Jump to content

Πρόβλημα εκκίνησης laptop(vista)μετά από εγκατάσταση ενημερώσεων

valaki

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια!!!!ΕχΩ μεγαλο προβλημα!!!Εκανα κάποιες ενημερωσεις στο pc μου και μαζι με αυτες εγκαταστάθηκε μαζί και το Service Pack 2.....Και μετά πάτησα επανεκκίνηση υπολογιστή... Κατά την επανεκκίνηση, κόλλησε ο υπολογιστής και δε φορτώνει τα vista με τίποτα!Κολλάει στην εγκατάσταση μιας ενημέρωσης..Τι να κανω??Εχω χάσει και το cd των windows και δεν μπορώ να κάνω format....Τι να κάνω ????????Ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε!Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Αν εχει κρατησει σημειο επαναφορας τοτε κανε επαναφορα συστηματος σε ημ/μνια πριν ξεκινησεις να περνας τις ενημερωσεις.

Αν σου βγαζει επιλογη για επισκευη εκκινησης τοτε θα βρεις εκει την επιλογη για επαναφορα.

Βάζω το cd κάνω boot ξεκινάει και κάνει φόρτωση "Windows is loading files..." μετά κάπου κολλάει και βγάζει"windows has encountered a problem communicating with a divice connected to your computer.This error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive while the device isin use,or by faulty hardware such as a hard drive or CD-ROM drive that is failing.Make sure any removable storage is properly connected and then restart the computer.If you continue to recieve this error message,contact the hardware manufacturer.

Status:0xc00000e9

info:An unexpected I/O error has occurred." μετα μου λεει "choose an operating system to start,or press tab to select a tool:Windows setup[EMS Enabled]

To specify an advanced option for this choice,press F8

Tools:Windows Memory Diagnostic" παταω το πρωτο και μετα παλι τα ιδια τι μπορω ναω?κανς

Κάπου είχα διαβάσει ότι το πλαστό λογισμικό ευθύνεται για πολλές δυσλειτουργίες του υπολογιστή (από άποψη software). Γνώμη μου, να το αγοράσεις αν έχεις λεφτά... :)

Τωρα για την περιπτωσή σου δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω, να βοηθήσει κάποιος άλλος φίλος άμα μπορεί.

εαν τα windows σου ειναι κοπια προφανως καποιες ενημερωσεις δν πρεπει να τις κανεις γιατι οπως ειναι λογικο θα ''πιαστεις''.την ειχα πατησει καποτε και μου δωσε ο τεχνικος μου ενα προγραμματακι που το ετρεξα και μετα ημουν κομπλε.αν καταλαβα καλα και ειναι αυτο το προβλημα σου πες μου να ψαξω να στο πω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.