mer Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 29, 2015 #134 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Εγω καπου διαβασα ομως οτι μπορεις να στειλεις λεφτα εξω απλα εχει η καθε τραπεζα πλαφον 300.000 τη μερα. Αν ισχυει θεωρητικα και δεν εχει μαξαρει το πλαφον θα πρεπει να δουλευει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 29, 2015 #135 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 να υποθέσω κάποιο blog τύπουlemeotinanai.blogspot.patisteTaAddsMascom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιούλιος 29, 2015 #136 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 να υποθέσω κάποιο blog τύπουlemeotinanai.blogspot.patisteTaAddsMascomhttp://www.capital.gr/oikonomia/3048218/telos-sto-mploko-gia-sunallages-meso-karton-me-to-exoteriko Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 29, 2015 #137 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 (edited) να υποθέσω κάποιο blog τύπουlemeotinanai.blogspot.patisteTaAddsMascomΓεια σου ρε αστειατορα .Όπως τα λέει ο φίλος είναι ,υπάρχει ένα περιθώριο 300.000 ευρώ ανα τράπεζα ,ποσό όμως που εξανεμίζεται τις πρώτες πρωινές ώρες . Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 29, 2015 από das 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 29, 2015 #138 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Γεια σου ρε αστειατορα . Όπως τα λέει ο φίλος είναι ,υπάρχει ένα περιθώριο 300.000 ευρώ ανα τράπεζα ,ποσό όμως που εξανεμίζεται τις πρώτες πρωινές ώρες . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιούλιος 29, 2015 #139 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Προσπαθώντας να αγοράσω το humble jumbo 4, το paypal μου έριξε "your card is not verified" ενώ το Amazon checkout προχώρησε κανονικά με την ίδια κάρτα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 29, 2015 #140 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Προσπαθώντας να αγοράσω το humble jumbo 4, το paypal μου έριξε "your card is not verified" ενώ το Amazon checkout προχώρησε κανονικά με την ίδια κάρτα.πηγα να κάνω το ίδιο απευθείας με την κάρτα. τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts